Zar ti to neko treba govoriti.PeppermintSA je napisao/la:Vidim svi govore da je doktor fudbala, ovo ono.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
jojj ljudi a ko garantuje da je dosao neki iskusan trener da bi on nesto naprvio.uscupilic ,jarni ,kodro kaze neiskusni ,ciro kaze ma on prestar sta ce on ,bajevic ma kaze bas bi njemu bilo zanimljivo se ganjati po nasoj ligi ,kranjcar on je alkoholicar ,sliskovic kockar i ne zna engleski ,murinjo keze on ne zna bosanski ,jovic ma sta ce on iz travnika klošar ,varesanovic sta ce zalzan šibicar itd itd mani te se brojanja krvni zrnca .Meho neka je sretno i samo mirno i stalozeno mani se mahle samo to i nista vise 

Ja ne mogu reći ni da je dobar ni da je loš, uprava ga je imenovala naše je da ga podržimo. Meni je samo žao što je Dženo smijenjen, ali ako ćemo o pravilima neka je. Bitno je da će ostati u klubu, školovati se i čekati svoju priliku.
U moru ovih dešavanja oko trenera niko da spomene da su naši akademci, obje selekcije, savladali vršnjake iz Semberije isprativši ih prema sjeveroistoku sa ukupno 10 komada u mreži. Bravo za djecu.
U nedjelju nas čeka jedna veoma teška utakmica, a neki je predstavljaju kao nešto više od utakmice. Svijesni smo mi svi šta nama znači ova utakmica ali ne bi trebali to previše potencirati, ovo je utakmica za tri boda i trebamo učiniti sve da to i ostvarimo. Domaćin je ekipa koja je u odličnoj formi, i igraju jako dobro, a mi ni tamo ni ovamo.
Nadam se da sva ova dešavanja oko trenera neće uticati na ekipu i da će im ovo biti samo podstrek da daju 200 % svojih mogućnosti kako bi ostvarili dobar rezultat.
E sad šta je nama dobar rezultat? S obzirom da ne znamo za pobjedu u ligi dole, sve osim poraza je uspjeh. Pisao sam ranije, bilo koji ishod da bude nije iznenađenje, ako pobjedimo to ej zato što mi posjedujemo neki kvalitet, a ako budemo poraženi nije tragedija jer za nešto drugo dole i nisamo navikli. Protivniku pružiti ruku i okrenuti se sljedećoj utakmici.
Koga poslati na teren? To se manje više zna, Jedina dilema je ta stoperska pozicija, da li ubaciti Kovačevića ili Džemu, jedan mlad drugi spor
Ja bih rizikovao sa Kovačevićem jer mislim da on ima malo više snage da se bori sa napadom domaćina koji je paklen. Sredina u ovoj utakmici mora biti na visokom nivou i koncentracija treba da bude svih 95 minuta. Oni su tu prejaki a i mi baš u sredini imamo svojih aduta.
U kršovitu Hercegovinu idemo igrati pa šta bude.
U moru ovih dešavanja oko trenera niko da spomene da su naši akademci, obje selekcije, savladali vršnjake iz Semberije isprativši ih prema sjeveroistoku sa ukupno 10 komada u mreži. Bravo za djecu.
U nedjelju nas čeka jedna veoma teška utakmica, a neki je predstavljaju kao nešto više od utakmice. Svijesni smo mi svi šta nama znači ova utakmica ali ne bi trebali to previše potencirati, ovo je utakmica za tri boda i trebamo učiniti sve da to i ostvarimo. Domaćin je ekipa koja je u odličnoj formi, i igraju jako dobro, a mi ni tamo ni ovamo.
Nadam se da sva ova dešavanja oko trenera neće uticati na ekipu i da će im ovo biti samo podstrek da daju 200 % svojih mogućnosti kako bi ostvarili dobar rezultat.
E sad šta je nama dobar rezultat? S obzirom da ne znamo za pobjedu u ligi dole, sve osim poraza je uspjeh. Pisao sam ranije, bilo koji ishod da bude nije iznenađenje, ako pobjedimo to ej zato što mi posjedujemo neki kvalitet, a ako budemo poraženi nije tragedija jer za nešto drugo dole i nisamo navikli. Protivniku pružiti ruku i okrenuti se sljedećoj utakmici.
Koga poslati na teren? To se manje više zna, Jedina dilema je ta stoperska pozicija, da li ubaciti Kovačevića ili Džemu, jedan mlad drugi spor

U kršovitu Hercegovinu idemo igrati pa šta bude.
Acin post na temi predsjednika Saveza. DinoBio sam na zrijebanju za Premijer ligu prije par dana i prije istog je odrzan mini sastanak na kome se govorilo o Premijer ligi. Temu je otvorio Darko Ljubojevic, pricao je o BH Telecomu kao sponzoru, Brazuca loptama koje ce klubovi dobiti, otpisu dugovanja od po 10.000 KM i slicno. Dosta korektno govorio i kada je zavrsio trazio je da se u diskusiju ukljuce i predstavnici svih klubova, odnosno da dadnu neke svoje prijedloge kako pomoci Premijer ligi, klubovima. I sta se desilo? Na sastanku su bili predstavnici svih 16 klubova, a za rijec se samo javio direktor Sarajeva, dao par prijedloga, koji su uzeti k znanju. Ostali ko mulci sute, niko nista nema reci, predloziti, kritikovati. Strasno... Dakle, nije samo do Saveza, mnogo veca je odgovornost na klubovima na cijim visokim funkcijama su polupismene barabe, koje ne znaju beknuti, nesto reci...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne brabonjajte svi vi koji ste u kao nekoj dilemi,eto do sad smo bili spokojni pa se morali odluciti na ovaj potez. Ovaj covjek nam donosi sto nam je toliko nedostajalo,PROFESIONALIZAM,a zbog nedostatka istog potonuli smo bili kao tim,ove dvije pobjede su izvojevane samo na foru sto smo uistinu jak tim,pa i onako losi,opet smo nekako uzeli,inace nikakav BACK UP nije bio u pitanju,i milion posto sam siguran da mi vec s krajem polusezone ne bi imali nikakve sanse za naslov da je ostalo onako.
Prema tome,mi mozemo u nadolazecem periodu samo gore,a uz Boziju pomoc vjerujem i da hocemo,i opet i pored svega ponovo smo najozbiljniji kandidat za naslov,ako je ikad to i bilo dovedeno u pitanje i pored cinjenice da je u posljednje vrijeme taj utisak poceo da slabi.
Na ovoj temi uvijeek spica..
Meho Kodro!!
Prema tome,mi mozemo u nadolazecem periodu samo gore,a uz Boziju pomoc vjerujem i da hocemo,i opet i pored svega ponovo smo najozbiljniji kandidat za naslov,ako je ikad to i bilo dovedeno u pitanje i pored cinjenice da je u posljednje vrijeme taj utisak poceo da slabi.
Na ovoj temi uvijeek spica..

Meho Kodro!!

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Općenito, mislim da je raja zadovoljna. Ako smo do sad imali profesionalnu upravu, sad imamo profesionalca i na klupi. Pobjede protiv Slavije i Travnika ne bi smjele doći u pitanje a imperativ pobjede u Mostaru će zavisiti od rezultata u Širokom Brijegu. Do derbija to već treba biti posloženo i nakon ovih mjesec dana ćemo znati malo više na čemu smo sa Mehom Kodrom.
U nedjelju susret jedine dvije neporažene ekipe, biće to gusta i dobra tekma.
U nedjelju susret jedine dvije neporažene ekipe, biće to gusta i dobra tekma.
Samo naprijed Saraj'vo!
ima li neko sliku za avatara , kodro u dresu repke sa onim lijepim grbom a ne ovim VARTA
[youtube][/youtube]
Utakmica podrske Kodri za istorisjko
lopovima iz saveza.
Utakmica podrske Kodri za istorisjko

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Dzemo i odjeca se ocigledno posvadjali
, a Baric viri 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Meho sretno! Dabogda nanizo bruku uspjeha sa nasim klubom te preuzeo barcu poslije i da nam ostanes makar 5 godina taman dok Dzeno ne zavrsi licence.
Bravo za upravu! Rijesili su ovo na najbolji moguci nacin. Njima se jedino moze zamjeriti sto su poslusali nas navijace i nisu na ljeto doveli adekvatnu zamjenu, ali i oni uce.
Interesantno je i za primjetiti da nakon konflikta dzeme i puzija, ista dvojica su postali nerazdvojni. Haj sto su na svim slikama zajedno nego i da se primjetiti da cugaju skupa. Ako je to trebalo da razdrma Dzemu, svaka cast Puzi
P.S. idemo po 3 boda u cherooki...

Bravo za upravu! Rijesili su ovo na najbolji moguci nacin. Njima se jedino moze zamjeriti sto su poslusali nas navijace i nisu na ljeto doveli adekvatnu zamjenu, ali i oni uce.
Interesantno je i za primjetiti da nakon konflikta dzeme i puzija, ista dvojica su postali nerazdvojni. Haj sto su na svim slikama zajedno nego i da se primjetiti da cugaju skupa. Ako je to trebalo da razdrma Dzemu, svaka cast Puzi

lišticaEXIT je napisao/la:Meho sretno! Dabogda nanizo bruku uspjeha sa nasim klubom te preuzeo barcu poslije i da nam ostanes makar 5 godina taman dok Dzeno ne zavrsi licence.![]()
Interesantno je i za primjetiti da nakon konflikta dzeme i puzija, ista dvojica su postali nerazdvojni. Haj sto su na svim slikama zajedno nego i da se primjetiti da cugaju skupa. Ako je to trebalo da razdrma Dzemu, svaka cast Puzi![]()

tri boda za povratak samopoouzdanja !
Ma sad ih dole dobiti ili nikad.
Imam osjecaj da ce igraci ovaj put stvarno zapeti, da su zeljni da dokazu da su najbolji u drzavi i da se pokazu Mehagi u najboljem svijetlu
Imam osjecaj da ce igraci ovaj put stvarno zapeti, da su zeljni da dokazu da su najbolji u drzavi i da se pokazu Mehagi u najboljem svijetlu

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Velike cestitke klubu na izboru novog trenera. Nadam se da ce odgovoriti adekvatno na zadatak. Steta sto nije prijasnji trener dobio zadnju sansu da se eventualnom pobjedom u gostima protiv Sirokog vrati na klupu bar do prvenstvene pauze. Mislim da je to ipak nekim svojim rezultatima i zasluzio. Sretno Kodro
samo ostro nemoj ih maziti nek se zna ko je sef.

Al Cimirotcollector je napisao/la:Dzemo i odjeca se ocigledno posvadjali, a Baric viri

Ti si opet šampion !
Fare i Cimi isto dvije curicesimon je napisao/la:Al Cimirotcollector je napisao/la:Dzemo i odjeca se ocigledno posvadjali, a Baric viri
, Dupovac neka nindza poza

steta samo sto nam kapiten ovako i na terenu ne izgleda, nego se uvijek nesto sunja, a da ne govorim kad sudiji treba prigovoriti samo dotrci do njega, mahne rukom i vrati se !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
sto bi se reklo na engleskom "attention whores"
- Mostarac1971
- Kontakt:
Joj Dzeme na slikama jest smijesan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.