HAJMO ĐAVOLI POKRET

Nije jajima, nego jupolom su polili grafit, ali posto je grafit radjen posebnim bojama , jupol je sapran vodom tako da je spasen taj dio, a ovo zutom -jedan od njih oborio kantu sa zutom bojom pa je otislo po grafitu. Od jutros se popravlja grafit i vracen je i radi se kako je zamisljenodrakensang je napisao/la:
golemo ocm, u 1 sat s autima dosli i jajima gadjali grafittuzno, BH TIFO SCENA
znam brate a cuo sam sve djeca neka upala, 96 95 godista.shaman7 je napisao/la:Nije jajima, nego jupolom su polili grafit, ali posto je grafit radjen posebnim bojama , jupol je sapran vodom tako da je spasen taj dio, a ovo zutom -jedan od njih oborio kantu sa zutom bojom pa je otislo po grafitu. Od jutros se popravlja grafit i vracen je i radi se kako je zamisljenodrakensang je napisao/la:
. Inace tridesetak ih upalo
Neutral je napisao/la:Huligani u jedan navečer,
nije bas za petice ali dat ce uciteljica posto si se potrudioVigorMostarac je napisao/la:
HAJMO ĐAVOLI POKRET
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji paćenici ...drakensang je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... b9903c531d
kakvi oni i navijacka svijest, sretno danasSGE je napisao/la:Neutral je napisao/la:Huligani u jedan navečer,
![]()
![]()
![]()
bas jebote "ultra scena" ? hahahahah
Brate moj, drugi put te pickice iz "zapadnog" sprzite bacačem plamena kad se priblize nasoj svetinji.vm22 je napisao/la:Ja tu blizu živim i čuo sam sinoć kad sam spavao neku galamu, znači to je to vjerovatno.
Maloprije sam dole prolazio još malo pa je gotov
Ma jašta brate, lako je u 2 ujutro kad nema nigdje žive duše, i to još u čoporusalmy je napisao/la:Brate moj, drugi put te pickice iz "zapadnog" sprzite bacačem plamena kad se priblize nasoj svetinji.vm22 je napisao/la:Ja tu blizu živim i čuo sam sinoć kad sam spavao neku galamu, znači to je to vjerovatno.
Maloprije sam dole prolazio još malo pa je gotov
To samo na njih liči, najjaci su u čoporu.
Idemo Rodjeni, razvalite ih danas na terenu i slozite im bar dva komada u mrežu /Blagoja i Vlada/.
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.