FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 12 mar 2010, 16:13

samir_tm87 je napisao/la:
Hamo je napisao/la: jeli mene zoves drug

ma jok buraz , bistrika zvao ;)
okej buraz :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 mar 2010, 17:03

Esii TM87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Dzaba cekas kad neznas da se Mulalic zove Edis i da mu je nadimak Sablja :mrgreen: (pisali smo maloprije o njemu)
Ne racuna na njega jer je proslo njegovo vrijeme...nazalost...
ja mislim da je on bio medju rezervama u sirokom,koliko sam uspio vidjeti dole...ako grijesim nek me neko ispravi.
Na klupi su bili Popović, Stanić, Bajić, Radošević, Spahić, Bogičević i mislim Šimić. Mulalić je trenutno peti stoper.
Čuo sam da za sljedeću utakmicu Amar uigrava Harisa Bešliju za prvih 11. Ali njegov nastup vjerovatno zavisi od oporavka Višće. Inače, mlađi Bešlija je odlično odradio pripreme(standardan u prvih 11, naj strijelac) i nije do kraja korektno da Stanić, koji je svo to vrijeme pauzirao, u prvoj utakmici nastavka prvenstva ulazi s klupe prije njega.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 mar 2010, 17:21

Onda to mozes reci i za peraka...a njega ni na mapi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 12 mar 2010, 17:26

ljudi Amar valjda zna kud gdje i kako, pustite cojka vidite da ne grijesi....koga god on stavi znaci da treba tu da igra, i nije bez razloga neko klupa a neku u prvih 11....

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 17:33

molite da vam Amar ima mira od ovih koji ga kritikuju, vidite da funkcionisete samo kad je on tu..........frajer je jednostavno autoritet.........i kvalitet koji nemate u pojedinim trenucima on necim nadomjesti, jednostavno zeljin je covjek i poznaje klub............on vam je extra i kad grijesi.........

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 mar 2010, 17:53

PIRKE33 je napisao/la:molite da vam Amar ima mira od ovih koji ga kritikuju, vidite da funkcionisete samo kad je on tu..........frajer je jednostavno autoritet.........i kvalitet koji nemate u pojedinim trenucima on necim nadomjesti, jednostavno zeljin je covjek i poznaje klub............on vam je extra i kad grijesi.........

ja ne znam koji to kvalite ima bilo koji klub u bih a da zeljo nema...beslija je sigurno jedan od boljih igraca u ligi isto tako i bekric culum je ok,sehic golman mlade repke mesanovic uvijek odlican malo vezni red skripi i to je to...
realno ova 4 igraca mogu igrat u svakoj ekipu u nasoj premjerci i biti standardni...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 mar 2010, 18:01

Seyo_TM je napisao/la:Onda to mozes reci i za peraka...a njega ni na mapi...
Imamo previse dobrih igraca, iskreno nisam se nadao ovakvom stanju da standradni igraci nemogu u prvu postavu ( jednostavno nema mjesta ). :) Odnosno, hvala Bogu! :mrgreen:

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 12 mar 2010, 18:05

Jes mi vokri što otkazaše kolo do srijede, eto baš se otopi snješko!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 12 mar 2010, 18:05

PIRKE33 je napisao/la:molite da vam Amar ima mira od ovih koji ga kritikuju, vidite da funkcionisete samo kad je on tu..........frajer je jednostavno autoritet.........i kvalitet koji nemate u pojedinim trenucima on necim nadomjesti, jednostavno zeljin je covjek i poznaje klub............on vam je extra i kad grijesi.........
Upravo tako komsija ...
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 18:23

rexxxoNa_ je napisao/la:
Upravo tako komsija ...
bas, al evo gore kolega se osvrce na kvalitet, a ne vidi da sam rekao u pojedinim trenucima, elem da sad ne raspravljamo o glupostima...........istog Sehica kojeg svi sad volite , pojedinci su jedno vrijeme htjeli objesiti.............po meni kao promatracu sa strane nikad nisam opravdavao pojedince koji su ga kritikovali i psovali....mlad momak , zamisli koliko mu znaci vasa podrska............al eto svugdje ima nestrpljivih, i valjda onih koji nemaju gdje iskalit gnjev, pa ono hajd........ono sto hocu rec za Amara.....nemojte uopste raspravljat o njegovim krivim potezima, covjek je pokazao da ima viziju, i da je Zeljo tamo gdje mu je mjesto, odmah iza Sarajeva kad je on tu :D .......pod njim nikad necete doziviti trenutke kao u zadnje dvije , tri sezone..........
hocu reci da trebamo i VI i MI svoje cuvati, te ne dati raznim kvazinavijacima da nam kvare sliku o nasem....
.....usput bilo bi mi drago da se svake godine krpimo sa vama za titulu........te da i Kosevo i Grbavica zive
europske utakmice
P.S.
Molim da se ne palite na sitne provokacije, cisto sale radi............ako ste normalni vidjet ce te da sam dobronamjeran

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 12 mar 2010, 18:27

raul12 je napisao/la:ma sjajni ste lego bi vam samar ko budali !

s obzirom da imas najvise postova na temi veleza , zakljucio sam da si i njihov navijac :D

prati ovo , vi ste se bili nafurali , ko vam je opalio samar????????
3 tekme , 0 pobjeda , mosh li se sjetit??
onda smo opalili samar i sirokom u dvije tekme , ne brini se docete opet vi na red , negurajte se beze :D ima zeljo dovoljno snage da svakom opali po jedan samar ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 mar 2010, 18:55

Pirke, svaka čast za prijateljski osvrt na situaciju u ŽELJI :mrgreen: Nisam rek'o ništa protiv Amara, ne d'o Bog :mrgreen: Samo malo zapažanje moguće greškice :mrgreen:
Seyo, Perak nije bio standardan u svim utakmicama(nije ga nikako bilo protiv Hajduka), a možda bi se i za njega to moglo reći. S druge strane, Stanić nam je potencijalno najbolji igrač i grehota ga je držati na klupi. Pozitivno je da je Amar to uzeo u obzir i nije ga u ove dvije utakmice stavljao u privih 11, što ovaj kvalitetom sigurno zaslužuje. Nadam se da će što prije biti starter.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 19:12

Željovac je napisao/la:Pirke, svaka čast za prijateljski osvrt na situaciju u ŽELJI :mrgreen: Nisam rek'o ništa protiv Amara, ne d'o Bog :mrgreen: Samo malo zapažanje moguće greškice :mrgreen:
Seyo, Perak nije bio standardan u svim utakmicama(nije ga nikako bilo protiv Hajduka), a možda bi se i za njega to moglo reći. S druge strane, Stanić nam je potencijalno najbolji igrač i grehota ga je držati na klupi. Pozitivno je da je Amar to uzeo u obzir i nije ga u ove dvije utakmice stavljao u privih 11, što ovaj kvalitetom sigurno zaslužuje. Nadam se da će što prije biti starter.
nema na cemu...ja sam to pokusao prije par mjeseci, al nisam naisao na odobravanje vecine........i onda su mi brisani postovi i koji su trebali i koji nisu.....pa se ja iznervirao...i tako otislo sve u PM..........mozda sam malo naglo neke stvari tad pricao..........a mozda su malo i mene uzeli sa predrasudama..........uglavno sad sam malo drugacije krenuo pa cemo vidjet dokle....... :D .........uglavnom mogu se pohvalitti da sam na jednom od derbija prije 6-7 god bio u sred juga sa svojom rajom koja navija za Zelju.............i cak u par navrata pokazao da navijam za Sarajevo nekim glasnim komentarima ....ono ponijelo me.......bilo je likova koji su me cudno gledali, al je sve ok bio sam sa rajom koji su vasi pripadnici ...........i koji su dali do znanja da me se smije samo tako gledati, ali ne i nesto kazati, jer nisam dosao iz straha,........ipak smo mi svi zajedno odrasli, skakali jedan za drugog, bez obzira ko je na kojoj strani
Nego...iskreno drago mi je da ste na svome ponovo i da Amar radi posao kako treba..........

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 12 mar 2010, 20:00

samir_tm87 je napisao/la:
raul12 je napisao/la:ma sjajni ste lego bi vam samar ko budali !

s obzirom da imas najvise postova na temi veleza , zakljucio sam da si i njihov navijac :D

prati ovo , vi ste se bili nafurali , ko vam je opalio samar????????
3 tekme , 0 pobjeda , mosh li se sjetit??
onda smo opalili samar i sirokom u dvije tekme , ne brini se docete opet vi na red , negurajte se beze :D ima zeljo dovoljno snage da svakom opali po jedan samar ;)
Krenulo je samaranje..... :D
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 mar 2010, 20:16

PIRKE33 je napisao/la:
rexxxoNa_ je napisao/la:
Upravo tako komsija ...
bas, al evo gore kolega se osvrce na kvalitet, a ne vidi da sam rekao u pojedinim trenucima, elem da sad ne raspravljamo o glupostima...........istog Sehica kojeg svi sad volite , pojedinci su jedno vrijeme htjeli objesiti.............po meni kao promatracu sa strane nikad nisam opravdavao pojedince koji su ga kritikovali i psovali....mlad momak , zamisli koliko mu znaci vasa podrska............al eto svugdje ima nestrpljivih, i valjda onih koji nemaju gdje iskalit gnjev, pa ono hajd........ono sto hocu rec za Amara.....nemojte uopste raspravljat o njegovim krivim potezima, covjek je pokazao da ima viziju, i da je Zeljo tamo gdje mu je mjesto, odmah iza Sarajeva kad je on tu :D .......pod njim nikad necete doziviti trenutke kao u zadnje dvije , tri sezone..........
hocu reci da trebamo i VI i MI svoje cuvati, te ne dati raznim kvazinavijacima da nam kvare sliku o nasem....
.....usput bilo bi mi drago da se svake godine krpimo sa vama za titulu........te da i Kosevo i Grbavica zive
europske utakmice
P.S.
Molim da se ne palite na sitne provokacije, cisto sale radi............ako ste normalni vidjet ce te da sam dobronamjeran
Seha je bio kritikovan od mene prvog, zato sto nije imao konkurenciju, sto se zajebavao po treninzima i tekmama, sto je znao da ce uvijek braniti bez obzira kako trenirao.
Sada kada se doveo Radosevic, koji je odradio dobre tekme u Splitu i protiv Celika na Grbavici, Ibro je skontao da se mora malo vise potruditi i da svoj talenat usavrsi radom, za sada mu dobro ide.
Vidim da si realan pitar, pa ovo shvati kao samo moj pogled na slucaj Sehic, a ne na neko kritikovanje.
Da nema konkurencije Seha bi zavrsio ko Alaim, vjeciti golman bez obzira na svoje kikseve.
Cuva Bog Zelju svog!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 mar 2010, 20:24

Sve je to ok,ali da se Seha zaebavao na treninzima - NIJE!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 20:34

po meni taj Sheha je imao 2-3 kiksa, sto se desi i najboljim golmanima, a raja ga je odmah na giljotinu....i tako mlad se izgubio jedno vrijeme zbog na momente i neukusnih kritika sa tribina....naravno pojedinaca..........na njemu se vidi da je dobar golman.......motorika mu je odlicna,visok, dobar reflex i cini mi se da ucestvuje u igri , nije zakucan samo medju stative, ako grijesim nek me neko ispravi.....................tako da imate golmana za buducnost.........ima medju trenerima ko ce ga kritikovati.........a vi se potrudite da usutite one glupane sto iza gola dobacuju i psuju i samo ga hebu i tremu mu nabijaju.......

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 12 mar 2010, 20:44

PIRKE33 je napisao/la:po meni taj Sheha je imao 2-3 kiksa, sto se desi i najboljim golmanima, a raja ga je odmah na giljotinu....i tako mlad se izgubio jedno vrijeme zbog na momente i neukusnih kritika sa tribina....naravno pojedinaca..........na njemu se vidi da je dobar golman.......motorika mu je odlicna,visok, dobar reflex i cini mi se da ucestvuje u igri , nije zakucan samo medju stative, ako grijesim nek me neko ispravi.....................tako da imate golmana za buducnost.........ima medju trenerima ko ce ga kritikovati.........a vi se potrudite da usutite one glupane sto iza gola dobacuju i psuju i samo ga hebu i tremu mu nabijaju.......
ja sjedim na sjeveru to su ba polupijani levati ne zna sta prica kad pogrijesi ebe mu majku kad uradi nesto dobro pljesce mu govori bravo majstore
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 12 mar 2010, 20:52

theM87 je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:po meni taj Sheha je imao 2-3 kiksa, sto se desi i najboljim golmanima, a raja ga je odmah na giljotinu....i tako mlad se izgubio jedno vrijeme zbog na momente i neukusnih kritika sa tribina....naravno pojedinaca..........na njemu se vidi da je dobar golman.......motorika mu je odlicna,visok, dobar reflex i cini mi se da ucestvuje u igri , nije zakucan samo medju stative, ako grijesim nek me neko ispravi.....................tako da imate golmana za buducnost.........ima medju trenerima ko ce ga kritikovati.........a vi se potrudite da usutite one glupane sto iza gola dobacuju i psuju i samo ga hebu i tremu mu nabijaju.......
ja sjedim na sjeveru to su ba polupijani levati ne zna sta prica kad pogrijesi ebe mu majku kad uradi nesto dobro pljesce mu govori bravo majstore
ma nijedan prawi navijac nece zvizdat, psovat svog igraca...pogotovo ako je igrac iz omladinskog pogona swog kluba...kao sto je slucaj sa sehom..i kad lose krene ttreba mu dati malo motiva, a ne ko neki idoli sto mu psuju, a on se jos vise izgubi i nizu se greske...volio bih sehu gledat uvijek na golu ZELJE, on je najbolji mladi golman u nasoj drzavi, ima jos puno vremena da uci!!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 20:53

theM87 je napisao/la:
ma ja.........ja sam prije rata svaku Zeljinu tekmu gledao .........odrastao sam tu do stadiona, i ono vikendom sa rajom ne znamo sta cemo i na tekmu preskocimo betonski zid na istocnoj strani i onda odemo izmedju istoka i juga.......i uvijek ispod reflektora na onom malom platou gdje je pricvrscen reflektor dvojica sjede.......flasa rakije ispred njih i narezani hljeb i sudzuka na bijelom papiru..............i oni vise kenjaju i provaljuju nego sto gledaju utakmicu............to mi je ono ostalo u sjecanju pravo.......al to su bili pozitivci,i svaka im je bila za smijat se, a ne ko ovi sad glupani, sto kazes ne znaju sta pricaju.....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, Arma00, boki86, Bumbaclat, bvsic, f16, Hilmo123, RajvoSA03, sakahuligana, WeekendOffender i 60 gostiju.