Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la JoseMourinho » 26 sep 2014, 10:43

soxx je napisao/la:Koji bi mi telefon preporucili do 500KM ? Ne planiram sad sebi uzimati, nekad tamo za bozic bit ce snizenja u njemackoj pa da se ugrabi sta.

Samsung mi se nesto ne svidja. Kontao nesto izmedju Sonya, HTC-a ili mozda Nokie? Samo ne znam kakav je ovaj operacijski sustav windows? Nisam mnogo upucen pa sta vi kazete. Znaci do 500KM neki od modela ova tri brenda.
Iskreno zaobidji nokiu, jer so već koristio android jedino ako nećeš da provas nešto novo :D al et lahko ti je ukucat na net i vidjet izgled i kako funkcionise Windows na mobitelu, al ja bi se drži androida

I najbolja opcija po meni ti je sigurno nexus 5 ;)

viKK
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la viKK » 26 sep 2014, 18:47

za taj budžet ja bih dodao nekih 50KM i uzeo nexus 5..

kada se već dotičemo teme, meni stvar koja smeta na wp je to što je dosta aplikacija urađeno čudno ili loše, browser nekada zna da baguje i otvaranje aplikacije za gledanje online videa traje predugo.. (također se ne može manuelno 'premotavati'..) doduše to nije ništa naspram nedostataka koje je imao wp8 a da su popravljeni na 8.1

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 sep 2014, 19:29

i meni to smeta premotavanje, a browser mi jos nije zabagovao fakat

inace sad cemo znati sve o novom windowsu sada 30tok, kako za desktop tako i za telefone

jedva cekam

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 26 sep 2014, 20:21

QUARESMA 18<<< je napisao/la:browser mi jos nije zabagovao fakat
naravno da nije, izmislja lik ;)
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 sep 2014, 21:01

ne znam kako izmišljam kada sam koristim lumiu koja ima 8.1, možda je jedino razlika što ja koristim 520ku pa mi sere.. ali ozbiljno kada učitavam stranice se puno teksta često se jedva učitaju, ili zaštekaju totalno i počnu se refreshovati, nekada se tab ugasi sam od sebe..

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 sep 2014, 21:09

raja, za koji telefon bih optimalno mogao da trampim iphone četvorku bez doplate?
naprijed rejal

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 sep 2014, 21:34

Sveti je napisao/la:raja, za koji telefon bih optimalno mogao da trampim iphone četvorku bez doplate?
koliko gb?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 sep 2014, 21:35

16 gb
naprijed rejal

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 26 sep 2014, 22:10

AlfredBorden je napisao/la:viber je sad u potpunosti kako treba, notifikacije, pozivi, ma sve moguce, ne kasni ni djelic sekunde, ovaj sto pljuje prozore naravno nema blage veze o cemu prica, lumia 920 najbolji mobitel na svijetu kad se radi o omjeru onog sto platis i dobijes na kraju :kafa:

Sto se vibera tice moram reci da jos uvijek nije sve ok. Imam Lumiu 1020 i jedino sto me nervira je viber. Nekad mi notifikacije ne dolaze dok ne otvorim viber da sam vidim ima li sta, a nerijetko samo dodje notifikacija da imam propusten poziv iako mi telefon ni zazvonio nije. Dozvoljeno je u opcijama da u pozadini radi tako da ne znam sta bi mogao biti problem..

A sto se ostalog tice, ja sam prezadovoljan sa Nokiom i sa WP. Prije nje sam dvije godine bio na Androidu i drago mi je sto sam presao na WP.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Vlarayan110
Kontakt:

Post Postao/la Vlarayan110 » 26 sep 2014, 23:17

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
AlfredBorden je napisao/la:viber je sad u potpunosti kako treba, notifikacije, pozivi, ma sve moguce, ne kasni ni djelic sekunde, ovaj sto pljuje prozore naravno nema blage veze o cemu prica, lumia 920 najbolji mobitel na svijetu kad se radi o omjeru onog sto platis i dobijes na kraju :kafa:

Sto se vibera tice moram reci da jos uvijek nije sve ok. Imam Lumiu 1020 i jedino sto me nervira je viber. Nekad mi notifikacije ne dolaze dok ne otvorim viber da sam vidim ima li sta, a nerijetko samo dodje notifikacija da imam propusten poziv iako mi telefon ni zazvonio nije. Dozvoljeno je u opcijama da u pozadini radi tako da ne znam sta bi mogao biti problem..

A sto se ostalog tice, ja sam prezadovoljan sa Nokiom i sa WP. Prije nje sam dvije godine bio na Androidu i drago mi je sto sam presao na WP.
A ja imam isti problem na androidu.....do cega je onda furka ?
Fakat me to zanima, jer nisam jedini koji je imo taj problem na androidu....
Rijesio sam ga 3 put...reinstalacijom
Mi smo divovi

Hejt za android

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 sep 2014, 23:39

viber je **** na wp i to zna i ptica na grani, tako da niste jedini, ja viber ne koristim, ali cujem da raja vise koristi skype kao alternativu i da su pozivi preko istog bolji nego na viberu

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 26 sep 2014, 23:42

Na Skypeu je zvuk mnogo cistiji i bolji.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 27 sep 2014, 07:38

ne znam stvarno, kod mene viber funkcionise odlicno, nema tih propusta, oni se jedino dese (jer moraju) kad je baterija pri kraju, al i to se cak moze namjestit da ista ne ulazi u stednju i do kraja radi punim kapacitetom pa onda opet nema tih propusta da ne vidis notifikaciju itd :) sve u svemu, ma sta neko zelio da vjeruje, meni ko osobi koja ne pati od promjena izgleda mobitela su prozori daleko jaci od androida, isti ti prozori sad idu cak korak po korak da se taj izgled ipak moze mjenjati tj priblizavaju se korisnicima androida tako da ono, polako, e sad, jedino jos vezano za mobitele sto ja licno kontam probat mozda nekad u buducnosti jest i taj iphone al kad vidim kolko ta glupost kosta i da nema teorije da postoji nesto sto bi opravdalo te pare onda sam sve sigurniji da cu nastavit i u buducnosti udaranje po lumiama il kako se vec bude zvala ta serija nekad :rol: u skorijoj buducnosti ne planiram zamjenit ovu 920 jer mobitel, stvarno, ima sve sto mi je ikad trebalo na mobitelu :tokralju:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 sep 2014, 14:17

QUARESMA 18<<< je napisao/la:viber je **** na wp i to zna i ptica na grani, tako da niste jedini, ja viber ne koristim, ali cujem da raja vise koristi skype kao alternativu i da su pozivi preko istog bolji nego na viberu
Nisam imao problema sa WhatsApp, :thumbup:

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 27 sep 2014, 14:31

Imam problem sa facebookom na windows phoneu nmg nikako da uđem ni preko explorera ni preko aplikacije instalitane
Znate li sta bi moglo biti

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 sep 2014, 15:24

EdoBa je napisao/la:Imam problem sa facebookom na windows phoneu nmg nikako da uđem ni preko explorera ni preko aplikacije instalitane
Znate li sta bi moglo biti
izbrisi pa instaliraj aplikaciju, a trebalo bi da mozes uci na fejs preko explorera

obrisi history na exploreru pa onda pokusaj

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 sep 2014, 16:31

Sta ono rekoste da se treba napisati na onom uvjerenju da sam student kad se predaje zahtjev za studentski paket?
#miasanmia

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 27 sep 2014, 17:06

schweinsteiger je napisao/la:Sta ono rekoste da se treba napisati na onom uvjerenju da sam student kad se predaje zahtjev za studentski paket?
Meni ovdje rekli statusna pitanja, ja odnio u bht kazu sto nisi naveo da je za bh telecom. Al su uzeli svejedno. Znaci napisi da ide za bh telecom student paket

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 sep 2014, 00:18

R32 je napisao/la:Haha jesi waki naki :D
Evo sad kad skonta i meni je potrebna ta aplikacija :D, imao sam neku ali sam zaboravio naziv.
Imal' kakve ? :grin:
FORZA MARŠAL !!!

001
Kontakt:

Post Postao/la 001 » 28 sep 2014, 15:51

htc one koristen za 470.. da li kupiti ??

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.