Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2014, 00:50

Obzirom da je NFSBiH dao zeleno svjetlo, to je to, ne trebaju im više nikakve dodatne dozvole od FIFA i UEFA?

Ole, valjda je sad jasno ko je s kim u talu, kome su svezane ruke i ko kome odgovara. Ovo je mnogo veće nego što izgleda ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 00:52

Virtu4l je napisao/la:Obzirom da je NFSBiH dao zeleno svjetlo, to je to, ne trebaju im više nikakve dodatne dozvole od FIFA i UEFA?

Ole, valjda je sad jasno ko je s kim u talu, kome su svezane ruke i ko kome odgovara. Ovo je mnogo veće nego što izgleda ;)
Dao im je nas savez dozvolu svaki put. Ali je UEFA stopirala, kao sto bi stopirala i sada da je rijec o A reprezentaciji, a ne U21. Ovo nije nikakva utakmica, ovo je kao da se mi sa foruma sastanemo i igramo protiv U21 CG.

Opet kazem, ova utakmica ne znaci apsolutno nista. Znaci isto koliko onaj krst sto su digli. Provokacija, izbori i tako to. Dovoljno govori cinjenica da se igra u Beogradu i to protiv CG, a ne u Banja Luci protiv Srbije. Ovo su im mrvice. Neka ih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 27 sep 2014, 00:53

RS blago receno drzi za jaja NSBIH (sve od onda kad su se isli, moljakali kod Dodika) :kafa:
Zadnja izmjena: Samkara, dana/u 27 sep 2014, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 27 sep 2014, 00:54

Ja očekujem da se Virto postavi na mjesto moderatora,a Aco se ušutio :bih:
Što li,Bože :D
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2014, 00:54

Cartman je napisao/la:Opet kazem, ova utakmica ne znaci apsolutno nista. Znaci isto koliko onaj krst sto su digli. Provokacija, izbori i tako to. Dovoljno govori cinjenica da se igra u Beogradu i to protiv CG, a ne u Banja Luci protiv Srbije. Ovo su im mrvice. Neka ih.
Mrvice? Šta kažeš na ovo za rukometni savez :hmmmmm: mnogo mrvica prijatelju u samo nekoliko dana...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 sep 2014, 01:00

Zato sam ja uvijek bio i protiv Papeta i protiv saveza.

Niko me ne moze nokautirat u raspravi, pogotovu nakon zadnjih događanja u reprezentaciji i savezu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 01:01

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Opet kazem, ova utakmica ne znaci apsolutno nista. Znaci isto koliko onaj krst sto su digli. Provokacija, izbori i tako to. Dovoljno govori cinjenica da se igra u Beogradu i to protiv CG, a ne u Banja Luci protiv Srbije. Ovo su im mrvice. Neka ih.
Mrvice? Šta kažeš na ovo za rukometni savez :hmmmmm: mnogo mrvica prijatelju u samo nekoliko dana...
Zasto padas na provokacije? Niti ce postat clan EHF-a, niti EHF zna sta su oni niti ih zanima. Izbori ce, halo. Svake godine pricaju iste price, nece se desit. Ovo je sve mazanje ociju glasaca. Federacija je za njih Amerika, pa onda moraju ovakve neke stvari radit da ljudi zaborave neke stvari. Nema novih granica na Balkanu, Kosovo je crta. To jest ako ne zele cisti rat, a to bi izgubili.

Aco, zasto nisi u stanju diskutovat? :kafa: Polemiziraj s menom, sto Mamke kaze.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 27 sep 2014, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 27 sep 2014, 01:05

Tu je gospodin Glavas da potvrdi :kafa:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 01:05

Zato sto je kriminalac i odgovara mu da kriminalac ostane selektor. Uz to ne zeli da ga isplati. Nisam ja rekao da je lobirao za bilo sta, nego da mu nece dat otkaz. I nije insajderska niti sam to ikad rekao, nego je moje vidjenje situacije.

A sad eto ti reci o cemu je rijec kad navodno znas?

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 27 sep 2014, 01:12

Evo Acane za mene ovaj Virto, Kalcijo i jos neki od teme sa teme tvrde da sam neki Ahmo, zuti mrav itd... :kafa: kad vec tako tvrde treba ih upozoriti dati im ban da ne sire lazi, trolanje sa teme na temu a na kakvim su to oni dokazima ili sta vec... :kafa: eto vam momci moda pa neka... pa ko mi opet napise Ahmo ili slicno..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 01:14

aleksandar_veliki je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zato sto je kriminalac i odgovara mu da kriminalac ostane selektor. Uz to ne zeli da ga isplati. Nisam ja rekao da je lobirao za bilo sta, nego da mu nece dat otkaz. I nije insajderska niti sam to ikad rekao, nego je moje vidjenje situacije.

A sad eto ti reci o cemu je rijec kad navodno znas?
Moze li ovako? Čovjek pod broj jedan nije kriminalac, podnesena je krivicna prijava i to ne mora nista znaciti, pogotovo kod nas u BiH gdje se par mjeseci prije izbora desava i mnogo gorih stvari od eventualnih montiranja procesa. Sacekajmo da se podigne optuznica, ako vec nije, da sud kaze svoje, pa cemo ga okvalifikovati kriminalcem ili pak neciim drugim. Ovo drugo, sto je mozda i bitnije, samo cu ti kratko napisati i mislim da ces shvatiti. Njih dvojica se baš i ne šmekaju...
Cemu onda ova izjava nakon SP-a: http://sportsport.ba/bh_fudbal/begic-ra ... ili/134431" onclick="window.open(this.href);return false;

Sa tom izjavom je manje-vise garantovao ostanak Susica.
"Ugovor selektora Sušića ističe poslije ovog SP-a. Razgovarali smo više puta u Sarajevu sa izraženom željom i spremnošću da nastavimo saradnju. Pape je imao fascinantnu igračku karijeru. Danas, kada se nalazimo na Svjetskom prvesntvu, činjenica je da je jedini on kao seletor uspio da ovu ekipu dovede na ovakvo takmičenje. Imamo želju da nastavimo saradnju i Sušić je izrazio želju. Razgovarali smo o nekim elementima ugovora i nije sve usaglašeno. Kada se završi SP, sjest ćemo i definitivne odluke zajednički donijeti".
Ovo je bilo nakon sto smo ispali, i cak prije Irana. Da je htio, imao je priliku da Safeta otjera jer cijela nacija je tada bila protiv Susica. Zasto onda to nije uradio? Ako je fakat takav karakter da se nakon Kipra predomisli, onda to dovoljno govori kako je neozbiljan. Ne produzi se nekome ugovor na dvije godine, pa onda otkaz nakon prve utakmice. To ne bi ni Abramovic uradio. I znam da nije diktator u savezu, ali tada je Safet bio bez ugovora, i valjda predsjednik ima dovoljno svojih ljudi u IO da stopira svako produzenje ugovora.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 sep 2014, 01:22

sanlituncay je napisao/la:Ja očekujem da se Virto postavi na mjesto moderatora,a Aco se ušutio :bih:
Što li,Bože :D
Aco prijatelju, hoces li ti banovati ovog talibana? Past ce forum koliko brzo kuca postove.

Vezano za temu, to sto je nekome krivicna prijava podnesena nista nuzno ne mora da znaci. Ako Osim podrzava ovaj savez, onda Svabo zna zasto to radi i tu kada sam ja u pitanju svaka prica pocinje i zavrsava.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 01:24

Opet ne odgovaras na pitanja. Nije morao rec da ce ga otjerat, ali nije morao rec ni da postoji obostrana zelja za produzenje, i tako manje-vise potvrdit da ostaje.

Isto tako Safet u tom trenutku nije imao ugovor, koliko treba clanova da se on produzi? Predsjednik bez ikakve podrske u IO, ce dat ostavku ako ima obraza. Ocito da ne znas koliko govoris da znas, jer zaobilazis jasna pitanja. Nema logike to sto ti govoris i to sto je on izjavio za tvoj portal.

Ovaj Begic nije glup, to se vidi kad prica i vidi se po tome kako je iskoristio haos u savezu da odjednom, iz nicega, bude Predsjednik. Zato i jest opasan. Pa protiv covjeka se vodi krivicna istraga, a on i dalje Predsjednik i jos ga niko nije nista pitao za tu istragu. Nevjerovatno. Dominkovic, Usanovic i ekipa su glupi, ne znaju recenicu sastavit, znoje se nakon dva pitanja novinara. Susic je isti tip, samo sto njega boli qurac, jednostavno glup covjek bez ikakve skole.

Samkara
Kontakt:

Post Postao/la Samkara » 27 sep 2014, 01:29

Susic odma poklopi slusalicu :kafa:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 sep 2014, 01:38

O lijepi pozdravi.
Vidim neke prozivke u ovaj kasni sat :P
Sad mi tek nista nije jasno,sta je poenta price?Begic je posten ali je bio za smjenu Papeta,Pape je isto posten,obojica su posteni.
Utakmica RS-a je kompenzacija za nesto,za sta,sto su clanovi iz RS dali podrsku Sušiću ili sto ce tek dati podrsku da se smijeni?Mislim,pricajmo jasno i glasno.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 sep 2014, 01:43

Kod: Označi sve

Ibišević je dao gol protiv Kipra i mnogi ne bi shvatili ako bi njega sklonio iz ekipe i da igramo kao u tim utakmicama
Ko ne bi shvatio? Ko? Covjek koji prima 50 000 mjesecno za nekoliko dana posla, taktiku i izbor igraca prilagodjava nekome lijevom?! :hmmmmm: :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 sep 2014, 01:44

Rusilac je napisao/la:O lijepi pozdravi.
Sad mi tek nista nije jasno,sta je poenta price?Begic je posten ali je bio za smjenu Papeta,Pape je isto posten,obojica su posteni.
Utakmica RS-a je kompenzacija za nesto,za sta,sto su clanovi iz RS dali podrsku Sušiću ili sto ce tek dati podrsku da se smijeni?Mislim,pricajmo jasno i glasno.
da ki ti zivis u BIH i da li znas kako ovdje stvari funkcionisu :?: da je to uredu nije qal jednostavno kod nas je sve kompromis pa tako i u ns bih kao sto rekose ne moze begc ni smijeniti ni postaviti safeta bez vecine ,jednostavno mra se suradjivati i nema druge .pa ti mislis da je ivica osim od dragosti isao kod dodika da pricaju to ne znaci da je osim kriminalac ako je morao da dogovora s dodikom .

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 sep 2014, 01:45

Kako bilo,za sta god da je kompenzacija ova utakmica treba da bude stid one koji su dali saglasnost da se ona igra.
Sigurno ce im se to obiti o glavu kad-tad.
Sto se mene licno tice,ja bih bio zadovoljniji da Munja Usanovic vodi savez,sigurno bi ga vodio postenije od ovih sad,barem sigurno ne bi dozvolio ovakve stvari.
Ovo je dobro organizovana,da li kriminalna skupina neka utvrde organi, clanovi saveza,Sušići,neki menadzeri i neki novinari.
E da,i neki politicari.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 sep 2014, 01:47

aleksandar_veliki je napisao/la: Predsjednik sa 75 posto podrske u IO ne moze izabrati, niti otjerati selektora. Trebam li crtati? No, ne mogu vise, stvarno sam se umorio. Vi znate sve, mislim na par vas, mi koji prije osam dana najavimo igranje prijateljske tekme Republike Srpske u prvom FIFA-inom terminu ne znamo ništa. Šta da ti kažem, gdje prestaje logika, počinje BiH...

Laku noć, a ko zna, možda se malo sad ovi iz manjeg entiteta uozbilje, pa mozda zaborave maskirnu uniformu, a mozda i shvate da je skracenje PL spas za bh. klupski fudbal. Kompromis je čudo :kafa:
Pa i nisi bas najavio u prvom terminu.

Ja sam procitao između redova i pitao te hocemo li imati utakmicu RS u narednom terminu? Ti si napisao da nece biti u narednom terminu.

Tad su se Virtu4l i mister iz Han Pijeska sprdali da ce igrati sa Mozambikom.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 27 sep 2014, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 sep 2014, 01:48

bordobijeli je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:O lijepi pozdravi.
da ki ti zivis u BIH i da li znas kako ovdje stvari funkcionisu :?: da je to uredu nije qal jednostavno kod nas je sve kompromis pa tako i u ns bih kao sto rekose ne moze begc ni smijeniti ni postaviti safeta bez vecine ,jednostavno mra se suradjivati i nema druge .pa ti mislis da je ivica osim od dragosti isao kod dodika da pricaju to ne znaci da je osim kriminalac ako je morao da dogovora s dodikom .
Ti sad hoces da kazes nemas nista protiv da RS igra prijateljske utakmice samo neka daju podrsku Papetu,jel ja dobro razumijem?
Sta je s vama ljudi,jel znate vi sa cime se igrate a zbog koga,zbog obicnog prevaranta? :crazy:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.