Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Meho baš gaji taj prepoznatljiv španski stil igre, s mnogo kombinatorike i tehničke potkovanosti u igri, što Sarajevu ionako odgovara obzirom kakvim igračima se raspolaže. Pretpostavimo da je dosta naučio u Sociedadu, tako da nije tako neiskusan kako se želi predstaviti. Titula jednostavno ne bi smjela doći u pitanje, iako ni to nije nemoguć scenarij.
 Meho baš gaji taj prepoznatljiv španski stil igre, s mnogo kombinatorike i tehničke potkovanosti u igri, što Sarajevu ionako odgovara obzirom kakvim igračima se raspolaže. Pretpostavimo da je dosta naučio u Sociedadu, tako da nije tako neiskusan kako se želi predstaviti. Titula jednostavno ne bi smjela doći u pitanje, iako ni to nije nemoguć scenarij.Aragon je napisao/la:Prije svega, Meho ljudino dobro dosao! Bio si mi uvijek drag, ali si mi postao jos drazi kad si onoj bagri iz saveza usprotivio se i nisi pristao na njihove ucjene. Sa tim si za sva vremena pokazao karakter. Nisi kao ostali selektori bio i radio sta ti drugi kazu i gladao samo licni intres. Isto ocekujem i u Sarajevu da ces raditi i da ces objasniti pojedinima gdje im je mjesto. Ja iskreno vjerujem u Mehu Kodru!

ti i hilmo ste fakat postali ....Sabinho je napisao/la:Sto se tice uprave, neka smanje malo promociju fakat pretjerujemo! Koji god portal otvorim eto nas, ustupa nam se prevelik prostor a o nekim premijerligasima ni rijeci po 10-ak dana. Evo vidim danas Krste prognozira i odmah na naslovnu... To je previse i previse paznje privlacimo, i igracima i sss bi bilo lakse raditi i napredovati bez tolike pompe.

(Bez uvrede slavenu)
  (Bez uvrede slavenu)Niko ga nije prizivao vec je banalno optuziti trenera sto mu je ekipa (poprilicno mlaa) ispustila onakvu prednost.rammstein je napisao/la:Aragon je napisao/la:Prije svega, Meho ljudino dobro dosao! Bio si mi uvijek drag, ali si mi postao jos drazi kad si onoj bagri iz saveza usprotivio se i nisi pristao na njihove ucjene. Sa tim si za sva vremena pokazao karakter. Nisi kao ostali selektori bio i radio sta ti drugi kazu i gladao samo licni intres. Isto ocekujem i u Sarajevu da ces raditi i da ces objasniti pojedinima gdje im je mjesto. Ja iskreno vjerujem u Mehu Kodru!
ti i hilmo ste fakat postali ....Sabinho je napisao/la:Sto se tice uprave, neka smanje malo promociju fakat pretjerujemo! Koji god portal otvorim eto nas, ustupa nam se prevelik prostor a o nekim premijerligasima ni rijeci po 10-ak dana. Evo vidim danas Krste prognozira i odmah na naslovnu... To je previse i previse paznje privlacimo, i igracima i sss bi bilo lakse raditi i napredovati bez tolike pompe.
ma necu da pisem...
u sve bi se mjesali.. zao im dzene a priziaju SLAVENA MUSU
(Bez uvrede slavenu)
mislim, ljudi, ne razumijete mnoge stvari. . . ima tu mnogo toga sto odlucuje ko ce biti trrener...
sto se tice medijskog eksponiranja, pa naravno da ces biti na svakom portalu kad si BREND kad se sve oko tebe vrti... svaki portal radi radi citanosti i nece pisati o tome kako je igrac travnika prognozirao rezultat nego MAKEDONSKI REPREZENTATIVAC
dolazi ti MEHO KODRO za trenera normalno da ces biti na portalima
igras u sirokom tekmu sa glavnim konkurentom , normalno da si na portalima...

ma to on na moj racun sto ja kazem da taj Musa veze nema, uradio nekog posla sa nekim drugoligasem mislim da je Branitelj u pitanju, nakon toga vodio Zrinjski pa sad i Siroki i nista napravio nije !!! a debelu podlogu je imao !!!rammstein je napisao/la:ma ja, ja sam kiv, kao sto dzeno nije kriv sto se nije pojavio na brifingu, i sto dzeno ubacuje kod 2-0 cimirota koji umire od umora, i sto je napao borusiju pa primio 7 i sve ostalo... uvijek ima drugi krivac...
vrhunac je da je krste tuzan sto dzeno ide.... koga boli u prof. fudbalu kura.c sto je igracu krivo... u evropskim klubovima igrac se pita oko trenra koliko i ja ok uprave FKS

meho je legnda BIH fudbala i barcelone samim tim ima veliko postovanje i autoritet ,da li ce biti dobar za nas to cemo vidjeti to niko ne zna a ko moze garantovati da smo doveli i murinja da mozemo nesto naptraviti .meni sto s svidjelo kod kodre je sto je smiren i ima svoje Ja .Kad su ga izabrali za selektora bez njegovog znanja su dogovorili neku turneju po americi on je to odbio savez nije htio da odustane od turnje i on odstupio s mjesta selektora ,sto ce reci da mu se niko nece mjesati u posao i nikog nece slusati .Head je napisao/la:Po cemu on dobija taj epitet STRUCNJAK?
Koja je referenca za to?

Trenutno korisnika/ca: belosevic23 i 39 gostiju.