Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sutra derbi. Englezi nam prognoziraju laganu pobjedu.
A i oni nas rijetko dobiju na Emiratima. Mislim samo jednom u zadnjih 10-ak godina.
Jack umjesto Ramiza,ostalo klasika i neće biti problema.
A i oni nas rijetko dobiju na Emiratima. Mislim samo jednom u zadnjih 10-ak godina.
Jack umjesto Ramiza,ostalo klasika i neće biti problema.
A.F.C. Bournemouth!
Gotovo svih 11 igrača je odmoreno osim Sancheza koji nije igrao u Subutou, dakle svi su igrači svježi i odmorni sa sutrašnji meč.
Eh ta squad depth
Eh ta squad depth
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ma Sanchez je lud frajer, njemu dovoljno po' sata na kauču da se ispruži i odmori za iduću utakmicu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jel ti to iso dim u oci od naseg rostilja pa si navratio, nisi trebo pisat pored puta. Ili je potekla vodica na usta. Ima dovoljno kobasica za sve, samo stani u red. Vedi se obrati za prvi obrok. Ima i kredita dovoljno, posalji mi jos i spisak literature za skolu, sredicemo i to, nije beg cicija.autogol je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Dok jos snijeg nije pao...
Vrijedi li bega onaj kredit i za kobasice,ako vazi salji jos koju markicu![]()
![]()
![]()
Ne mogu shvatiti da se u ovom trenutku ravnate sa jednim Celziem koji vas je razvalio 6:0 i koji je jedan od favorita za osvajanje LP. Prosle godine vam je Dortmund bio rame uz rame,a ove godine vas i oni deru bez ispaljenog metka
I ja isto tako ne mogu shvatit da si simpatizer kriminalne organizacije, al ti ne skacem po pdf-u i ne dosadjujem narodu. Sto je najgore od svega, ti si ubijedjen da znas trolat. Da me bar zasmijes, pa hajd, bio bi fazon citat tvoja sranja. Ovako me svaki put natjeras u WC, odma mi se stolica prorijedi...
Evo ti i jedan poster za kraj, ovaj nek ti bude uzor u zivotu...

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ne vrijeđajte Bayern, to je puno veći klub od vas i ne vrijeđajte Ulija, nikad takvog predsjednika nećete imati. Nego vam je Bayern nabio komplekse u Ligi prvaka, a najveći klub Londona (Chelsea) u Premiershipu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Ozymandias
- Kontakt:
Ovo je vec jadnoCaeruleus je napisao/la:Ne vrijeđajte Bayern, to je puno veći klub od vas i ne vrijeđajte Ulija, nikad takvog predsjednika nećete imati. Nego vam je Bayern nabio komplekse u Ligi prvaka, a najveći klub Londona (Chelsea) u Premiershipu.
trenutno jesu najjaci tim u londonu, i sto se evrope tice jesu uspjesniji, al **** ti ovaj danasnji fudbal kad novac odradjuje stvari, gdje su ti klubovi sa velikim novcima bili prije kad se igralo iz ljubavi, pa jbt bil gates da kupi klub tipa gorazde, igrali bi u njemu i hazard i ozil i messi i ronaldo, osvojili bi sve moguce trofeje, vise volim ono finale 2006 kad se ginulo na terenu i kad novac nije imo toliku ulogu, ili kad su monaco i porto igrali, to se zvao fudbal, kad je nekad i crvena zvezda bila ravnopravna sa evropskim velikanima, to ti se pasa moj zvao fudbal, ovo je danas cisti biznis
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Dokle god se pravdate on ce imati razloga za trolanje. Jednostavno ne obracajte paznju nije tesko.
Sutra velika utakmica, ne mogu docekati
Sutra velika utakmica, ne mogu docekati
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dobro,naviko sam na ovog @autogol-a i njegovi postovi ovde više nikog ne tangiraju.
Ali koji qrac je ovaj padobranac, lafo navijač plastike, što traži malo pažnje?
Dječače KO SI? Počinješ me nervirat i mojNe da zbog tebe zaradim prvi ban.
Ali koji qrac je ovaj padobranac, lafo navijač plastike, što traži malo pažnje?
Dječače KO SI? Počinješ me nervirat i mojNe da zbog tebe zaradim prvi ban.
A.F.C. Bournemouth!
Naravno,ruski novac nas je toliko dotukao da prošle godine nismo znali gdje su nam gaće a gdje glava.Caeruleus je napisao/la:Ne vrijeđajte Bayern, to je puno veći klub od vas i ne vrijeđajte Ulija, nikad takvog predsjednika nećete imati. Nego vam je Bayern nabio komplekse u Ligi prvaka, a najveći klub Londona (Chelsea) u Premiershipu.
Nismo ništa mogli osvojiti jer smo bili impresionirani igrama autobuske kompanije Chelski i silnim peharima koje im je ruska para donijela.
- BluesForever
- Kontakt:
Dobro te je čovječe,šta ti znači ici od pdf-a do pdf-a i lupati ko maksim po diviziji.Caeruleus je napisao/la:Ne vrijeđajte Bayern, to je puno veći klub od vas i ne vrijeđajte Ulija, nikad takvog predsjednika nećete imati. Nego vam je Bayern nabio komplekse u Ligi prvaka, a najveći klub Londona (Chelsea) u Premiershipu.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ma decko je na nekim opakim drogama nije mu lako .... ajmo jedan grupni hug za djecakaBluesForever je napisao/la:Dobro te je čovječe,šta ti znači ici od pdf-a do pdf-a i lupati ko maksim po diviziji.Caeruleus je napisao/la:Ne vrijeđajte Bayern, to je puno veći klub od vas i ne vrijeđajte Ulija, nikad takvog predsjednika nećete imati. Nego vam je Bayern nabio komplekse u Ligi prvaka, a najveći klub Londona (Chelsea) u Premiershipu.
Arsenal All The Way !
Vjerujem da je sva raja upoznata sa starim dobrim Pokemonima i Timom Raketa
E vidiš mene ovaj Celer podsjeca na taj Tim Raketa..Dođu pokusaju nešto zasrat, najebu i odu..i u krug.
Tako i ovaj jadnik, pokusa nesto spetljat, neku provalu, izblamira se, ljudi ga nasamaraju, on se pokrije i ****
E vidiš mene ovaj Celer podsjeca na taj Tim Raketa..Dođu pokusaju nešto zasrat, najebu i odu..i u krug.
Tako i ovaj jadnik, pokusa nesto spetljat, neku provalu, izblamira se, ljudi ga nasamaraju, on se pokrije i ****
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
[youtube][/youtube]
#Voajeroljupci na respiratorima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
brate nije on ko tim raketa, on je ko sudovudogaston je napisao/la:Vjerujem da je sva raja upoznata sa starim dobrim Pokemonima i Timom Raketa![]()

SudovudoQUARTERBACK je napisao/la:brate nije on ko tim raketa, on je ko sudovudogaston je napisao/la:Vjerujem da je sva raja upoznata sa starim dobrim Pokemonima i Timom Raketa![]()
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Sjećam se ovog j.ebačaQUARTERBACK je napisao/la:brate nije on ko tim raketa, on je ko sudovudogaston je napisao/la:Vjerujem da je sva raja upoznata sa starim dobrim Pokemonima i Timom Raketa![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
4 igrača Arsenala koji zarađuju ukupno £300,000 za nedjelju dana i koji bi trebali biti prodani prema Metru.
1)Lukas Podolski koji zarađuje £95,000
2)Tomas Rosicky koji zarađuje £85,000
3)Mikel Arteta koji zarađuje £80,000
4)Flamini koji zarađuje £65,000

Re: $: Arsenal
Za te pare dva WC igraca hraniti. Dovesti zvjerku na DM-a i jednog solidnog stopera i imamo kompletnu ekipu.Seaman je napisao/la:4 igrača Arsenala koji zarađuju ukupno £300,000 za nedjelju dana i koji bi trebali biti prodani prema Metru.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Re: $: Arsenal
2 dmf-a i stoper bez problemaGunner4 je napisao/la:Za te pare dva WC igraca hraniti. Dovesti zvjerku na DM-a i jednog solidnog stopera i imamo kompletnu ekipu.Seaman je napisao/la:4 igrača Arsenala koji zarađuju ukupno £300,000 za nedjelju dana i koji bi trebali biti prodani prema Metru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.