Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- hogarstrasni
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sve ove diskusije su plod cinjenice da u savez i selektori ne rade svoj posao.
Ne samo da ne rade svoj posao, nego su nas navikli da je normalno da rade protiv interesa reprezentacije i da ce uraditi nesto konstruktivno samo onda kada moraju, kada su pritjeranu uzazid .
Evo mi pricamo o ,npr, Horicu, Scuku... tim ;ljudima nece pasti na pamet da ih pogledaju sve dok ne odu u lige 5, kada ih vise ne budu mogli ignorisati.
Ne zaboravite da je za svakog igraca bila borba i natezanje preko medija, foruma , dok su se udostojili da ga kontaktiraju.
Ne samo da ne rade svoj posao, nego su nas navikli da je normalno da rade protiv interesa reprezentacije i da ce uraditi nesto konstruktivno samo onda kada moraju, kada su pritjeranu uzazid .
Evo mi pricamo o ,npr, Horicu, Scuku... tim ;ljudima nece pasti na pamet da ih pogledaju sve dok ne odu u lige 5, kada ih vise ne budu mogli ignorisati.
Ne zaboravite da je za svakog igraca bila borba i natezanje preko medija, foruma , dok su se udostojili da ga kontaktiraju.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Dumic momak razvaljuje. Sve ono sto nam treba. Al isto ko ga i nema, kad nam je Savez u qurcu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma bolan ne bio sta i kako razvaljuje?Adinjo je napisao/la:Dumic momak razvaljuje. Sve ono sto nam treba. Al isto ko ga i nema, kad nam je Savez u qurcu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja sam na terminu rekreacije najbolji igrač,uvjek dajem 5-6 golovaSabinho je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Kakve veze ima snaga lige? Pojedinacna kvaliteta je bitna, ono sto selektor treba da procjeni kad ode nekoga gledati uzivo... Prvo sto ljudi komentarisu je li liga jaca od ove ili je li klub igra evropu ikadaPo meni, bolje je pozvati igraca koji je npr. standardan u Dinamu, nego igraca koji sjedi na klupi u Gladbachu, recimo itd.
![]()
Svaka cast buraz.

I odmah ga treba zvat' radi toga? Promašio si poentu totales.BLUTUD je napisao/la:Zuka večeras igra u prvih 11.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Martić sinoć odigrao poluvrijeme za Veronu, pa izašao, je l' neka povreda ili je taktička izmjena bila u pitanju? momak je standardan, čime impliciram da ga treba regulisat'
Jok treba Vranješa zvat,guju pojo dabogda.Sušić je reko kad izbori prvu postavu da će ga zvat.zizu1991 je napisao/la:I odmah ga treba zvat' radi toga? Promašio si poentu totales.BLUTUD je napisao/la:Zuka večeras igra u prvih 11.
U nedostatku kvalitetnog kadra, poseže se za raspoloživim kadrom a ne izmišlja se topla voda. A ti i dalje misli da ja branim Vranješa, tjeram Zukanovića ili šta već misliš.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mahmutovic usao u 72 min i dao gol,al jbg igra u slaboj ligi,iako ce nam igrac iz kluba sa dna te lige igrati protiv ViB
Ne mislim ja ništa druže nego Safet pobija sam sebe sa izjavama.Baš Ogi i Zuka su protiv Grka odigrali za 10.ali kriterij pozivanja u repku je u pitanju.zizu1991 je napisao/la:U nedostatku kvalitetnog kadra, poseže se za raspoloživim kadrom a ne izmišlja se topla voda. A ti i dalje misli da ja branim Vranješa, tjeram Zukanovića ili šta već misliš.
-
- Kontakt:
Naši heroji,i paintball bi za Bosnu primili....Bassha je napisao/la:

Avdiju i Tina Svena svezati za drvo. 

- Unknown Genius
- Kontakt:
U reprezentaciji je napokon kulminirala simbioza između navedenog dvojca i panja na klupi pa smatram da taj mutualizam nije potrebno kvariti radi vezivanja za neko drugo drvo.Samkara je napisao/la:Avdiju i Tina Svena svezati za drvo.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
-
- Kontakt:
Može li iko od forumaša da kaže zašto Ajdin Mahmutović i Admir Ljevaković nikada nisu dobili pozive za reprezentaciju. Obadvojica su od 2007. godine u Teplicama. Igraju standardno i među najboljim su igračima. Ja nikad nisam čuo da su se spominjali oko repke. Zna li neko nešto više?
Sušić kaže da igraju u ligi koja nije dovoljno jaka za reprezentativni nivo i da Mahmutović ima kvalitet nebi se toliko zadržo u češkoj već bi otišo u jaču ligucelikmilan je napisao/la:Može li iko od forumaša da kaže zašto Ajdin Mahmutović i Admir Ljevaković nikada nisu dobili pozive za reprezentaciju. Obadvojica su od 2007. godine u Teplicama. Igraju standardno i među najboljim su igračima. Ja nikad nisam čuo da su se spominjali oko repke. Zna li neko nešto više?

Sacekaj pap(k)oljubce... Oni ce ti sigurno dati listu razloga zasto se ne zovu pojedinci i zasto su Tinki Binki i Avdijaga standardni reprezentativci.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Odoše Avdija i Tinki u SirijuBassha je napisao/la:

- Unknown Genius
- Kontakt:
Zar postoje države u kojima su kvalitet igrača ili lige u kojoj nastupaju mjerilo za poziv u reprezentaciju?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
-
- Kontakt:
Pa ja, Hrvatska liga je mnogo bolja od Češke.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 19 gostiju.