Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Sjecas se sifre, a ne sjecas se nick-a Beargrylls???wadethegreat je napisao/la:Napokon sam se nakanio da napravim novi account. Nisam odavno ovako bio uzbuđen za novu sezonu. Lebron otisao sada je wade glavni. Novi pocetak i odlicni potezi rileya nakon odlaska lebrona sa dovođenjem denga grangera itd. Poor mans lebron (DENG) ce biti dovljan ako wade i bosh budu na nivou. Beargrylls account je izgubljen mijenjanjem kompjutera ne sjecam se maila a ne sifre na tom accountu
Mislio sam ne sjecam se ni sifre ni maila mozda sam pogresno napiso al to sam mislio.JHam je napisao/la:Sjecas se sifre, a ne sjecas se nick-a Beargrylls???wadethegreat je napisao/la:Napokon sam se nakanio da napravim novi account. Nisam odavno ovako bio uzbuđen za novu sezonu. Lebron otisao sada je wade glavni. Novi pocetak i odlicni potezi rileya nakon odlaska lebrona sa dovođenjem denga grangera itd. Poor mans lebron (DENG) ce biti dovljan ako wade i bosh budu na nivou. Beargrylls account je izgubljen mijenjanjem kompjutera ne sjecam se maila a ne sifre na tom accountu
![]()
wadethegreat je napisao/la:Napokon sam se nakanio da napravim novi account. Nisam odavno ovako bio uzbuđen za novu sezonu. Lebron otisao sada je wade glavni. Novi pocetak i odlicni potezi rileya nakon odlaska lebrona sa dovođenjem denga grangera itd. Poor mans lebron (DENG) ce biti dovljan ako wade i bosh budu na nivou. Beargrylls account je izgubljen mijenjanjem kompjutera ne sjecam se maila a ne sifre na tom accountu
Hahah nadam se da ne psujes vise kad igraju bullsi hahaha.SaltCityAttack je napisao/la:wadethegreat je napisao/la:Napokon sam se nakanio da napravim novi account. Nisam odavno ovako bio uzbuđen za novu sezonu. Lebron otisao sada je wade glavni. Novi pocetak i odlicni potezi rileya nakon odlaska lebrona sa dovođenjem denga grangera itd. Poor mans lebron (DENG) ce biti dovljan ako wade i bosh budu na nivou. Beargrylls account je izgubljen mijenjanjem kompjutera ne sjecam se maila a ne sifre na tom accountu
rodjak dobro dosao nazad..jedini si navijac Miamia koji je bio i ostao prije kraljice ..evo imat ces mozda jednog ili dvojicu..ali ako budes usamljen slobodno ti na temu Bullsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.