HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Idemo danas samo hrabro, bolji smo
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
goveđigulašmajka
@Rigotina , sad da ste bolji realno niste, neka bude fer i korektna utakmica i suđenje kako treba pa se cujemo iz 19:00 sati nakon zavrsetka.rigotina je napisao/la:Idemo danas samo hrabro, bolji smo
U ovom susretu ce odluciti potez pojedinca , a iskreno se nadam da ce to biti Vlada ili Ani koji vam je u prosloj tekmi dao gol.
I jos da napomenem, dobro se cuvajte Blagoje /Mostarskog Robena/ jer ako ga njega krene, tesko si ga vama.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- BurningLegion
- Kontakt:
Kako nisu bolji, imaju puno vecu sirinu, sad, da li ce pobijediti, to je druga stvar, valjda prodje sve korektno.
salmy je napisao/la:@Rigotina , sad da ste bolji realno niste, neka bude fer i korektna utakmica i suđenje kako treba pa se cujemo iz 19:00 sati nakon zavrsetka.rigotina je napisao/la:Idemo danas samo hrabro, bolji smo
U ovom susretu ce odluciti potez pojedinca , a iskreno se nadam da ce to biti Vlada ili Ani koji vam je u prosloj tekmi dao gol.
I jos da napomenem, dobro se cuvajte Blagoje /Mostarskog Robena/ jer ako ga njega krene, tesko si ga vama.
objasni mi kako si ti došao do toga da je Velež trenutno bolja ekipa ?
Plemicii pustite provokacije i lose namjere pojedinacaaa
Samo jako,jaci ste sto se igrackog rostera tice,uz pomoc najjace navijacke skupine u Bih pobjeda nece doci u pitanje
Samo jako,jaci ste sto se igrackog rostera tice,uz pomoc najjace navijacke skupine u Bih pobjeda nece doci u pitanje
- badblueboylivno
- Kontakt:
pjevaaaj pjevaj stajanjeeeeeee 
- hajdukmijat
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vi ste nasa severina !!!
Gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vi ste nasa severina !!!
Gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
"JohnnyyK" nisam ja dosao, nego je cinjenica da je ekipa koja vas je prosli put pobijedila 1:0 slabija od ove koja danas nastupa i mislim da ce vas i danas pobijediti, ali sa dva razlike u vasoj mrezi.johnnyyK je napisao/la:salmy je napisao/la:@Rigotina , sad da ste bolji realno niste, neka bude fer i korektna utakmica i suđenje kako treba pa se cujemo iz 19:00 sati nakon zavrsetka.rigotina je napisao/la:Idemo danas samo hrabro, bolji smo
I jos da napomenem, dobro se cuvajte Blagoje /Mostarskog Robena/ jer ako ga njega krene, tesko si ga vama.![]()
![]()
Zrinjski je ocito pod pritiskom, a par pojedinaca koji znaju s loptom izgubit ce se kad ih Velez pritisne, a trener vam je spešli neurozan i ne bi me cudilo da ih nakon utakmice suta nogama po terenu /mislim igrace/.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
vjerovatno pratis pl od ove sezone, samo da te upoznam da smo prosle godine uzeli prvenstvo po 3. put, tako da se zna tko je favoritsalmy je napisao/la:"JohnnyyK" nisam ja dosao, nego je cinjenica da je ekipa koja vas je prosli put pobijedila 1:0 slabija od ove koja danas nastupa i mislim da ce vas i danas pobijediti, ali sa dva razlike u vasoj mrezi.johnnyyK je napisao/la:salmy je napisao/la:
@Rigotina , sad da ste bolji realno niste, neka bude fer i korektna utakmica i suđenje kako treba pa se cujemo iz 19:00 sati nakon zavrsetka.
I jos da napomenem, dobro se cuvajte Blagoje /Mostarskog Robena/ jer ako ga njega krene, tesko si ga vama.![]()
![]()
Zrinjski je ocito pod pritiskom, a par pojedinaca koji znaju s loptom izgubit ce se kad ih Velez pritisne, a trener vam je spešli neurozan i ne bi me cudilo da ih nakon utakmice suta nogama po terenu /mislim igrace/.
goveđigulašmajka
Ne dolazim da provociram nikoga,samo da pitam zasto ste takve pi***(ne odnosi se na svakog)pa u jedan sat iza ponoći dolazite šarati grafit.Red Army nikad nije i ne bi dosao sarati vama grafit u jedan sat iza ponoći.Dođite u jedan podne pa ga posarajte
.Sto dolazite kad nema ni jedne duse na ulici?
- bosanskidijamant
- Kontakt:
momci.. ajde nek neko stavi link prijenosa.. nemam bht
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Smanji dozivljaje Andrija,Andrija je napisao/la:Ne dolazim da provociram nikoga,samo da pitam zasto ste takve pi***(ne odnosi se na svakog)pa u jedan sat iza ponoći dolazite šarati grafit.Red Army nikad nije i ne bi dosao sarati vama grafit u jedan sat iza ponoći.Dođite u jedan podne pa ga posarajte.Sto dolazite kad nema ni jedne duse na ulici?
čista propaganda i dizanje tenzija sa vaše strane,
nitko vas ni vaše ne bi gadjao jajima
A sada pravac BB
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- bosanskidijamant
- Kontakt:
ima linkova al samo bosanski ip.. zar niste imali preko youtube kanala sve domaće?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.