Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Caeruleus
Kontakt:

Re: Odg: Manchester United F.C.

Post Postao/la Caeruleus » 25 sep 2014, 17:29

Rooney88 je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Padne li vam na pamet ikada ekipa Uniteda u kojoj su igrali Beckham i Solskjaer i kad je Unitedu na dresu pisalo Vodafone? Recimo tamo 2001 il 2002 godina kada je Manchester razvalio Newcastlea kad je prvi gol dao men se cini Jenas za Svrake a onda ManU zaredao sa 6 il 7 komada. Jedan od golova postigao je i O'Shea tad. Tu utakmicu imam negdje snimljenu na VHS. Sjecam se da sam je gledao tada na Sony Trinitron TV s ravnim ekranom kojeg je rodjak kupio godinu-dvije prije i da je Baho prenosio utakmicu.
Smaras buraz, fkt. Ilii daj jasnu poentu ili nemoj ni pisati nikako. ;)
Poenta je da vam danas fali takvo zajednistvo u ekipi i takav pobjednicki mentalitet. Trebate biti nostalgicni za tim danima kao sto smo mi Plavci nostalgicni za danima Tore Andre Floa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 25 sep 2014, 19:33

Caeruleus je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Padne li vam na pamet ikada ekipa Uniteda u kojoj su igrali Beckham i Solskjaer i kad je Unitedu na dresu pisalo Vodafone? Recimo tamo 2001 il 2002 godina kada je Manchester razvalio Newcastlea kad je prvi gol dao men se cini Jenas za Svrake a onda ManU zaredao sa 6 il 7 komada. Jedan od golova postigao je i O'Shea tad. Tu utakmicu imam negdje snimljenu na VHS. Sjecam se da sam je gledao tada na Sony Trinitron TV s ravnim ekranom kojeg je rodjak kupio godinu-dvije prije i da je Baho prenosio utakmicu.
Smaras buraz, fkt. Ilii daj jasnu poentu ili nemoj ni pisati nikako. ;)
Poenta je da vam danas fali takvo zajednistvo u ekipi i takav pobjednicki mentalitet. Trebate biti nostalgicni za tim danima kao sto smo mi Plavci nostalgicni za danima Tore Andre Floa.

Ne moze njemu "pasti na pamet "ta tekma kad je tada imao 2-3 godine:))))
Ja sam se tada kladio na Svrake i sjeo za sto da rucam (bio je cini mi se termin u 13:45) i sav sretan jedem burek i jogurt u studentskom domu Bjelave,u roku od 20 min 3:1 za ManU. Jogurt je zavrsio na garderobnom ormaru kada je scholes dao treci gol,tako da sam cistio sobu do kraja poluvremena:))

anell
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la anell » 25 sep 2014, 20:30

Definitivno kanta godine
Pld W D L
38 26 12 0

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 sep 2014, 20:38

neznalica je napisao/la:
Ja sam se tada kladio na Svrake i sjeo za sto da rucam (bio je cini mi se termin u 13:45) i sav sretan jedem burek i jogurt u studentskom domu Bjelave,u roku od 20 min 3:1 za ManU. Jogurt je zavrsio na garderobnom ormaru kada je scholes dao treci gol,tako da sam cistio sobu do kraja poluvremena:))
Ti vidovit? Sto se tice gatanja o godinama.

I da. Upalite YT, nadjete tekmu iz arhive i onda lupate satro dogadjaje da bi nako progutao kako ste vi "nekada pratili fudbal". Sta ti, ili bilo ko drugi ovdje, imate meni pricati o tekmama Uniteda? Imam ih u glavi na tone a vi kao dolazite ovdje prosipati supljake kao da je tema "chat" ili slicno. :D Pa ovdje se i prati Manchester United sto povlaci odredjeni zakljucak samo po sebi. Ali ne, vi ste eto dosli reci nam sta ste jeli dok je United igrao. :crazy: Zakljucak je valjda trebao biti da ste nekada gledali jednu utakmicu Manchester Uniteda, lijepo. Ovaj jos krenuo prepricavati sta je jeo uz to. :facepalm:

O boze na kakve ja balavurdije sve odgovaram...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 25 sep 2014, 20:51

Falcao's shirt accounted for 33% of all sales globally this week, Di Maria at 24%.

dominacija :tokralju:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 sep 2014, 20:58

Prica se da ce zaigrat Tom Thorpe ili Patrick McNair u subotu. Thorpe odigrao 6 utakmica za Birmingham, McNair nije odigrao seniorsku u svom zivotu. Thorpe je eto malo stariji i bio bi normalniji izbor. Jadna nam je majka kako god.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 sep 2014, 21:08

slika

:|
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 sep 2014, 21:21

Cartman je napisao/la:Prica se da ce zaigrat Tom Thorpe ili Patrick McNair u subotu. Thorpe odigrao 6 utakmica za Birmingham, McNair nije odigrao seniorsku u svom zivotu. Thorpe je eto malo stariji i bio bi normalniji izbor. Jadna nam je majka kako god.
Da je Fergie tu napravio bi od Herrere štopera,a ovako Thorpe nam ne gine. :)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 sep 2014, 21:41

Man Utd: Louis van Gaal has 'only one fit centre-back'

http://www.bbc.com/sport/0/football/29367107" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 25 sep 2014, 21:47

Rooney88 je napisao/la:
neznalica je napisao/la:
Ti vidovit? Sto se tice gatanja o godinama.

I da. Upalite YT, nadjete tekmu iz arhive i onda lupate satro dogadjaje da bi nako progutao kako ste vi "nekada pratili fudbal". Sta ti, ili bilo ko drugi ovdje, imate meni pricati o tekmama Uniteda? Imam ih u glavi na tone a vi kao dolazite ovdje prosipati supljake kao da je tema "chat" ili slicno. :D Pa ovdje se i prati Manchester United sto povlaci odredjeni zakljucak samo po sebi. Ali ne, vi ste eto dosli reci nam sta ste jeli dok je United igrao. :crazy: Zakljucak je valjda trebao biti da ste nekada gledali jednu utakmicu Manchester Uniteda, lijepo. Ovaj jos krenuo prepricavati sta je jeo uz to. :facepalm:
Hahaahha,cuj ovog:)))Pa moramo malo pricati o historiji djecacima poput tebe

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 sep 2014, 21:55

Znaci ja sada treba da planem i pravdam se tebi u fazonu koliko imam godina? Ne brini ti za prosla vremena, bar od tebe o njima sigurno znam vise. I ne rece mi, kako znas koliko mi je godina? :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 25 sep 2014, 21:59

Naravno da zna, jer na osnovu onoga sto pises slijedi shizoanaliza. Tada strucne osobe ovog tipa, barataju podatcima te velikim brzinama donose zakljucke, ne samo koliko si star, nego o nacinu zivota, uopce.. :crazy:
- Ed Woodward for Prime Minister !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 26 sep 2014, 13:25

slika
A Fergusona je za sve boleo qrac. On samo pije i tako po cijeli dan, caša vina, pa navecer flaša viskija za dobar san.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 26 sep 2014, 16:17

Rooney88 je napisao/la:Znaci ja sada treba da planem i pravdam se tebi u fazonu koliko imam godina? Ne brini ti za prosla vremena, bar od tebe o njima sigurno znam vise. I ne rece mi, kako znas koliko mi je godina? :?
:beba: :beba: :beba:

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 26 sep 2014, 16:32

Čitam po fb ove špekulacije i tračeve oko povratka CR7 u United ... spominju se neke ogromne cifre i na prvu čovjek pomisli da nema smisla davati za čovjeka od 30 ljeta toliki novac ... onda me spuca neka nostalgija u ovim hladnim danima xd ... i odgledam par videa iz 2008. ili 2009. godine , tipa:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

... i onda shvatiš da je to United kakvog je bilo uživanje gledat ... teško ponovlijva generacija predvođena neponovljivim talenatom, radnikom i pobjednikom ...
Put him on a plane and bring him back from Spain! :pray:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 26 sep 2014, 16:50

Manchester United navodno zeli dovesti jos jednog lijevog beka a ne Ronalda. Tako pise ****.

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 26 sep 2014, 18:38

Zna li neko da li sport klub sutra prenosi Man Utd ?

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 26 sep 2014, 18:44

Prenose Celzi...
- Ed Woodward for Prime Minister !

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 26 sep 2014, 18:44

Nane17 je napisao/la:Zna li neko da li sport klub sutra prenosi Man Utd ?
Sportklub 5
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 26 sep 2014, 18:53

Ethel je napisao/la:
Nane17 je napisao/la:Zna li neko da li sport klub sutra prenosi Man Utd ?
Sportklub 5
Hvala,nemam taj jbg :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.