FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 sep 2014, 16:39

sta reci.. koju posluku porati... :silent:
1946

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 26 sep 2014, 16:39

bordobijeli je napisao/la:hajde ne peglajte vise zivi bili ,samo se nesto zalite sve vam smeta ,dlaku u jajetu trazite a na tribinima 500 ljudi .ne valja jarni ,plisek ,musemic,jovic,uscupilic,janjos,arapovic,bajramovic,oruč,varesanovic,petrovic a sad ni sliskovic ni hadzibegic pa sta vi hocete :?: pa normalno je da svako ima neki mana i nedostataka sta to fali mehi kodri ,baki sliskovicu ili faruku hadzibegicu malo se otrijeznite ovo je FKS BIH samo cu reci MEHO dobro nam dosao i neslusaj mahalu nikad i nikad i bice sve ok :wave:
:thumbup:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 sep 2014, 16:39

Odličan potez Sarajeva, :clap:

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 26 sep 2014, 16:40

bordobijeli je napisao/la:hajde ne peglajte vise zivi bili ,samo se nesto zalite sve vam smeta ,dlaku u jajetu trazite a na tribinima 500 ljudi .ne valja jarni ,plisek ,musemic,jovic,uscupilic,janjos,arapovic,bajramovic,oruč,varesanovic,petrovic a sad ni sliskovic ni hadzibegic pa sta vi hocete :?: pa normalno je da svako ima neki mana i nedostataka sta to fali mehi kodri ,baki sliskovicu ili faruku hadzibegicu malo se otrijeznite ovo je FKS BIH samo cu reci MEHO dobro nam dosao i neslusaj mahalu nikad i nikad i bice sve ok :wave:
Mateus,,, kazu bio jedan od kandidata al hladno čovjek reko ........ Mozda bi ih on zadovoljio.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 sep 2014, 16:41

mma_hz je napisao/la:Ma ovi isti sto su pljuvali i tjerali Dzenu ce ti sada za par tekmi pljuvati po Kodri..to je takav tip ljudi stas..
da pojednostavim Ibrak je tu dok ima brdo para,razumijete i na prvu naznaku nekog sranja u klubu taj ce pobjeci a Dzenan i slicni njemu ce ostati...kontate sada strucnjacii
I sta ti sad nama pokusavas objasniti,pojam i definiciju lojalnosti,ljubavi,sentimenta,jel to?? Zbog toga treba da se trpi neko ko nije u stanju ispuniti ocekivanja koja su istovremeno i tvoja,moja,i svakog od nas..o cemu pricas ziv bio??

Ovdje se radi o profesionalizmu,znanju,vjestinama fudbalske igre,i samo to donosi rezultat. JA mozda vise volim Sarajvo,i od tebe i Uscuplica zajedno,ali to nam nece donijeti nikakav uspjeh. Pare burazeru,pare i profesionalizam. I nije do nas koliko cemo promijeniti trenera,to je do onih koji vrse selekciju,i doci ce ih koliko god bude trebalo do konacnog cilja,sta je problem? A kamo srece da od narednog ne moramo mijenjati bar 5 godina,ali ako ga i zamjenimo u aprilu kako neko rece ironicno,ne treba nama adresirati to pitanje,nego upravi. Nema tu mnogo mudrovanja. Primjera radi,Real je popusio od Atletica pa su upali na sastanak hoce Perezov skalp,ko te pita sto si aktuelni prvak evrope,a Atleticosi podigose trofej primere..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 26 sep 2014, 16:42

Ma daj ba, Kodro je velemajstor trenerskog zadatka, ee igrao u Barsi. Sa njim i s Benkom nam slijedi setanje ligom... ovaj zaostatak cemo stici u naredna dva kola :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:[/quote]
da je Kodro kakav učitelj fudbala naučio bi sina da igra a ne da u osasuni grije klupu, mada i to je neki uspjeh...[/quote]

Druze fudbal se ne uci nije bilogija.Ili. jesi ili nisi fudbaler takvog te bog da[/quote]
pa šta će nam onda treneri

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 sep 2014, 16:42

Ja ne znam jeste li se vi toliko digli zato što mislite da imate keš ili jednostavno niste zadovoljni ? Pa Vincent Tan je preuzeo Sevillu, nisu doveli Neymara, nisu doveli Messija, Ibrahimovica, Tijaga Silvu i slično, nego su zadržali postojeći kadar uz nekoliko novih igrača, koliko-toliko kvalitetnog trenera i uz Barcelonu žicaju sve redom. A vama ne valja Meho Kodro, trener kojeg je Velež godinama gonjao ali nikada nisu uspjeli , što zbog naše uprave, što zbog uslova. Zahvalite se Tanu što imate uslove da dovedete takvog, da vam je Baka Slišković samo bi Šefko igrao, ostale bi na tribine poslao na zagrijavanje. Meho Kodro je strašni trener, ako vam ne valja bivši trener B ekipe Real Sociedada, onda ja stvarno ne znam šta vi zamišljate u ovoj ligi. Pa hajmo reći da je za jedno 5 klasa bolji od Dženana Uščuplića, a nijedan klub nije u stanju naći bolju zamjenu za manje od 10 sati.

Nemojte se ljutiti momci, poštujem vas (kad kažem vas, mislim na Horde Zla, simpatizere Sarajeva i FK Sarajevo), ali mislim da previše serete i da je ovo za sada odlično što ste dobili. A to što mislite da će bilo koji trener odvratiti igrače od toga da ne izlaze, da se ne opijaju, grdno se varate. Cristiano Ronaldo je jedini nogometaš (i oni koji su pravi muslimani) koji se ne opija previše, ostalo je sve da Bog sačuva :lol:

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 26 sep 2014, 16:44

Evo svi objaviše da je Kodro odgovorio pozivu...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 sep 2014, 16:45

Sretno Meho i imas moju podrsku kao i svaki dosadasnji trener. Nadam se da ces opravdati ukazano povjerenje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 sep 2014, 16:48

socrates je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ma ovi isti sto su pljuvali i tjerali Dzenu ce ti sada za par tekmi pljuvati po Kodri..to je takav tip ljudi stas..
da pojednostavim Ibrak je tu dok ima brdo para,razumijete i na prvu naznaku nekog sranja u klubu taj ce pobjeci a Dzenan i slicni njemu ce ostati...kontate sada strucnjacii
I sta ti sad nama pokusavas objasniti,pojam i definiciju lojalnosti,ljubavi,sentimenta,jel to?? Zbog toga treba da se trpi neko ko nije u stanju ispuniti ocekivanja koja su istovremeno i tvoja,moja,i svakog od nas..o cemu pricas ziv bio??

Ovdje se radi o profesionalizmu,znanju,vjestinama fudbalske igre,i samo to donosi rezultat. JA mozda vise volim Sarajvo,i od tebe i Uscuplica zajedno,ali to nam nece donijeti nikakav uspjeh. Pare burazeru,pare i profesionalizam. I nije do nas koliko cemo promijeniti trenera,to je do onih koji vrse selekciju,i doci ce ih koliko god bude trebalo do konacnog cilja,sta je problem? A kamo srece da od narednog ne moramo mijenjati bar 5 godina,ali ako ga i zamjenimo u aprilu kako neko rece ironicno,ne treba nama adresirati to pitanje,nego upravi. Nema tu mnogo mudrovanja. Primjera radi,Real je popusio od Atletica pa su upali na sastanak hoce Perezov skalp,ko te pita sto si aktuelni prvak evrope,a Atleticosi podigose trofej primere..
A to je Ibrak profesionalac i uspjesan lik ??o cemu ti pricas covjece..nema gdje taj nije zavirio i guzicom zatvarao vrata..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 sep 2014, 16:49

Dajte nam Kodru evo vam Sušić jel pošteno :lol: Kodro je sila od trenera iako se vi sad malo qrcite ko biva mogli smo mi i Murinja dovest,a do juce vam trener ni licencu nije im'o

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 26 sep 2014, 16:52

Opet neko sa malo ili nimalo iskustva :hmmmmm: :hmmmmm:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 26 sep 2014, 16:53

shaman7 je napisao/la:Ja ne znam jeste li se vi toliko digli zato što mislite da imate keš ili jednostavno niste zadovoljni ? Pa Vincent Tan je preuzeo Sevillu, nisu doveli Neymara, nisu doveli Messija, Ibrahimovica, Tijaga Silvu i slično, nego su zadržali postojeći kadar uz nekoliko novih igrača, koliko-toliko kvalitetnog trenera i uz Barcelonu žicaju sve redom. A vama ne valja Meho Kodro, trener kojeg je Velež godinama gonjao ali nikada nisu uspjeli , što zbog naše uprave, što zbog uslova. Zahvalite se Tanu što imate uslove da dovedete takvog, da vam je Baka Slišković samo bi Šefko igrao, ostale bi na tribine poslao na zagrijavanje. Meho Kodro je strašni trener, ako vam ne valja bivši trener B ekipe Real Sociedada, onda ja stvarno ne znam šta vi zamišljate u ovoj ligi. Pa hajmo reći da je za jedno 5 klasa bolji od Dženana Uščuplića, a nijedan klub nije u stanju naći bolju zamjenu za manje od 10 sati.

Nemojte se ljutiti momci, poštujem vas (kad kažem vas, mislim na Horde Zla, simpatizere Sarajeva i FK Sarajevo), ali mislim da previše serete i da je ovo za sada odlično što ste dobili. A to što mislite da će bilo koji trener odvratiti igrače od toga da ne izlaze, da se ne opijaju, grdno se varate. Cristiano Ronaldo je jedini nogometaš (i oni koji su pravi muslimani) koji se ne opija previše, ostalo je sve da Bog sačuva :lol:

To ti vidio njima sponzor Visit Malasyia i odma Tan Kupio ?

Malo bolje se raspitaj šta znači Visit Malasyia i ko sve to finansira, a uskoro očekuje da dosta klubova nosi to na svojim dresovima, bit će normala to nositi...

Kodro imaš moju punu podršku, sretno nam ! :D

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 sep 2014, 16:56

BelminM23 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Ja ne znam jeste li se vi toliko digli zato što mislite da imate keš ili jednostavno niste zadovoljni ? Pa Vincent Tan je preuzeo Sevillu, nisu doveli Neymara, nisu doveli Messija, Ibrahimovica, Tijaga Silvu i slično, nego su zadržali postojeći kadar uz nekoliko novih igrača, koliko-toliko kvalitetnog trenera i uz Barcelonu žicaju sve redom. A vama ne valja Meho Kodro, trener kojeg je Velež godinama gonjao ali nikada nisu uspjeli , što zbog naše uprave, što zbog uslova. Zahvalite se Tanu što imate uslove da dovedete takvog, da vam je Baka Slišković samo bi Šefko igrao, ostale bi na tribine poslao na zagrijavanje. Meho Kodro je strašni trener, ako vam ne valja bivši trener B ekipe Real Sociedada, onda ja stvarno ne znam šta vi zamišljate u ovoj ligi. Pa hajmo reći da je za jedno 5 klasa bolji od Dženana Uščuplića, a nijedan klub nije u stanju naći bolju zamjenu za manje od 10 sati.

To ti vidio njima sponzor Visit Malasyia i odma Tan Kupio ?

Malo bolje se raspitaj šta znači Visit Malasyia i ko sve to finansira, a uskoro očekuje da dosta klubova nosi to na svojim dresovima, bit će normala to nositi...

Kodro imaš moju punu podršku, sretno nam ! :D
Samo sam pročitao po portalima koji izvještavaju svaki dan , eventualno svako drugi dan o FKS , pa mi je izgledalo pouzdano, kao tipa "Vincent Tan nastavlja svoju koloniju u Španiji" i slično. Bez obzira , izbaci taj dio o Sevilli, pročitajte ostalo, mislim da je ovako. Mi smo Kodru gonjali svaki put kad smo trenera tražili od kako je on licencu dobio, ali . .

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2014, 16:57

Kodro je kao igrac imao strasnu karijeru vjerovatno uz dzeku i salihamdzica najvecu od svih igraca poslije rata, tako da sam siguran da je dobro poznata licnost u spanskim fudbalksim krugovima i javnosti. Ima cak i na tenjerifama akademiju neku nesto ne znam ili gdje vec...pa ako je toliko dobar trener ko sto neki govore kako da nikad nije nasao ama bas nikakav angazman u spaniji :hmmmmm: :hmmmmm: ja mu iskreno dajem rok trajanja do kraja marta
=\_1921_/=

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 sep 2014, 16:58

mma_hz je napisao/la:
socrates je napisao/la:

A to je Ibrak profesionalac i uspjesan lik ??o cemu ti pricas covjece..nema gdje taj nije zavirio i guzicom zatvarao vrata..
E,mojne samo hipoteza nikakvih,sviju ti,samo argumenti,i pri tom pusti se Tuzle,i slicnih morbidnih primjera..

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 26 sep 2014, 17:00

zgembo89 je napisao/la:Dajte nam Kodru evo vam Sušić jel pošteno :lol: Kodro je sila od trenera iako se vi sad malo qrcite ko biva mogli smo mi i Murinja dovest,a do juce vam trener ni licencu nije im'o
Suti, ne znamo dal je i ovaj ima :D

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 sep 2014, 17:00

mma_hz je napisao/la:
socrates je napisao/la:

E,mojne samo hipoteza nikakvih,sviju ti,samo argumenti,i pri tom pusti se Tuzle,i slicnih morbidnih primjera..
Osim toga mi ovdje raspravljamo o mjestu koje direktno odgovara za rezultate na terenu,dakle razumijemo se,nadam se...

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 26 sep 2014, 17:00

E da hoce Mehaga naucit ove nashe da golove iz kornera daju...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 26 sep 2014, 17:01

Ljudi, dodajte svojim postovima (a neki i svom mozgu) dozu realnosti, objektivnosti i već jednom se spustite na zemlju, nije ovo Bundesliga, a mi nismo Bayern! Razlog Dženinog odlaska je samo u tome što nema licencu, da je do igre i rezultata njemu bi se noga dala već poslije Travnika i to je jedina istina, sve ostalo je presipanje šupljeg u prazno. Što se tiče dolaska Kodre, dobrodošao i neka pokaže da li je ili nije dobar trener, a priori neću govoriti ništa o njemu jer je veliko ime u svijetu fudbala dok je sa trenerskim poslom do sada samo koketirao, vidjet ćemo šta će biti. Isto bi mišljenje imao da nas preuzima bilo koji trener, rezultati i trofeji su jedino mjerilo na kraju sezone, sve ostalo okači mačku o rep. A pojedincima kojima nisu valjali ni Musemić, Jović, Plišek, Mirza, Jarni i Uščuplić neće valjati ni Kodro iz nekog razloga nakon 2-3 utakmice, isto k'o što im ne bi valjao ni Guardiola. Dobrodošao Meho, pokaži šta znaš!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kimun i 29 gostiju.