RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Mostarac1971
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Brato de slikaj tu zastavu da je vidimo kako viori 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
- Mostarac1971
- Kontakt:
Da takve kvalitetne zastave i zastavice stave u web shopu... Što shop ne radi zna li iko?Mostarac1971 je napisao/la:Brato de slikaj tu zastavu da je vidimo kako viori
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Mostarac1971 je napisao/la:Brato de slikaj tu zastavu da je vidimo kako viori

evo moje koju sam dobio jos u Julu.Fina brate samo da je malo veca
FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
u koliko je sati utakmica?
samo da se nadovežem na Kodra. Ja znam da mu je nuđeno nekoliko puta da preuzme klub, a zašto nije ne znam?
Pored toga, uvijek mu je nešto smetalo u vezi kluba, ali ako je tako, zašto se jednostavno ne uključi u rad klub, barem indirektno. Ako toliko vole klub, dođite i pomozite istom, a ne samo da se kritikuju ljudi koji su u klubu. Jedini čovjek od kojeg je Velež dugoročno mogao imati velike koristi je bio rahmetli Salem Halilhodžić, jer je on već imao plan kako da pronađe potencijalne investitore iz Katara u Velež, ali iz neobjašnjivih razloga, barem za mene, nije nikada sjeo na klupu rođenih.
samo da se nadovežem na Kodra. Ja znam da mu je nuđeno nekoliko puta da preuzme klub, a zašto nije ne znam?
Pored toga, uvijek mu je nešto smetalo u vezi kluba, ali ako je tako, zašto se jednostavno ne uključi u rad klub, barem indirektno. Ako toliko vole klub, dođite i pomozite istom, a ne samo da se kritikuju ljudi koji su u klubu. Jedini čovjek od kojeg je Velež dugoročno mogao imati velike koristi je bio rahmetli Salem Halilhodžić, jer je on već imao plan kako da pronađe potencijalne investitore iz Katara u Velež, ali iz neobjašnjivih razloga, barem za mene, nije nikada sjeo na klupu rođenih.
-
drakensang
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Krste Velkoski prognozirao 0:1 pod BB 
- Mostarac1971
- Kontakt:
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Šta je moderatori,vama je u interesu da postoji ovakva sveprisutna luda kao što je ovaj stari jarac?
Mislim,momak je težak slučaj,neshvaćen i neprihvaćem i najiskrenije ga žalim.Izrazito nepismen,frustriran i u sve se miješa.Najbolji mogući nick bi mu bio,Vegeta.
Vratimo se temi jer ovakvih idiota ima na svim forumima i uglavnom ih se ljudi pasaju.
Samo 200 ulaznica,šta je tu je.Kako nisam u Mostaru ovih dana,najvjerovatnje neću sa našim.Idem pješaka medju njih

Mislim,momak je težak slučaj,neshvaćen i neprihvaćem i najiskrenije ga žalim.Izrazito nepismen,frustriran i u sve se miješa.Najbolji mogući nick bi mu bio,Vegeta.
Vratimo se temi jer ovakvih idiota ima na svim forumima i uglavnom ih se ljudi pasaju.
Samo 200 ulaznica,šta je tu je.Kako nisam u Mostaru ovih dana,najvjerovatnje neću sa našim.Idem pješaka medju njih
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
E vala, red je da mlatnete fašističku nejač na vašem stadionu. SRETNO!
-
drakensang
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:goškovciSretno sutra
Hvala sokolovi
ima li prenos na tvu ?
-
drakensang
- Kontakt:
BHT 1aS_Roma je napisao/la:ima li prenos na tvu ?
drakensang je napisao/la:BHT 1aS_Roma je napisao/la:ima li prenos na tvu ?
+1simon je napisao/la:Sretno i da pobjedite
I da ga Vladavic zabije u 90+ za pobjedu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sretno i od mene da im pokazete ko je BABA u gradu 
P.S iznenadila me slaba aktivnost forumasa u prvom redu Pastrmke, Tosre, Zizua,alem se nekad ubaci kao i dragensang,rodjeni sa i ovi ostali da ne nabrajam da se ko ne uvrijedi
Vise je nas pitara i tuzlanskih padobranaca na vasem pdf-u
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
P.S iznenadila me slaba aktivnost forumasa u prvom redu Pastrmke, Tosre, Zizua,alem se nekad ubaci kao i dragensang,rodjeni sa i ovi ostali da ne nabrajam da se ko ne uvrijedi
Vise je nas pitara i tuzlanskih padobranaca na vasem pdf-u
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
nadam se povoljnom rezultatu,pa makar i bio 1-1
Ovo je utakmica kao i svaka druga. Jedinu važnost joj daje činjenica da igramo pod BB i to nosi tu neku dimenziju više, motiv više, za igrače kao i za navijače. Ja ne vjerujem i neću da mislim ni o kojem drugom motivu osim sportskog i 3 boda, odnosno 6 kao što sam čitao zadnjih dana jer bismo 3 uzeli direktnom konkurentu za borbu u Evropu.
Očekujem finu atmosferu sa naše strane, dobro navijanje i dobar rezultat. Do sutra poslije utakmice se ne javljam zbog obaveza, nadam se da ćemo svi 19h dočekati u nekom pozitivnom ozračju.
Očekujem finu atmosferu sa naše strane, dobro navijanje i dobar rezultat. Do sutra poslije utakmice se ne javljam zbog obaveza, nadam se da ćemo svi 19h dočekati u nekom pozitivnom ozračju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.