Dva komada danas, drugi krug i vec u zivotnoj formi.
@Marsale, kazem ti ja...
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Igras u mafijaskom klubu.Nerminovic je napisao/la:![]()
@Marsale, kazem ti ja...
Nema veze, moj posao je da zabijam - ostalo je not my business.Otelo je napisao/la:Igras u mafijaskom klubu.Nerminovic je napisao/la:![]()
@Marsale, kazem ti ja...
Otelo je napisao/la:Lako je zabijati kad se namjesti utakmnicam ti ces raditi u prvom dijelu sezone i onda probaja bodova nakon osiguranog opstanak.
Misliš 4:0 ?Unofficialpage je napisao/la:Nama tek sad počinju tekme, pa da vidimo.Bit' će teško stići vodstvo od 3-0.
Ubit ću ovog DestraOtelo je napisao/la:Misliš 4:0 ?Unofficialpage je napisao/la:Nama tek sad počinju tekme, pa da vidimo.Bit' će teško stići vodstvo od 3-0.
JesteAdmir_Sa je napisao/la:jel ovo petarda majke ti?arelinho je napisao/la:Topnici
Jbg stig´o umorForster je napisao/la:Travari 4:0 gube nakon 60. minuta, najbolja odbrana 3 lige na nivou![]()
Al' ima nade za preokret
Wolfsburg i Arsenal ako ostanu ovako, bit ce zanimljivoZodiac je napisao/la:Jbg stig´o umorForster je napisao/la:Travari 4:0 gube nakon 60. minuta, najbolja odbrana 3 lige na nivou![]()
Al' ima nade za preokret.
Zamisli taj preokretForster je napisao/la:Wolfsburg i Arsenal ako ostanu ovako, bit ce zanimljivoZodiac je napisao/la:Jbg stig´o umorForster je napisao/la:Travari 4:0 gube nakon 60. minuta, najbolja odbrana 3 lige na nivou![]()
Al' ima nade za preokret.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.