Nego jeli ta utrka u 12:55 popodne po evropskom ili poslije ponoci?...Jer ja sam u Chicagu pa da znam ukoliko da se probudim da gledam ujitru
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Formula 1
samo ova mi sva pravila nisu bas jasna
...Sta ovo treba da znaci, navodno prvih 10 iz kvalifikacija moraju koristiti iste gume
Zasto samo tih 10, a sta je sa ostalih? Ovo sto se tice doljevanja goriva mi je jasno
...Ova nova pravila zaista ce donjeti velika uzbudjenja, jer onaj ko bolje sacuva gumee u kvalifikacijama i gorivo u kvalifikacijama on je automatski u prednosti tokom utrke
Nego jeli ta utrka u 12:55 popodne po evropskom ili poslije ponoci?...Jer ja sam u Chicagu pa da znam ukoliko da se probudim da gledam ujitru
....Ako je to u 13:00 onda je to meni 6 ujitru
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
znaci da ce prvih 10 imati prednost ( zagrianost guma ) i manu ( potrosene gume ).. tako da ce vjerovatno prvi odlasci u boks biti u prvih 6-7 krugova.. vise nema dosipanja goriva, tako da ce se praviti razne taktike oko guma.. bit ce zanmljivo
da utkra pocinje u 13h..
da utkra pocinje u 13h..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Braco,dobra vest danas gledam teletekst na netu i vidim BHT otkupio prava na F1,prenose i kval. i zvanicne trke.To je odlicno za one koji nemaju ove ostale kanale koji prenose F1.Posto imam TV kartu moci cu i ja pratiti.Nadam se jos da ce biti neki dobar komentator koji se zaista razumije u ovaj sport a ne da nas gusi sa nekim informacijama koji nemaju veze sa tim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
o tome ovdje pricamo vec par dana
naravno da je dobra vijest.. samo sto ce prenositi kvalifikacije u snimku..
a sad bez dsf-a nemam gdje gledati treninge.. 
naravno da je dobra vijest.. samo sto ce prenositi kvalifikacije u snimku..
daffy je napisao/la:o tome ovdje pricamo vec par dana![]()
naravno da je dobra vijest.. samo sto ce prenositi kvalifikacije u snimku..a sad bez dsf-a nemam gdje gledati treninge..
Njemački RTL uvijek prenosi sve utrke , i tu ja često gledam utrke, ali ostalo sve gledam na Hrt-u i Nevena Novaka, te Blažička koji komentira F1 kao fudbal, čudesno, tu je i F1 studio, sa kako se onaj zove aaa, zaboravio sam, stručnjak neki....jer...jar..ne znam zaboravio sam.
No, zanimljiva sezona će sigurno ako Bog da biti, i naravno dok malo čovjek shvati te silne promjene.
Čuo sam da je na pripremama u pojedinih momčadima otpadali dijelove za formule, te su već proglašene najgorim u historiji F1.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
drago mi je sto se Shumacher vratio, i ako ga ne volim, ali zato mi je i drago da je dosao
....Njega ne vlim od onog perioda dok se sa Damonom Hillom borio i kada je namjerno pokusao Hilla udariti da izleti i tako izgubi titulu, ali na njegovu nesrecu on je ispao, a Hill nastavio dalje do titule
...To mu je mozda jedina crna mrlja u karijeri , i ako je zaista bio najbolji vozac to se mora priznati.Ipak zbog ovoga sa Hillom sto se desilo meni poslije toga ostaje najmrzi covjek formule 1.Zahvalio bih se Mclaren Mercedesu sto oni nisu ustupili u kontakt sa njim da ga dovedu, jer tesko bi to podnio
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zato mi je Michael i mrzak postao. Nije da ga mrzim, nego jednostavno ga antipatišem. I nešto se kasnije ljuti na Davida kada se on zabije u njega, a mogao ga zaobići 100x, ali eto, vratilo mu se . 
Znal ko jel HRT 2 otkupio prenose Formule 1,ljudi imaju emisiju prije tekme koja je vrhunska sa gostom koji se razumije u F1,kad prenose takodje imaju gosta,a ne ovaj nash na Hayatu samo spomene kad nekog nekog pretekne,to mozemo i mi sa foruma .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
@Neutral i ja gledam na rtl-u utrke i kvalifikacije.. ponekad sam gledao na hayatu.. ali govorim ti za treninge, jer je dsf prenosio treninge, a njega vise nemam..
@SaltCityAttack ti pravo zapeo za Hilla

@SaltCityAttack ti pravo zapeo za Hilla
daffy je napisao/la:@Neutral i ja gledam na rtl-u utrke i kvalifikacije.. ponekad sam gledao na hayatu.. ali govorim ti za treninge, jer je dsf prenosio treninge, a njega vise nemam..![]()
@SaltCityAttack ti pravo zapeo za Hilla![]()
Ahh, treninzi, da, oni su prenosili snimke treninga, ali eto, nisam ja to često gledao, nekada i pogledam, ali sada nemam vremena za to.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
daffy je napisao/la:@Neutral i ja gledam na rtl-u utrke i kvalifikacije.. ponekad sam gledao na hayatu.. ali govorim ti za treninge, jer je dsf prenosio treninge, a njega vise nemam..![]()
@SaltCityAttack ti pravo zapeo za Hilla![]()
Ma brate Hill je bio odlican majkemi
Sjeca li se neko ljudi one utrke kada je on vozio Arows najslabiju momcad u sampionatu
evo te utrke pogledajte koliku je imao prednost, a imao je jedno vrijeme skoro i 50 sekundi ....nakraju je nestlao goriva i motor otkazao i usporio je skroz hahaha ludilo propustiti u zadnjem krugu onakvu utrku koju je odvezao sa slabim Arowsom
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Znaci komentator: Ognjen Dujković. Hmmm...vidjecemo kako ce se snaci.Nakon 2001. godine Formula 1 se vraća na Televiziju BiH
Televizija Bosne i Hercegovine će samo ovu sezonu pratiti Formulu 1, a prenosi će pratiti samo kvalifikacije i utrke. Neće biti specijalnih emisija prije ili nakon utrke, a i od termina emitiranja utrke zavisit će da li će gledatelji moći uživo pratiti i press konferenciju nakon utrke, izjavio je za PunGas.com sportski novinar BHT1 Ognjen Dujković koji će prenositi utrke iz sarajevskog studija.
Kako je dodao, tokom vikenda kada se utrke voze bliže evropskim terminima, odnosno za vrijeme engleske Premier lige, samo će se pratiti takmičarski vikend (kvalifikacije/snimak ili uživo + utrka – živo) bez press konferencija.
” S obzirom na to da volim Formulu 1 i znam koliko visoke standarde postavljaju ljubitelji ovog sporta, nadam se da ću uspjeti odgovoriti velikom izazovu koji me očekuje vrlo brzo. Svaki sport koji se prvi put prenosi predstavlja izazov, ali ne samo novi sport. Svako novo takmičenje je izazov i za svako se posebno spremam. Onda možete zamisliti koliko tek traju pripreme za Formulu 1, koja, osim što će u njoj učestvovati četiri svjetska prvaka, donosi i povratak najvećeg, Mihaela Šumahera”, kazao nam je Dujković.
Posebno ističe da svi oni koji vole i prate ovaj sport znaju da u Formuli 1 praktično i nema pauze. Vrlo brzo nakon posljednje utrke vozači mijenjaju timove, timovi mijenjaju bolide i ujedno se spremaju za nove promjene pravila.
“Ono što donosi uzbuđenja u ovu sezonu, osim povratka Mihaela Šumahera, ali i činjenicu da se u jednoj sezoni takmiče četiri svjetska prvaka, jeste to da pravila i prilagodba na njih može od austajdera napraviti glavnog konkurenta za titulu. Prošle sezone je to uradio Brawn GP, vidjećemo šta će biti ove,” rekao je Dujković.
Dodaje kako će mu u spremanju za ovu sezonu Formule 1 najviše pomoći internet, počev od oficijelne stranice takmičenja, do potrage o svim zanimljivim detaljima koji nekome promaknu, ali zanimljivo zvuče kada se spomenu u prenesu, bilo da je riječ o nekim detaljima u timu ili da je vezan za vozača.
“Veliku pomoć u prenosu Formule 1 pružat će nam stručni komentatori, a njihova imena neka za sada ostanu tajna. Sve će se saznati već u subotu kada će BHT1 emitirati kvalifikacije u snimku, ali zato je nedjelja veliki dan za sve ljubitelje Formule 1, jer od 12 sati i 55 minuta počinje 60. jubilarna sezona najbržeg cirkusa na svijetu.”
PunGas.com
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Radije ću slušati Nijemce(iako ih ništa ne razumijem) nego Dujkovića.jose je napisao/la:Znaci komentator: Ognjen Dujković. Hmmm...vidjecemo kako ce se snaci.Nakon 2001. godine Formula 1 se vraća na Televiziju BiH
Televizija Bosne i Hercegovine će samo ovu sezonu pratiti Formulu 1, a prenosi će pratiti samo kvalifikacije i utrke. Neće biti specijalnih emisija prije ili nakon utrke, a i od termina emitiranja utrke zavisit će da li će gledatelji moći uživo pratiti i press konferenciju nakon utrke, izjavio je za PunGas.com sportski novinar BHT1 Ognjen Dujković koji će prenositi utrke iz sarajevskog studija.
Kako je dodao, tokom vikenda kada se utrke voze bliže evropskim terminima, odnosno za vrijeme engleske Premier lige, samo će se pratiti takmičarski vikend (kvalifikacije/snimak ili uživo + utrka – živo) bez press konferencija.
” S obzirom na to da volim Formulu 1 i znam koliko visoke standarde postavljaju ljubitelji ovog sporta, nadam se da ću uspjeti odgovoriti velikom izazovu koji me očekuje vrlo brzo. Svaki sport koji se prvi put prenosi predstavlja izazov, ali ne samo novi sport. Svako novo takmičenje je izazov i za svako se posebno spremam. Onda možete zamisliti koliko tek traju pripreme za Formulu 1, koja, osim što će u njoj učestvovati četiri svjetska prvaka, donosi i povratak najvećeg, Mihaela Šumahera”, kazao nam je Dujković.
Posebno ističe da svi oni koji vole i prate ovaj sport znaju da u Formuli 1 praktično i nema pauze. Vrlo brzo nakon posljednje utrke vozači mijenjaju timove, timovi mijenjaju bolide i ujedno se spremaju za nove promjene pravila.
“Ono što donosi uzbuđenja u ovu sezonu, osim povratka Mihaela Šumahera, ali i činjenicu da se u jednoj sezoni takmiče četiri svjetska prvaka, jeste to da pravila i prilagodba na njih može od austajdera napraviti glavnog konkurenta za titulu. Prošle sezone je to uradio Brawn GP, vidjećemo šta će biti ove,” rekao je Dujković.
Dodaje kako će mu u spremanju za ovu sezonu Formule 1 najviše pomoći internet, počev od oficijelne stranice takmičenja, do potrage o svim zanimljivim detaljima koji nekome promaknu, ali zanimljivo zvuče kada se spomenu u prenesu, bilo da je riječ o nekim detaljima u timu ili da je vezan za vozača.
“Veliku pomoć u prenosu Formule 1 pružat će nam stručni komentatori, a njihova imena neka za sada ostanu tajna. Sve će se saznati već u subotu kada će BHT1 emitirati kvalifikacije u snimku, ali zato je nedjelja veliki dan za sve ljubitelje Formule 1, jer od 12 sati i 55 minuta počinje 60. jubilarna sezona najbržeg cirkusa na svijetu.”
PunGas.com
FEDERER= KLOC
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahahaa ma hajde sta njega imas slusat gledaj kako mclaren obilazi kurenciju i uzivaj 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
i onako sam uvijek gledao Njemce i Krombacher.. 
Ako ovi uvedu kakvo pivo sa nasih prostora mozda bi mogli i to malo propratiti.daffy je napisao/la:i onako sam uvijek gledao Njemce i Krombacher..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ali treba da je kvalitetno.. nista ko Krombacher..
"Krombaha"

"Krombaha"
moglo bi i po bosanski "Promaha"daffy je napisao/la:ali treba da je kvalitetno.. nista ko Krombacher..
"Krombaha"![]()
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.