Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Samo da nam Hadzic ne zaigra stopera
Ibisevic (van forme )-za kaznu će glumiti krilo,
Mujdza (tek počeo igrati) -bolji je Vrsajevic
Medunjanin (standardan)- umor,previše ga klub troši, bolje na njegovo mjesto staviti Susica.
Lulic (dug jezik)-na njegovo mjesto univerzalac Anel Hadžić
Mujdza (tek počeo igrati) -bolji je Vrsajevic

Medunjanin (standardan)- umor,previše ga klub troši, bolje na njegovo mjesto staviti Susica.
Lulic (dug jezik)-na njegovo mjesto univerzalac Anel Hadžić

#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
- hogarstrasni
Pazi glupana, on se slaze da su to bile dobre formacije (protiv Slonovace i Meksika)ali se boji sta ce raja reci ako Ibisevica ostavi na klupi , nakon gola Kipru !?Ibizevic je napisao/la:Zemljo otvori se višeZmajeve u oktobru očekuju mnogo teži protivnici u odnosu na Kipar. Gostujemo Velsu, a zatim dočekujemo Belgiju. Na pitanje da li će mijenjati formaciju u odnosu na meč u Zenici te možda igrati kao u mečevima, protiv Mekiska i Obale Slonovače u okviru priprema za Svjetsko prvenstvo, za koje mnogi smatraju da su naši najbolji u posljednjih godinu dana, selektor Sušić je rekao:
''Sada je to veliko pitanje da li će se mijenjati formacija. Slažem se da su to bile dobre utakmice. Međutim ako bi igrali na taj način to bi značilo da moram skloniti jednog od naših klasičnih napadača. Džeko je u ovoj reprezentacije neprikosnoven, Ibišević je dao gol protiv Kipra i mnogi ne bi shvatili ako bi njega sklonio iz ekipe i da igramo kao u tim utakmicama. Može doći do promjene formacije, pa da Ibišević zaigra na jednom od krila, kao što je to bilo u nekim prethodnim mečevima kada je trebalo, i da onda igramo sa jednim klasičnim špicem i dva napadača sa strane. Još uvijek zaista nisam odlučio ko će igrati i kako ćemo igrati u ovim mečevima. Prvo ćemo sačekati okupljanje te vidjeti ko i koliko igra za svoje klubove i po tome ćemo praviti sastav. Ono što je činjenica jeste da igrači koji ne igraju za svoje klubove teško mogu dobiti šansu i u reprezentaciji''.

Pa ce Ibisevica na desno krilo, gdje igra ko k.urac.
Pritom se ne boji sta ce raja reci sto u ekipu stavlja bratica i Vrsajevicas

Totalni imbecil
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Kao što rekoh, ja se samo panja plašim.
Pazi glupana, on se slaze da su to bile dobre formacije (protiv Slonovace i Meksika)ali se boji sta ce raja reci ako Ibisevica ostavi na klupi , nakon gola Kipru !?
Totalni imbecil[/quote]
Pa Tino i Vrsajevic imaju status k'o i Dzeko.A i kad malo bolje pogledaš ko su im konkurenti na pozicijama shvatiti ćeš da su navedena dvojica najbolje čime trenutno raspolažemo

Totalni imbecil[/quote]
Pa Tino i Vrsajevic imaju status k'o i Dzeko.A i kad malo bolje pogledaš ko su im konkurenti na pozicijama shvatiti ćeš da su navedena dvojica najbolje čime trenutno raspolažemo

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Nakon poraza, glupo mu je mjenjati formaciju ili igraca, jer bi onda ispalo da je bas taj igrac kriv za poraz.
Pape ne zasluzujemo te stvarno, kad vidim kako jos nekolicina se usudi braniti ove nebuloze i gluposti koje provaljujes, skontam stvarno da nismo boljeg ni zasluzili.

Pape ne zasluzujemo te stvarno, kad vidim kako jos nekolicina se usudi braniti ove nebuloze i gluposti koje provaljujes, skontam stvarno da nismo boljeg ni zasluzili.
Ljudi budite sretni ukoliko bude remi protiv Velsa. To znaci da idemo na remi i protiv Belgije. A dva boda su bolja od tri svakako. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- sanlituncay
- Kontakt:
Ti si totalno ograničen lik,sad mi je jasno zbog čega si cijelo vrijeme na Safetovoj strani,i sad mi je jasno zbog čega ti se 95% postova svodi na 6 riječi i jedan smajlićVirtu4l je napisao/la:Kad si od samog početka na forumu, valjda je normalno da imaš veliki broj postova. Gravče, ahmo i kompanija bi nas sigurno prestigli da ne popiju bananu svakih mjesec-dva, a oni tu nisu ni godinu dana

Al' da ti objasnim,ukratko!
Ti nazivaš Spahu,Zuku,Prcića propalicama,Mimu Šahinpašića,a koji si to k.urac ti van foruma,pa da im to možeš reći,i po kojem su to mjerilu oni propaliteti naspram tebe !? Poklopi se bolan i šuti,ne javljaj se,samo se brukaš!
Nisi ti jedini ovdje koji ima preko 20.000 postova,al' drugi su za razliku od tebe normalni forumaši!
VIDIŠ DA NE MOŽEŠ SKONTAT DA NIJE POENTA U TVOJIH 23.000 POSTOVA!

Zadnja izmjena: sanlituncay, dana/u 26 sep 2014, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Zaista nikad ništa gluplje pročitao od Papeta nisamGoalgetter je napisao/la:Nakon poraza, glupo mu je mjenjati formaciju ili igraca, jer bi onda ispalo da je bas taj igrac kriv za poraz.![]()

Znači trener nekog tima neće da promjeni formaciju, uvrijedit' će se igrači, pa hajde brate, deri samo istu.

A ti @risha nazivas Papeta, Tina, Avdiju takodje svakakvim imenima a koji si ti qrac van foruma?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A kad je selektora Meksika nasamario formacijom, nikome nije smetaloHariTz je napisao/la:Zaista nikad ništa gluplje pročitao od Papeta nisam![]()
Znači trener nekog tima neće da promjeni formaciju, uvrijedit' će se igrači, pa hajde brate, deri samo istu.![]()
![]()

Sabinjo, ja sam vrijeđao samo Emira Spahića, vidiš da je ovaj klinjo šizofreničar, opasan po društvo, a za Mimu mi se yebe, nebitan faktor

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Previse zaprdjujete stvari, pogotovo ako dolazi iz stampanih medija. Ako nema vide snimka, okacite to macku o rep.HariTz je napisao/la:Zaista nikad ništa gluplje pročitao od Papeta nisamGoalgetter je napisao/la:Nakon poraza, glupo mu je mjenjati formaciju ili igraca, jer bi onda ispalo da je bas taj igrac kriv za poraz.![]()
![]()
Znači trener nekog tima neće da promjeni formaciju, uvrijedit' će se igrači, pa hajde brate, deri samo istu.![]()
![]()
Sama cinjenica da je vratio Spahica pobija svaki natpis doticnog novinara i ekskuluzivnog intervjua
Ili video dokaz ili ne zaprdjujte vise! Delic sa FB-a ne silazi sa zaprdjivanjem, a fol profesionalac na Al jazeeri, Sinanovic da ne govorim, sama struka.
Jos se sad pozivaju na strucnjaka novinara Mimu, ih crni sinko, novinara i qrca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- sanlituncay
- Kontakt:
Hajde nađi jedan moj post gdje sam ja nazvao papeta.telećom glavom ili Tinu ili Avdiju,hajd molim te ???Sabinho je napisao/la:A ti @risha nazivas Papeta, Tina, Avdiju takodje svakakvim imenima a koji si ti qrac van foruma?

Ja sam ih uvijek kritikovao u okviru njihovih fudbalskih (ne)vještina,a i trenerskih... I to je normalna diskusija na forumu,a da sam psovao nekom majku,familiju,mrtve kao pojedinci,nisam nikad!
Pozovi i Virtuala i Harisahp,zajdeno pretražite,pa zalijepite mi postove u kojima sam ja nazivao Safeta,Avdiju,nekim pogrdnim nazivima ili Tinu??? Za Avdiju sam vjerovatno napisao da je Daniel Alves,a za Tinu,Gattuso ili Pirlo...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Forum je otis'o u qrac. Bitno je naci nekog igraca da je odigrao koji minut bilo gdje u svijetu a da ima vez sa BIH i da se napise "nije u Germaniji", "Pape konju", "mora u HNL da dobije poziv"...
Onu formaciju koju je on izveo je priželjkivalo pola forumaša ovdje (koju su inače fudbalski laici). To i jeste naša najbolja formacija i ne vidim kakav je to selektorski podvig što je uradio nešto takvo?Virtu4l je napisao/la:A kad je selektora Meksika nasamario formacijom, nikome nije smetalo
Zar njegov posao nije da radi upravo to i da izvodi najbolje što imamo?
A najavljivao je nešto sasvim drugoHariTz je napisao/la:Onu formaciju koju je on izveo je priželjkivalo pola forumaša ovdje (koju su inače fudbalski laici). To i jeste naša najbolja formacija i ne vidim kakav je to selektorski podvig što je uradio nešto takvo?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti meni nađi jedan moj post gdje sam ja uvrijedio selektora i nazvao ga pogrdnim imenom i reci mi kako "zaprdjujem". Ja samo pišem ono što je očigledno i ne branim slijepo Safeta. Prije Nigerije sam čak šta više bio za Papetaemir79 je napisao/la:Previse zaprdjujete stvari, pogotovo ako dolazi iz stampanih medija. Ako nema vide snimka, okacite to macku o rep.HariTz je napisao/la:Zaista nikad ništa gluplje pročitao od Papeta nisamGoalgetter je napisao/la:Nakon poraza, glupo mu je mjenjati formaciju ili igraca, jer bi onda ispalo da je bas taj igrac kriv za poraz.![]()
![]()
![]()
Sama cinjenica da je vratio Spahica pobija svaki natpis doticnog novinara i ekskuluzivnog intervjua
Ili video dokaz ili ne zaprdjujte vise! Delic sa FB-a ne silazi sa zaprdjivanjem, a fol profesionalac na Al jazeeri, Sinanovic da ne govorim, sama struka.
Jos se sad pozivaju na strucnjaka novinara Mimu, ih crni sinko, novinara i qrca.

To što se tiče Spahe.. Tu je selektor sam sebe pobio pozivanjem Emira

- sanlituncay
- Kontakt:
Sabinho,Mahmutović nakon povrede ponovo zabija,Štilić najjači igrač u Poljskoj... Svi smo mi karine,samo je Pape u pravu! Taj Vranješ završi u toj istoj ligi i dobit će poziv,ostali iz te iste lige godinama unazad ne dobijaju! I to raju ljuti,a ja mu nikad necu napisat da je teleća glava i da mu krpim familiju,sam će sebe svakako otjerat svojim glupostima!
Dobro Stilic, ali Mahmutovic je svoje propustio nazalost odnosno syebala ga je povreda u odsutnom momentu. Sad ima i Dumica, Martica (naglasicu da je par forumasa pisalo da ga nikad nije gledalo ali da mora biti pozvan).sanlituncay je napisao/la:Sabinho,Mahmutović nakon povrede ponovo zabija,Štilić najjači igrač u Poljskoj... Svi smo mi karine,samo je Pape u pravu! Taj Vranješ završi u toj istoj ligi i dobit će poziv,ostali iz te iste lige godinama unazad ne dobijaju! I to raju ljuti,a ja mu nikad necu napisat da je teleća glava i da mu krpim familiju,sam će sebe svakako otjerat svojim glupostima!
Kolega, ako ćeš iskreno, on je syebo njih sve redom. Posebno njihovog selektora. Samo kažem da si koga pitao za naš najjači sastav, nabrojali bi upravo onih 11 koje je Pape izveo. Ne znam da je ko bio iznenađen onim sastavom, jer otrpilike su svi znali da je to najbolje što imamo.Virtu4l je napisao/la:A najavljivao je nešto sasvim drugoHariTz je napisao/la:Onu formaciju koju je on izveo je priželjkivalo pola forumaša ovdje (koju su inače fudbalski laici). To i jeste naša najbolja formacija i ne vidim kakav je to selektorski podvig što je uradio nešto takvo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.