Premijer liga 2014/15
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2014/15
Svaka cast za Solanu..prijatno su iznenadjenje zaista..opet bez 4 5 igraca u visokom bod dosta u borbi za opstanak.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Krivaja-Gračanica 33-33 (19-17).
Prijedor-Vogošća 32-26.
Nove lakrdije IO RSBiH ... A sad su na red dosle prve lige... Zalosno!!! Nakon PL a ilakrdije koja je pocela zahvaljujuci entuzijastima iz klubova i naporima da na bilo kakav nacin uplate i te kotizacije,naravno bez ikakvih sankcija,a i gdje bi bile kad ligu vodi covjek koji nikad nije vodio ni stado ovaca a kamoli 16 klubova... Sve u svemu ,nastavlja se prica i politika ljudi u IO ,Sirco,Sahinpasic,Bahto,Karacic,Dzandzanovic...koji ne mogu da izaberu komesara za prve lige,jer bi naravno opet trebalo da se ugura neko iz Sarajeva ili Visokog...kako bi se naravno stitili interesi Konjicana i extra nadarenih sudija Kulovica i Skaljica,odnosno Lipe i Katanica sa svojim babama na celu svega ovoga...kako vas nije sramota...sve ovo radite i bacate neciji trid pod noge radi svoje djece...a gdje su ostala djeca,od kojih neki nemaju ni oceva jer su poginuli braneci ovo u cemu vi sad zivite i radite i rusite sa svojim potezima...Dosta vise i Lipa ,Skaljica i Karacica...mrs iz sporta vise...skontajte da ste sojadili i Bogu i narodu...otidjite dok vas jos neko nije prokleo...jer ovo sto se radi nije vise humano...ODLAZITE!!!
Gračanica-Zrinjski 39-28 (22-11);
Bosna (S)-Prijedor 34-26.
Vogošća-Lokomotiva 47-28;
Sloboda-Krivaja 38-21.
Sloboda-Krivaja 38-21.
- ante1place
- Kontakt:
Konjuh -Izvidac 24:25Rukomet je napisao/la:Gračanica-Zrinjski 39-28 (22-11);
Rđe '94
Konjuh-Izvidjac 24:25...tuca na terenu...publika ,igraci...al u dvorani su bila dva clana IO RSBiH,Dzandzanovic-Sahinpasic...tako da me ne bi cudilo da se nista nece navesti u zapisniku utakmice... 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Solana po meni iznedjenje veliko..dosta dobra igra dvije mozda neocekivane pobjede I jedan remi..veceras je bila treca pobjeda ..steta sto nisu I Locomotivu uzeli ipak su I oni novajlije valjda sam ocekivao da tu lakse sta mozemo napravit nego u preshodnim utakmicama....veceras 18 razlike dobili Krivaju..bravo momci svaka cast
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ante1place
- Kontakt:
ja sam cuo da je era zabio 2 zadnja gola za pobjedu i da su ga navijaci napali, dobio udarac u glavu valjda od nekogaradeon je napisao/la:Konjuh-Izvidjac 24:25...tuca na terenu...publika ,igraci...al u dvorani su bila dva clana IO RSBiH,Dzandzanovic-Sahinpasic...tako da me ne bi cudilo da se nista nece navesti u zapisniku utakmice...
tako on prenosi

Rđe '94
-
- Kontakt:
mogli bi lagano biti hit prvenstva,steta sto momci nemaju vecu podrsku,kako sa tribina,tako i finansijski...opstina,sponzori...ali doce i to akb.solana je zdrav sportski kolektiv,bez dugova...samo polakoSaltCityAttack je napisao/la:Solana po meni iznedjenje veliko..dosta dobra igra dvije mozda neocekivane pobjede I jedan remi..veceras je bila treca pobjeda ..steta sto nisu I Locomotivu uzeli ipak su I oni novajlije valjda sam ocekivao da tu lakse sta mozemo napravit nego u preshodnim utakmicama....veceras 18 razlike dobili Krivaju..bravo momci svaka cast

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jarane Izvidzc je vodeca ekipa prvenstva I jedini poraz su upisali u Tuzli..za sad su hit orvenstva drugi na tabeli ...samo da se ostane u ligi to je vazno nista vise ..zamisli kojim slucajem izbore neko evropsko takmicenje hajajaahha kako bi to bolo lijepo ali ne treba previse ocekivat ..ovo je sad tako ali mislim da realno mi smo dole za opstanak borba do zadnjeg kola
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma nece se Sloboda sigurno boriti za opstanak , ali takodje nevjerujem da mogu biti medju prvih pet ekipa na tabeli , a Evropu i da izbore vjerovatno nebi igrali ..., proslu sezonu svi nasi klubovi su otkazali evropu zbog nedostatka finansija .
U gradaccu poluvrijeme gradacac čelik 13:15
Gradacac - Celik 25:30Brezovac je napisao/la:U gradaccu poluvrijeme gradacac čelik 13:15
sada kada je bio cirkus kod konjuha sve se stavlja pod tepih,legalno je da džandžanović nastavi utakmicu poslije udaranja igrača od strane publike i gdje isti u hitnoj napušta teren,i tu još mogu dodat legalistu BANKARA cijenjenog sportskog radnika koji sada šuti i čeka kako ovaj slučaj staviti pod tepih kao i još par ranijih,žalosno!!!!!!radeon je napisao/la:Konjuh-Izvidjac 24:25...tuca na terenu...publika ,igraci...al u dvorani su bila dva clana IO RSBiH,Dzandzanovic-Sahinpasic...tako da me ne bi cudilo da se nista nece navesti u zapisniku utakmice...
- ante1place
- Kontakt:
bloger je napisao/la:sada kada je bio cirkus kod konjuha sve se stavlja pod tepih,legalno je da džandžanović nastavi utakmicu poslije udaranja igrača od strane publike i gdje isti u hitnoj napušta teren,i tu još mogu dodat legalistu BANKARA cijenjenog sportskog radnika koji sada šuti i čeka kako ovaj slučaj staviti pod tepih kao i još par ranijih,žalosno!!!!!!radeon je napisao/la:Konjuh-Izvidjac 24:25...tuca na terenu...publika ,igraci...al u dvorani su bila dva clana IO RSBiH,Dzandzanovic-Sahinpasic...tako da me ne bi cudilo da se nista nece navesti u zapisniku utakmice...

nazalost tako je kod nas, dlegat je 5 minuta prije kraja trazio da se publika izbaci zbog ubacivanja predmeta u teren, sudac je to odbio...kasnije je doslo do incidenta gdje je navijac usao u teren i udario naseg igraca (policija nije ni reagirala), na kraju svega su suci dobili najnizu ocjenu od delegata...ne vjerujem da ce ikoga kazniti......
Rđe '94
nisam baš najupućeniji u ovo ocjenjivanje sudija , vidim da su u ovom kolu ocjene u rasponu od 73 do 77 , interesuje me koja je najmanja ocjena ...
ante1place je napisao/la:bloger je napisao/la:sada kada je bio cirkus kod konjuha sve se stavlja pod tepih,legalno je da džandžanović nastavi utakmicu poslije udaranja igrača od strane publike i gdje isti u hitnoj napušta teren,i tu još mogu dodat legalistu BANKARA cijenjenog sportskog radnika koji sada šuti i čeka kako ovaj slučaj staviti pod tepih kao i još par ranijih,žalosno!!!!!!radeon je napisao/la:Konjuh-Izvidjac 24:25...tuca na terenu...publika ,igraci...al u dvorani su bila dva clana IO RSBiH,Dzandzanovic-Sahinpasic...tako da me ne bi cudilo da se nista nece navesti u zapisniku utakmice...

nazalost tako je kod nas, dlegat je 5 minuta prije kraja trazio da se publika izbaci zbog ubacivanja predmeta u teren, sudac je to odbio...kasnije je doslo do incidenta gdje je navijac usao u teren i udario naseg igraca (policija nije ni reagirala), na kraju svega su suci dobili najnizu ocjenu od delegata...ne vjerujem da ce ikoga kazniti...
Gostujući igrač završio u hitnoj nakon udarca domaći navijača,delegat je ili lud ili slijep???Gospodin Dzandzanović

Clanak 43.bloger je napisao/la:sada kada je bio cirkus kod konjuha sve se stavlja pod tepih,legalno je da džandžanović nastavi utakmicu poslije udaranja igrača od strane publike i gdje isti u hitnoj napušta teren,i tu još mogu dodat legalistu BANKARA cijenjenog sportskog radnika koji sada šuti i čeka kako ovaj slučaj staviti pod tepih kao i još par ranijih,žalosno!!!!!!radeon je napisao/la:Konjuh-Izvidjac 24:25...tuca na terenu...publika ,igraci...al u dvorani su bila dva clana IO RSBiH,Dzandzanovic-Sahinpasic...tako da me ne bi cudilo da se nista nece navesti u zapisniku utakmice...
Ulazak gledateljima u igralište nije dopušten jedan ( 1 ) sat prije pocetka utakmice pa sve do
odlaska svih aktera sa igrališta.
Ulazak gledatelja u igralište za vrijeme utakmice smatra se slabo prireenom utakmicom, pa
takav postupak nadzornik mora opisati u svom Izvješcu uz zapisnik sa utakmice.
Ulazak gledatelja u igralište, poslije završetka utakmice, a da time nitko nije ugrožen, ne
smatra se slabo prireenom utakmicom.
Ekipa, odgovorna za radnju iz stavka 2. ovog clana, kaznit ce se novcanom kaznom.
Clanak 44.
Ekipa, domacin utakmice, je odgovorna za ispade gledatelja i bacanje raznih predmeta u
igralište, što se smatra slabo prireenom utakmicom, pa ucinjenu radnju nadzornik mora
opisati u Izvještaju uz zapisnik sa utakmice.
Ekipa domacin utakmice odgovorna je ukoliko su gledatelji u kontaktu sa ogradom ili krecuci
se uz ogradu na bilo koji nacin ometaju igrace-ice smatrat ce se slabom organizacijom
utakmice koju je nadzornik dužan opisati u izvješcu uz zapisnik sa utakmice.
Ekipa odgovorna za radnju iz stava 1. ovog clana, kaznit ce se novcanom kaznom.
Clanak 45.
Ekipa, domacin utakmice, odgovorna je za nered u kojem ucestvuju gledatelji ili za napad
gledatelja na ucesnike utakmice, pa ucinjenu radnju nadzornik mora opisati u Izvješcu uz
zapisnik utakmice.
Ekipa odgovorna za radnju iz stavka 1. ovog clanka, kaznit ce se novcanom i vremenskom
(zavisno od težine incidenta) kaznom i zabranom nastupa u dvorani od jedne do šest
utakmica.
Clanak 46.
U slucaju kazne iz clanka 45. ovih Propozicija(Pravila, najbliže mjesto u kojem se može
odigrati utakmica mora biti udaljeno najmanje trideset ( 30 ) kilometara od mjesta iz
kojeg dolazi kažnjena Ekipa. Za odreivanje udaljenosti od mjesta do mjesta primjenjuje se
daljinar RS BiH.
43. Novcani iznos od 1.000,00 KM
44. Novcani iznos od Od 200 do 500,00 KM
45. Novcani iznos od 1.500,00 KM
45. st. 2 Zabrana nastupa u dvorani od 1 do 6 utakmica
DA LI ĆE KOMESAR RADITI SADA PO PROPOZICIJAMA ILI ĆE OPETVTRAŽITI DA SE IZJASNI IO RSBIH ..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.