Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Momak kad se navikne na Englesku ligu nece biti jaceg na njegovoj poziciji.
Šta li Gerrard misli gledajući u Moa?

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Vjerovatno ovako na prvu kad ga je vidio pomislio je " Djete neko. Lako cu ja." A bome mu na terenu nije bilo lako ni malo. Mo odlican. Samo mu iskustva jos malo fali u Engleskoj.BaDa12 je napisao/la:Šta li Gerrard misli gledajući u Moa?![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Cuj sta misli... ''Da mi je barem 5% njegovog (Besinog) kvaliteta, ličio bi na igraca''BaDa12 je napisao/la:Šta li Gerrard misli gledajući u Moa?![]()
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Goalgetter
- Kontakt:
SkySports mu dao najlosiju ocjenu u timu, 5. Ostali 6 i 7.
http://www1.skysports.com/football/live ... 41/ratings
Mada po meni malo nerealan rejting, Markovic se nije vidio, a dobio 6.
Ako su Hibbo i Barry bolje ocjene dobili od Moa, samo ignorisat treba onda. Oni su grozni bili kao i Lukako koji se vidio nije.Goalgetter je napisao/la:SkySports mu dao najlosiju ocjenu u timu, 5. Ostali 6 i 7.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Prvo poluvrijeme vrlo dobro,u drugom se malo pogubio,hvala Martinezu sto ga je gurnuo u vatru,mislim da je dobio sto je trazio od njega i da cemo ga opet gledati od prve minute
A ima i razlog zašto se nije vidio.Goalgetter je napisao/la:Markovic se nije vidio,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Danas je Mesi dobio društvomirzatele je napisao/la:Prvo poluvrijeme vrlo dobro,u drugom se malo pogubio,hvala Martinezu sto ga je gurnuo u vatru,mislim da je dobio sto je trazio od njega i da cemo ga opet gledati od prve minute
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Goalgetter
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:A ima i razlog zašto se nije vidio.Goalgetter je napisao/la:Markovic se nije vidio,
Nego, btw.

- Goalgetter
- Kontakt:
I meni je ovo malo previse, svoje ime na vratu, ali hajde..
Nego, najjaca scena mi je danas bila kad je on motivisao suigrace. Bice ovo glavni igrac Evertona.

Nego, najjaca scena mi je danas bila kad je on motivisao suigrace. Bice ovo glavni igrac Evertona.

- Consigliere
- Kontakt:
Al, najjace je sto ih motivise sa: ajmooooo!!!Goalgetter je napisao/la:I meni je ovo malo previse, svoje ime na vratu, ali hajde..![]()
Nego, najjaca scena mi je danas bila kad je on motivisao suigrace. Bice ovo glavni igrac Evertona.![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I meni se sviđa što uvijek nešto "čanta" rukama, sugeriše suigračima... Vidi se da je to nešto što ima u sebi i što će isplivati uvijek, bez obzira da li on bio najmlađi na terenu, igrao prvu utakmicu ili bio tu godinama. Pravi lider.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Da, pravi lider, za razliku od nekih starijih kolega 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto ce ti ta tetovaza moj Besa 
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, ovako mu je izgledala kuca za vrijeme SP-a, nema te sta cuditimirzatele je napisao/la:Sto ce ti ta tetovaza moj Besa
Fit Tony: I keep my friends close...
Ubrzo se može očekivati i fasada (ako već nije stavljena). Jbg ima se može se.Consigliere je napisao/la:Pa, ovako mu je izgledala kuca za vrijeme SP-a, nema te sta cuditimirzatele je napisao/la:Sto ce ti ta tetovaza moj Besa![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hurem, IgmanskiVukovi, Maverick i 24 gosta.