Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sta engelski napuhanko Oxlade Chamberlain radi u ekipi ispred Alexisa Sancheza jos ne mogu sebi doci sta je ba ovo?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Navodno je Alexis nedavno u svlačionici pred svima rekao kako nema smisla da on trči svih 90 minuta a da se pojedinci šetkaju! Ne znam koliko je ovo tačno,ali eto opet je na klupi.
A.F.C. Bournemouth!
Ja ponekad imam osjecaj da je stari idiot ljubomoran na igrace koji bi mogli napraviti razliku. Ono, valjda hoce da se sve oko njega vrti. Da on bude taj koji pravi razliku.
Pusti ljude da igraju mrcino jedna stara.
Ne znam sta vise cekaju debilni navijaci Arsenala iz Londona? Sto ga negdje ne sacekaju i ispljuju.
Ne znam sta vise cekaju debilni navijaci Arsenala iz Londona? Sto ga negdje ne sacekaju i ispljuju.
koji je tebiSamoZeljo je napisao/la:Ja ponekad imam osjecaj da je stari idiot ljubomoran na igrace koji bi mogli napraviti razliku. Ono, valjda hoce da se sve oko njega vrti. Da on bude taj koji pravi razliku.
malo si se previše uživio
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa j*bo te, gusi Ozila, Alexisu ne da da igra. Inace ranije prodavao najbolje igrace.
Pa hoce li taj covjek da ima dobrog igraca ili nece?
Boga mi se ponekad pitam da li je on zaista normalan?!
Pa hoce li taj covjek da ima dobrog igraca ili nece?
Boga mi se ponekad pitam da li je on zaista normalan?!
Pa ovo je londonski derbi,engleska...zato je naguro sve moguće engleze u prvi tim..
@SamoZeljo je u pravu.
I ja sličan dojam dobijam,jer drugo razumno opravdanje nemam.
Čovjeka od 42m koji ujedno i najbolji igrač Arsenala u dosadašnjem dijelu sezone staviti na klupu pored smetala Chamberlaina može samo umno oštećena osoba.
Ista stvar sa Ozilom na krilu.
Možemo mi ovdje na 200 stranica raspravljati o igračima i njihovom (ne)znanju ali kada malo bolje razmotrimo situaciju najslabija karika Arsenala je ubleha voajer.
I ja sličan dojam dobijam,jer drugo razumno opravdanje nemam.
Čovjeka od 42m koji ujedno i najbolji igrač Arsenala u dosadašnjem dijelu sezone staviti na klupu pored smetala Chamberlaina može samo umno oštećena osoba.
Ista stvar sa Ozilom na krilu.
Možemo mi ovdje na 200 stranica raspravljati o igračima i njihovom (ne)znanju ali kada malo bolje razmotrimo situaciju najslabija karika Arsenala je ubleha voajer.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa nije ovo rat pa da se salju najavece patriote, mogu oni biti 600 puta Englezi kad nemaju kvalitet, pa ovaj Chamberlain nece za 3 zivota biti igrac ko Alexis...
Stari prdonja je prevrsio sve mjere i potrosio sve kredite, nakaradnim formacijama gusi najbolje igrace, sada Alexisa stavlja na klupu jel on normalan nasa dva najveca pojacanja gusi svojim nakaradnim taktikama...
Kako je United propao odlaskom Fergusona mi cemo apsolutno procvijetati kad ode voajer samo da neko normalan preuzme...
Stari prdonja je prevrsio sve mjere i potrosio sve kredite, nakaradnim formacijama gusi najbolje igrace, sada Alexisa stavlja na klupu jel on normalan nasa dva najveca pojacanja gusi svojim nakaradnim taktikama...
Kako je United propao odlaskom Fergusona mi cemo apsolutno procvijetati kad ode voajer samo da neko normalan preuzme...
Sad ni Ox ne valja 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Naci pogledao sastav, i kunem se da gubimo utakmicu!!!
Nosi se u PM Gospodine Wenger!!!!
Nosi se u PM Gospodine Wenger!!!!
Kojom logikom najbolji igrac ekipe ostaje na klupi? 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Ozymandias
- Kontakt:
Nije utakmica ni pocela a vec nista ne valja 
OX je jako dobar igrac, moze biti koristan, al nasa najslabija karika je coach.. Imamo ekipu najbolju od 2008, i on ce to sve zeznuti zbog njegovih hirova i nekih cudnih pokusajaa.. Bas pizdim zbog idiot.. a toliko ga cinio i postovaoo... ccctopnik1 je napisao/la:Sad ni Ox ne valja
Upravo.Ozymandias je napisao/la:Nije utakmica ni pocela a vec nista ne valja
PLJUVAČI POMALO!
JOŠ NIJE NI POČELA TEKMA A VEĆ STE ISPLJUVALI SVE ŠTO VAM PLJUVAČNE ŽLIJEZDE REPRODUKUJU!
Alexis na klupi,pa šta? Vjerovatno postoji bolji razlog od tih vaših suludih procjena!
A.F.C. Bournemouth!
Ma nek nam igraju kurci palci šta fali 
Bravo Wengeru, jebli ti i Ozil i Alexis mater
Bravo Wengeru, jebli ti i Ozil i Alexis mater
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa kako ce valjati covjek najboljeg igraca ostavlja na klupi drugo kolo zaredom dok ga igra srijedom u liga kupu
kakavo kloc...
- Ozymandias
- Kontakt:
Jbga ni meni ne ide to u glavu al vjerovatno ima neki razlog koji mi ocito ne znamo. Btw ne kontam ovo forsiranje Wilsherea jer njegovim guranjem u prvu postavu zrtvujemo dva duplo bolja igraca.BigBigBang je napisao/la:Pa kako ce valjati covjek najboljeg igraca ostavlja na klupi drugo kolo zaredom dok ga igra srijedom u liga kupu![]()
kakavo kloc...
Znao sam da sam trebao cekat sastave prije nego sto sam rokno keca 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.