Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
u prvom veoma dobar u drugom prilicno los, sve u svemu neka prolazna ocjena 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kakav gol čovjeće 
koji golllll.da je ovo bio Besic 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Čestitke na prvom Merseyside derbiju
.
Nije pokazao sve što zna, ali ne čudi s obzirom na jako lošu predstavu Evertona, i jako lošu utakmicu općenito. Muhamed je bio jedan od boljih definitivno, trčao, nudio se, trudio, i sasvim sigurno se pokazao u dobrom svjetlu. Za njegove minute se ne trebamo brinuti, sada je već očigledno da će ih imati sasvim dovoljno za rookiea.
Nije pokazao sve što zna, ali ne čudi s obzirom na jako lošu predstavu Evertona, i jako lošu utakmicu općenito. Muhamed je bio jedan od boljih definitivno, trčao, nudio se, trudio, i sasvim sigurno se pokazao u dobrom svjetlu. Za njegove minute se ne trebamo brinuti, sada je već očigledno da će ih imati sasvim dovoljno za rookiea.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nazalost stigo sam zxadnji par minuta da gledam ali drago mi je da je Besic startovoo ..

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Boga mi ako Barry nastavi ovako za Mumeta nema zime.Clutch je napisao/la:Čestitke na prvom Merseyside derbiju.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Consigliere
- Kontakt:
Sasvim OK za debi! Cestitke, bice jos puno utakmica za dokazivanje ove sezone

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bilo je nekoliko grešaka u pasu (ali to se svima dešava) i 2 puta je pogriješio u postavljanju, kad su mu igrači iza leđa protrčali, a on nije uspio da presiječe pas. Ja glavu dajem da bi on uzorao ovaj teren samo da igra na svojoj poziciji, tj. na poziciji klasičnog destruktivca. Tu su u ovoj postavi stavljeni Beri i Mekarti, a Bešić sve nešto bježao na lijevu stranu i jednostavno nije bio u stanju da pokaže svoj puni potencijal. Za jedan debi sasvim dovoljno, mada ce i ubuduce tesko biti bolje, ako ga nastavi stavljati na poziciju koja mu ne odgovara.
P. S. Evo i prema whoscored-u sasvim solidna ocjena - 6,9.
P. S. Evo i prema whoscored-u sasvim solidna ocjena - 6,9.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
sreća u nesreći je što onaj iz veznog reda povrijedi ložu biće prilike za Mumeta da igra..
Miralas je krilo i nema nikakve veze s Besicevom pozicijom.zgembo89 je napisao/la:sreća u nesreći je što onaj iz veznog reda povrijedi ložu biće prilike za Mumeta da igra..
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sve u svemu ja sam prezadovoljan. Kod Mumeta se vidi da nema iskustvo i rutinu za EPL, ali kada to dodje na svoje bice ima najbolji vezni igrac. Vidi se da mu i utakmica nedostaje. Pokrivao je veliki dio terena, imao par mangupskih poteza i 3-4 bespotrebne greske jer se htio kurciti. Ako ovako nadtavi veliki dobitak za Everton.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
solidna predstava, za jednog debitanta u ovakvom derbiju i vise nego solidna.
martinez je ocigledno naumio da od mumeta napravi igracinu i sto ce i uraditi, samo da ne bude ne daj Boze nekih povreda.
nije njega martinez gurnuo u vatru u ovakvom jednom derbiju i sigurno je da ce se mume naigrati ove sezone.
martinez je ocigledno naumio da od mumeta napravi igracinu i sto ce i uraditi, samo da ne bude ne daj Boze nekih povreda.
nije njega martinez gurnuo u vatru u ovakvom jednom derbiju i sigurno je da ce se mume naigrati ove sezone.
ima moj jarane zato sto ce neko preci na krilo da igra i ostavit ce prostora za BEsica u sredini da ostane..kobe24 je napisao/la:Miralas je krilo i nema nikakve veze s Besicevom pozicijom.zgembo89 je napisao/la:sreća u nesreći je što onaj iz veznog reda povrijedi ložu biće prilike za Mumeta da igra..
Fantasticna igra. Svaka cast majstore. Misevi nek ti ga popuse, jos jucer su ti mater psovali.
- Goalgetter
- Kontakt:

Goal.com

WhoScored
Jako dobrih 80 minuta. Vidi se da se je jos trazio malo. U svakom slucaju super

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, Goalgetter, izet fazlinovic i 37 gostiju.