Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Moj komentator ga je hvalio pat puta. Valjda zna sta radi.Chinaglia je napisao/la:prvi pravi ispit u PL, odmah Merseyside derby i momčiluka igra bez greške! hladno je ponajbolji igrač Evertonasamo da nastavi ovako, da ne bude grešaka!
Dok Besic skupi iskustva, i uigra se, leti Barry iz prve postave. Zasad ga jos vidim ispred Besica, prvobitno jer je iskusniji, ali nece dugo.Cartman je napisao/la:Ali Barry je kriminalan. Mozda ga Besic izbaci nakon ove.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jok ba, nije mu valjo pas za Lukakua, prelos je... Fale mu jedno 3 gola i 2 asistencije da forumski strucnjaci donesu zakljucak da je dobro odigro...NoName je napisao/la:A da nije do vaših očekivanja? Sasvim dobro igra
xinxee je napisao/la:Pogledajte samo evertonov fan forum,pa mi recite ko im je ponajbolji igrač![]()
Strašno, možda su i oni subjektivni kao mixinxee je napisao/la:Pogledajte samo evertonov fan forum,pa mi recite ko im je ponajbolji igrač![]()
Ma svi ga hvale, uz Stonesa najbolji...Besic over Markovic all day long for me. I'd say he's the only positive from that first half (apart from somehow not conceding).
Ma pun qrac komentara, ne možeš sve pohvatati...Chuffed Besic got given this game, as Ive said all week he will be consistantly starting eleven by end of season
Poceo mirza basicUnofficialpage je napisao/la:Dobro igra, ne griješi, nudi se. Njegovo nije da asistira i daje golove već obrnuto da to spriječava. Naravno, protivničke ekipe
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, BOSNAAAMOJAAA, denza i 17 gostiju.