Ole, valjda je sad jasno ko je s kim u talu, kome su svezane ruke i ko kome odgovara. Ovo je mnogo veće nego što izgleda

Dao im je nas savez dozvolu svaki put. Ali je UEFA stopirala, kao sto bi stopirala i sada da je rijec o A reprezentaciji, a ne U21. Ovo nije nikakva utakmica, ovo je kao da se mi sa foruma sastanemo i igramo protiv U21 CG.Virtu4l je napisao/la:Obzirom da je NFSBiH dao zeleno svjetlo, to je to, ne trebaju im više nikakve dodatne dozvole od FIFA i UEFA?
Ole, valjda je sad jasno ko je s kim u talu, kome su svezane ruke i ko kome odgovara. Ovo je mnogo veće nego što izgleda
Mrvice? Šta kažeš na ovo za rukometni savezCartman je napisao/la:Opet kazem, ova utakmica ne znaci apsolutno nista. Znaci isto koliko onaj krst sto su digli. Provokacija, izbori i tako to. Dovoljno govori cinjenica da se igra u Beogradu i to protiv CG, a ne u Banja Luci protiv Srbije. Ovo su im mrvice. Neka ih.
Zasto padas na provokacije? Niti ce postat clan EHF-a, niti EHF zna sta su oni niti ih zanima. Izbori ce, halo. Svake godine pricaju iste price, nece se desit. Ovo je sve mazanje ociju glasaca. Federacija je za njih Amerika, pa onda moraju ovakve neke stvari radit da ljudi zaborave neke stvari. Nema novih granica na Balkanu, Kosovo je crta. To jest ako ne zele cisti rat, a to bi izgubili.Virtu4l je napisao/la:Mrvice? Šta kažeš na ovo za rukometni savezCartman je napisao/la:Opet kazem, ova utakmica ne znaci apsolutno nista. Znaci isto koliko onaj krst sto su digli. Provokacija, izbori i tako to. Dovoljno govori cinjenica da se igra u Beogradu i to protiv CG, a ne u Banja Luci protiv Srbije. Ovo su im mrvice. Neka ih.mnogo mrvica prijatelju u samo nekoliko dana...
Cemu onda ova izjava nakon SP-a: http://sportsport.ba/bh_fudbal/begic-ra ... ili/134431" onclick="window.open(this.href);return false;aleksandar_veliki je napisao/la:Moze li ovako? Čovjek pod broj jedan nije kriminalac, podnesena je krivicna prijava i to ne mora nista znaciti, pogotovo kod nas u BiH gdje se par mjeseci prije izbora desava i mnogo gorih stvari od eventualnih montiranja procesa. Sacekajmo da se podigne optuznica, ako vec nije, da sud kaze svoje, pa cemo ga okvalifikovati kriminalcem ili pak neciim drugim. Ovo drugo, sto je mozda i bitnije, samo cu ti kratko napisati i mislim da ces shvatiti. Njih dvojica se baš i ne šmekaju...Cartman je napisao/la:Zato sto je kriminalac i odgovara mu da kriminalac ostane selektor. Uz to ne zeli da ga isplati. Nisam ja rekao da je lobirao za bilo sta, nego da mu nece dat otkaz. I nije insajderska niti sam to ikad rekao, nego je moje vidjenje situacije.
A sad eto ti reci o cemu je rijec kad navodno znas?
Ovo je bilo nakon sto smo ispali, i cak prije Irana. Da je htio, imao je priliku da Safeta otjera jer cijela nacija je tada bila protiv Susica. Zasto onda to nije uradio? Ako je fakat takav karakter da se nakon Kipra predomisli, onda to dovoljno govori kako je neozbiljan. Ne produzi se nekome ugovor na dvije godine, pa onda otkaz nakon prve utakmice. To ne bi ni Abramovic uradio. I znam da nije diktator u savezu, ali tada je Safet bio bez ugovora, i valjda predsjednik ima dovoljno svojih ljudi u IO da stopira svako produzenje ugovora."Ugovor selektora Sušića ističe poslije ovog SP-a. Razgovarali smo više puta u Sarajevu sa izraženom željom i spremnošću da nastavimo saradnju. Pape je imao fascinantnu igračku karijeru. Danas, kada se nalazimo na Svjetskom prvesntvu, činjenica je da je jedini on kao seletor uspio da ovu ekipu dovede na ovakvo takmičenje. Imamo želju da nastavimo saradnju i Sušić je izrazio želju. Razgovarali smo o nekim elementima ugovora i nije sve usaglašeno. Kada se završi SP, sjest ćemo i definitivne odluke zajednički donijeti".
Aco prijatelju, hoces li ti banovati ovog talibana? Past ce forum koliko brzo kuca postove.sanlituncay je napisao/la:Ja očekujem da se Virto postavi na mjesto moderatora,a Aco se ušutio![]()
Što li,Bože
Kod: Označi sve
Ibišević je dao gol protiv Kipra i mnogi ne bi shvatili ako bi njega sklonio iz ekipe i da igramo kao u tim utakmicama
da ki ti zivis u BIH i da li znas kako ovdje stvari funkcionisuRusilac je napisao/la:O lijepi pozdravi.
Vidim neke prozivke u ovaj kasni sat![]()
Sad mi tek nista nije jasno,sta je poenta price?Begic je posten ali je bio za smjenu Papeta,Pape je isto posten,obojica su posteni.
Utakmica RS-a je kompenzacija za nesto,za sta,sto su clanovi iz RS dali podrsku Sušiću ili sto ce tek dati podrsku da se smijeni?Mislim,pricajmo jasno i glasno.
Pa i nisi bas najavio u prvom terminu.aleksandar_veliki je napisao/la: Predsjednik sa 75 posto podrske u IO ne moze izabrati, niti otjerati selektora. Trebam li crtati? No, ne mogu vise, stvarno sam se umorio. Vi znate sve, mislim na par vas, mi koji prije osam dana najavimo igranje prijateljske tekme Republike Srpske u prvom FIFA-inom terminu ne znamo ništa. Šta da ti kažem, gdje prestaje logika, počinje BiH...
Laku noć, a ko zna, možda se malo sad ovi iz manjeg entiteta uozbilje, pa mozda zaborave maskirnu uniformu, a mozda i shvate da je skracenje PL spas za bh. klupski fudbal. Kompromis je čudo
Ti sad hoces da kazes nemas nista protiv da RS igra prijateljske utakmice samo neka daju podrsku Papetu,jel ja dobro razumijem?bordobijeli je napisao/la:da ki ti zivis u BIH i da li znas kako ovdje stvari funkcionisuRusilac je napisao/la:O lijepi pozdravi.
Vidim neke prozivke u ovaj kasni sat![]()
Sad mi tek nista nije jasno,sta je poenta price?Begic je posten ali je bio za smjenu Papeta,Pape je isto posten,obojica su posteni.
Utakmica RS-a je kompenzacija za nesto,za sta,sto su clanovi iz RS dali podrsku Sušiću ili sto ce tek dati podrsku da se smijeni?Mislim,pricajmo jasno i glasno.da je to uredu nije qal jednostavno kod nas je sve kompromis pa tako i u ns bih kao sto rekose ne moze begc ni smijeniti ni postaviti safeta bez vecine ,jednostavno mra se suradjivati i nema druge .pa ti mislis da je ivica osim od dragosti isao kod dodika da pricaju to ne znaci da je osim kriminalac ako je morao da dogovora s dodikom .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.