HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

crnov
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la crnov » 26 sep 2014, 18:43

Malo atmosfere sa derbija!

" onclick="window.open(this.href);return false; 2:1 sa igracem manje!

Lanjska 0:0

" onclick="window.open(this.href);return false; velez bio blize pobjedi!

" onclick="window.open(this.href);return false;

2:0 pobjeda 2010 godine!

Kreso ubojica barbika!

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 26 sep 2014, 18:44

esprit24 je napisao/la:staragarda malo fukara,malo ultras :-D :-D :-D :-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vjerovatno je familijarni neprijatelj Ljajica i Ljajic Toursa :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2014, 18:45

esprit24 je napisao/la:staragarda malo fukara,malo ultras :-D :-D :-D :-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hajde zrinja,tz je uz vas :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 26 sep 2014, 19:31

shaman7 je napisao/la:Ja za sebe mislim da uvijek realno sagledam stvar i na ovu temu dolazim čisto prijateljski, sutra ćemo naravno od 17 do 19h drugačijeg razmišljanja, ali sam uvijek sa onim Voli svoje, poštuj tuđe. Iako sam mlađi od svih forumaša na našoj temi vjerovatno, uvijek sam realan i tako sagledavam stvari.

Jel po vama normalno da se u jednom gradskom derbiju , bez obzira na njihovu brojnost i na sve što se dešava, dadne samo 200-250 karata. Samim tim uništavaju derbi jer vam moram reći da je u klubu prijavljeno oko 700 navijača do sada. (neprovjerena informacija, ali nije ni toliko šuplja). Od tih 700, mi/oni će(mo) MORATI izabrati kojih 250 ide na gostovanje udaljeno 10 min od okupljanja. Mislim da to nema nikakvog smisla i da bi već od sljedeće sezone trebalo urgirati na to. Umjesto da se napune u jednoj sezoni i jedan i drugi stadion (a sigurnost nevjerovatno mnogo poveća) , oni od derbija prave nenormalnu lakrdiju koja će se na kraju remizirati sa odličnom atmosferom i pobjedom jedne od ekipa.

A zašto se spominju izbori ? Zato što je i komesar policije sigurno stranački preodređen. Zamislite da u gradu ispadne opšti haos, ne daj Bože, porazbijan kompletan grad, što od vaše strane, što od naše tj. da skratim, dođe do propusta u organizaciji, ko bi bio prvi okrivljen? Komesar, jer on sve to organizuje, koliko, gdje , kako i šta. Onda bih tako isto bio i smijenjen i nema ga nigdje. Morate shvatiti da politika u sportu učestvuje 40 % najmanje

Pozdrav, nadam se da će prije, tokom i poslije utakmice sve biti fer i korektno, bez ikakvih ispada i nek bolji pobijedi , nadam se moj Velež :)

btw. Govorim o organizaciji utakmice van stadiona. Baš sam liostao nedavno članke sa derbija gdje sam čitao da se davalo po 500, 700 karata i slično, umjesto da organizacija policije napreduje , ona stagnira, šta više i još je gore pa ove godine samo 250 . A treba realan biti, van stadiona nije bilo nikakvih izgreda unazad 5 sezona (ako griješim ne zamjerite, ali mislim da su to oni manji, grupice od 4-5 i slično, gluposti).
Sve ok , ali takođe sve ovo ovisi od stajališta sa kojega se gleda.Ja stvarno ne znam po kojem je kriteriju određeno koliko će gostujući navijači dobiti ulaznica ali koliko sam ja upratio ovo je dogovor klubova a ne odluka policije.Neka me netko ispravi ako griješim.
Ako netko hoće napraviti bilo kakav problem on će to napraviti i to se teško može spriječiti bez obzira na osiguranje.Mi se volimo porediti sa nekim državama i njhovim ligama.To su većinom sređene države i tamo stadioni ispunjavaju uvjeti za najveća takmičenja , svaki centimetar terena i tribina je pokriven kamerama a sudovi deru kazne žestoko i za najmanji prijestup.Kad smo kod toga ja podržavam da se svima koji su ranije pravili pizdariye na stadionima zabrani dolazak na stadion.Ja isto ne mogu mirno gledat tekmu , psujem ,galamim ali nikoga ne vrijeđam niti mi pada napamet da nešto kurcim.Ako si mangup i hoćeš fajt imaš boks,kick boks itd pa izvoli.
Mi kao navijači smo dosta subjektivni i optužujemo sve i svakoga izuzev maymuna iz naših redova koji prave te probleme.Ja neću govoriti o drugima ja ću o mojima.Ultrasi su , priznali to neki ili ne , jedna od boljih navijačkih skupina u BiH ali ja ne mogu shvatiti da se na skoro svakoj utakmici nađe nekoliko maymuna koji bacaju baklje ,topovske udare i sl. gluposti iako je to odavno prevaziđeno.Ja bih mogao shvatiti da se to desi ponekad ali da klub skoro svaku tekmu plaća kazne zbog "svojih navijača" je suludo i nitko me nemože uvjeriti da oni vole i navijaju za Zrinju.

Sutra pobjeda i nastavak borbe za sami vrh.Moja prognoza Crnov i Nikolić za 2-0.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 26 sep 2014, 19:39

Klubovi su morali na to pristati jer je mup rekao 200 ili nikako i jbg sta ti misliš jel bolje da te bodri 200 navijača ili nikako.A to je lopovluk.Sad pred izbore ovo čine.Kao ne mogu osigurat 200 navijača,pa kako onda mogu sarajevski policajci osigurat 2000 manijaka ili hordi zla.Kakva je to banda.Nadam se da će sve proći dobro i bez nereda.Neka bolji pobjedi a ja se nadam da će to biti Velež.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 sep 2014, 19:47

Atmosferu oko derbija je pokvarila vecerasnja vijest oko povrede vaseg rezervnog golmana.Kako prenosi jedan portal momak je jedva ziv ostao nakon sudara glavom u koljeno nekog vaseg igraca.Mene je iskreno syebala ta vijest,Nadam se da ce se sto prije oporaviti.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 26 sep 2014, 19:52

rodjenisa je napisao/la:Atmosferu oko derbija je pokvarila vecerasnja vijest oko povrede vaseg rezervnog golmana.Kako prenosi jedan portal momak je jedva ziv ostao nakon sudara glavom u koljeno nekog vaseg igraca.Mene je iskreno syebala ta vijest,Nadam se da ce se sto prije oporaviti.

Otkud ti informacija , jesi negdje pročitao ili ?

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 sep 2014, 19:55

acovic2 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Atmosferu oko derbija je pokvarila vecerasnja vijest oko povrede vaseg rezervnog golmana.Kako prenosi jedan portal momak je jedva ziv ostao nakon sudara glavom u koljeno nekog vaseg igraca.Mene je iskreno syebala ta vijest,Nadam se da ce se sto prije oporaviti.

Imas pp
Ivan Tiric golman,izvjestaj je uzasan
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 26 sep 2014, 20:08

rodjenisa je napisao/la:
acovic2 je napisao/la:

Imas pp
Ivan Tiric golman,izvjestaj je uzasan
Hvala na infu.

Rezervni golman Zrinjskog Ivan Tirić sutra je prvi put u svojoj karijeri trebao biti učesnik gradskog derbija protiv Veleža. Nažalost, na večerašnjem treningu je doživio potres mozga i sutrašnji meč će posmatrati putem televizije iz mostarske bolnice.
Drama na posljednjem treningu pred derbi: Golman Zrinjskog u dlaku izbjegao smrt
Tirić je nakon sudara sa saigračem izgubio svijest.

"Došlo je do sudara, on je glavom udario u koljeno saigrača. Izgubio je svijest, ali smo ga na sreću uspjeli vratiti. Nakon tri minute u grču nekako je uspio povući zrak i preživjeti. Drama je trajala tri, četiri minuta. Na sve načine smo mu pokušavali otvoriti usta i izvuči jezik, što smo na sreću uspjeli", kaže fiziotarapeut HŠK Zrinjski Branislav Đolo koji se trenutno sa Ivanom nalazi u bolnici.

"Doktor Jelavić je slučajno bio u blizini mjesta događaja, došao je i bio nam od koristi. Kola Hitne pomoći došla su na vrijeme i hvala Bogu sve je na kraju završilo kako treba. Urađen je CT, a Ivan je zadržan na daljem promatranju na odjelu neurohirurgije. Pri svjesti je i osjeća se dobro", dodao je Đolo.

Tirića su u bolnici posjetili saigrači i trener Branko Karačić. Njegovo mjesto sutra će zauzeti mladi Goran Karačić.
Hvala Bogu pa je dobro završilo.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 sep 2014, 20:40

Jel dozvoljen dolazak RA?
Pobjeda je bolja od orgazma!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 26 sep 2014, 20:43

Gorki je napisao/la:Jel dozvoljen dolazak RA?
Jest 200...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 sep 2014, 21:39

Žao mi je zbog golmana... Hoće li Dujković braniti ?

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 26 sep 2014, 21:44

Brz oporavak Tiricu !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 sep 2014, 22:36

Ne daj se momčino! :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 26 sep 2014, 23:23

1950 je napisao/la:podveležje,podveležje to je vaša dika , odatle je , odatle je prva vam ekipa :D sutra samo jako i idemo zgaziti rođene :cool:
za koliko to timova ti drukas care :urnebes: .Pravi si navijac zrinje,nema sta :crazy: .Kakav je Tinky bio ovih zadnjih par utakmica bilih,jeli se sta popravio :roll:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 26 sep 2014, 23:27

Na kraju kad skontaš o čemu mi pišemo i raspravljamo a život nam svima u svakom trenu može visiti o koncu. :o

http://res.cloudinary.com/www-hercegovi ... 198024.jpg

http://res.cloudinary.com/www-hercegovi ... 495244.jpg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 sep 2014, 23:28

Brz oporavak Ivane
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 sep 2014, 23:38

Također me sjebala ta vijest da je povrijeđen momak, nadam se da će što prije se vratiti na teren jer sam čuo da je dečko jako talentovan. Brz oporavak želim momku :thumbup:

1950
Kontakt:

Post Postao/la 1950 » 27 sep 2014, 08:34

rodjak je napisao/la:
1950 je napisao/la:podveležje,podveležje to je vaša dika , odatle je , odatle je prva vam ekipa :D sutra samo jako i idemo zgaziti rođene :cool:
za koliko to timova ti drukas care :urnebes: .Pravi si navijac zrinje,nema sta :crazy: .Kakav je Tinky bio ovih zadnjih par utakmica bilih,jeli se sta popravio :roll:
Tko je rekao da ja navijam za Zrinju ? Samo sam dao podršku ponosu Hercegovine da zgazi gospodu sa istočne obale :D :wave: 2-0 lagano Zrinja dobiva :cool:
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 sep 2014, 10:00

Kako je život nepredvidiv, sad si zdrav ko dren a u idućoj sekundi ti život visi o koncu.Nadam se što bržem i potpunom oporavku mladog golmana.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []