Nogomet i je zanimljiv jer ima iznenađenja.Devil je napisao/la:Po meni max.mozete uzeti 5-6 bodova iz ove 4 utakmice.
Stuttgart mogu uzet bez problema, u Hamburgu uzmu 1 bod, onda rasterećeno na Bayer, a protiv Bayerna i 1 bod je odlično.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nogomet i je zanimljiv jer ima iznenađenja.Devil je napisao/la:Po meni max.mozete uzeti 5-6 bodova iz ove 4 utakmice.
Aki bi kojim slucajem osvojili 9 bodova sto lici na nemogucu misiju.titula bi bila vrlo,vrlo blizu.Hamo je napisao/la:raspored je ono za Bogu plakat__Liedson__ je napisao/la:slijedece 4 utakmice kljucne:
Schalke - Stuttgart
HSV - Schalke
Leverkusen - Schalke
Schalke - Bayern
Pustimo mi sad priče o tituli. Ja sam rekao još prije nekih pet sedmica da će Bayern biti prvak.harishp je napisao/la:Aki bi kojim slucajem osvojili 9 bodova sto lici na nemogucu misiju.titula bi bila vrlo,vrlo blizu.Hamo je napisao/la:raspored je ono za Bogu plakat__Liedson__ je napisao/la:slijedece 4 utakmice kljucne:
Schalke - Stuttgart
HSV - Schalke
Leverkusen - Schalke
Schalke - Bayern
Sto se Magatha tice nista nije nemoguce.
10-tak miliona i posaljite nekog igraca u pravcu Wolfsburga i rijesena stvar.Hamo je napisao/la:Mene je nekako najviše strah Cacaua čovjek stvarno igra fenomenalno...i u vezi Misketa joj što bi bilo fino da dođe ali izgleda ništa od toga jer Wolfsburg izgleda traži za njega 20 mil. a mi toliko nemamo...
Pa sobzirom da Wolfsburg traži Rafinhu i Howedesa dalo bi se tu nešto ušićariti.omerbavarac je napisao/la:10-tak miliona i posaljite nekog igraca u pravcu Wolfsburga i rijesena stvar.Hamo je napisao/la:Mene je nekako najviše strah Cacaua čovjek stvarno igra fenomenalno...i u vezi Misketa joj što bi bilo fino da dođe ali izgleda ništa od toga jer Wolfsburg izgleda traži za njega 20 mil. a mi toliko nemamo...![]()
Veceras ni malo lagana utakmica za Schalke. Stuttgart je odlican i u dobroj je formi.
RIBERY promjeni ime sada je BILAL a cuo si Mijajlovića da ga on zove Bilalom jer je novinare zamolio takoFRANK RIBERY je napisao/la:Pa sobzirom da Wolfsburg traži Rafinhu i Howedesa dalo bi se tu nešto ušićariti.omerbavarac je napisao/la:10-tak miliona i posaljite nekog igraca u pravcu Wolfsburga i rijesena stvar.Hamo je napisao/la:Mene je nekako najviše strah Cacaua čovjek stvarno igra fenomenalno...i u vezi Misketa joj što bi bilo fino da dođe ali izgleda ništa od toga jer Wolfsburg izgleda traži za njega 20 mil. a mi toliko nemamo...![]()
Veceras ni malo lagana utakmica za Schalke. Stuttgart je odlican i u dobroj je formi.
naravnosarajlija89 je napisao/la:veceras preuzimamo prvo mjestouostalom tu cemo bit i na kraju sezone jel tako
Na osnovu toga da li se "poglavici" sviđe klub ili ne.Hamo je napisao/la:E raja na početku se spominjalo kako ova tema mora opstati,na osnovu čega se određuje koja tema se briše a koja opstaje na osnovu postova koji se postavljaju u određenom periodu?
hahaha...ma nemam 10 komentara ovdje zivota mi... sve ukupnodaffy je napisao/la:idi ti malo pisi na Juve temi.. previse si se ufatio Schalkea![]()
da ja nisam napisao onaj drugi komentar tema bi propala
velike smo pehistesarajlija89 je napisao/la:hahaha...ma nemam 10 komentara ovdje zivota mi... sve ukupnodaffy je napisao/la:idi ti malo pisi na Juve temi.. previse si se ufatio Schalkea![]()
da ja nisam napisao onaj drugi komentar tema bi propala..al jes bgm si zasluzan da ti ne poce raspravu odmah bi je zatvorili...jer tek kasnje su se schalkeovci prikljucili..tako da nismo imali potrebu dolazit kasnije
...al eto volim taj schalke sta ja znam.....jos od kad su intera 97 uzeli u finalu kupa uefa....pa onaj nesretni gubitak titule....navijaci vec ulatili da slave..kad mrtvi patric anderson zabi
![]()
...al eto....doce i ta titula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.