FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARIO!!!!!

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Gotze je naš Roy Makaay,
Robben se igra fudbala, čovjek igra zaista fenomenalno, kakav igrač,
Čist penal nije svira za nas na početku utakmice. Očigledan faul nad Robben-om, svi su to vidjeli osim glavnom suca koji je ostao potpuno nijem.
Sve u svemu, pomalo dosadna utakmica, no vodimo 1:0, četvrti gol u šestoj utakmici za Gotze-a (Bundesliga).
Robben se igra fudbala, čovjek igra zaista fenomenalno, kakav igrač,
Čist penal nije svira za nas na početku utakmice. Očigledan faul nad Robben-om, svi su to vidjeli osim glavnom suca koji je ostao potpuno nijem.
Sve u svemu, pomalo dosadna utakmica, no vodimo 1:0, četvrti gol u šestoj utakmici za Gotze-a (Bundesliga).
-
Nerminovic
- Kontakt:
Stvarno ovaj Rafinha je katastrofa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BackSpace United
BackSpace United
Meni je ovo jako dobro. Potpuna kontrola igre, stvoreno par prilika, zabijen jedan gol. Štata što nije još koji.
Koln imao jednu priliku, ali to je minimum.
Sad je problem amo koliko se ima snage, odnosno koliko se može ovako, te koliko će se čuvati za Moskvu u utorak.
Koln imao jednu priliku, ali to je minimum.
Sad je problem amo koliko se ima snage, odnosno koliko se može ovako, te koliko će se čuvati za Moskvu u utorak.
Momci se čuvaju za Ruse. Šteta pa nije Muller zabio gol, iako je imao 100% šansu za to.
Treba nam još jedan gol i to je to.
BvB gubi, Leverkusen ima crveni (Emir taktički,
), odlično za sada.
Treba nam još jedan gol i to je to.
BvB gubi, Leverkusen ima crveni (Emir taktički,
Igramo sa pola gasa i opet kontrolišemo utakmicu,Koln je imao dvije dobre šasne al' Neuer opet pokazao zašto golman br1 u svijetu.Kao što reče Neutral nije nam sviran čist penal nad Robbenom ali nije da nismo navikli na sudijske nepravde.
Gotze nastavlja trpati.
Gotze nastavlja trpati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Nerminovic
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOTZE
kroz noge
kroz noge
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od prve do posljednje minute vrlo agresivna igra sa jedne strane i izuzetno oprezno s druge.
Isti tempo svih 90 minuta, sto posebno raduje, jer nije lako igrati onakav presing cijeli mec.
Ekipa je dobrano sazrila i poprilicno uhvatila Pepovu ideju a evidentno je da to nije ni blizu proslogodisnjoj igri.
3 boda za jos vecu prodnost u odnosu na konkurente (zuti opet dobili po picci
), kao i za jos vece samopouzdanje pred nadolazece utakmice.
Mali, debeli, ku.rati je poceo pruzati one partije koje se od njega i ocekuju. Onaj potez pred kraj je bio vrijedan naklona.
Zao mi Lewe, nikako da pogodi jednu loptu.
No, on je odradio svoj mec kao i svaki do sada, sa puno trke i zalaganja. Ovo nam je svakako falilo.
Muller, mogu reci da mi je drago sto ga je Pep izveo, jer bez obzira na sve njegove golove i asistencije ove sezone zasluzuje da malo odmori na klupi. Imao je isuvise prilika ali nista nije iskoristio.
Slijedi nam gostovanje u Rusiji pred praznim tribinama i svakako da ocekujemo trijumf i na taj nacin otvaranje vrata drugog kruga, jer bi nam za taj poduhvat trebale jos dvije pobjede kod kuce.
Isti tempo svih 90 minuta, sto posebno raduje, jer nije lako igrati onakav presing cijeli mec.
Ekipa je dobrano sazrila i poprilicno uhvatila Pepovu ideju a evidentno je da to nije ni blizu proslogodisnjoj igri.
3 boda za jos vecu prodnost u odnosu na konkurente (zuti opet dobili po picci
Mali, debeli, ku.rati je poceo pruzati one partije koje se od njega i ocekuju. Onaj potez pred kraj je bio vrijedan naklona.
Zao mi Lewe, nikako da pogodi jednu loptu.
No, on je odradio svoj mec kao i svaki do sada, sa puno trke i zalaganja. Ovo nam je svakako falilo.
Muller, mogu reci da mi je drago sto ga je Pep izveo, jer bez obzira na sve njegove golove i asistencije ove sezone zasluzuje da malo odmori na klupi. Imao je isuvise prilika ali nista nije iskoristio.
Slijedi nam gostovanje u Rusiji pred praznim tribinama i svakako da ocekujemo trijumf i na taj nacin otvaranje vrata drugog kruga, jer bi nam za taj poduhvat trebale jos dvije pobjede kod kuce.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jesi ga tacno opisaoOmerbavarac je napisao/la:Od prve do posljednje minute vrlo agresivna igra sa jedne strane i izuzetno oprezno s druge.
3 boda za jos vecu prodnost u odnosu na konkurente (zuti opet dobili po picci), kao i za jos vece samopouzdanje pred nadolazece utakmice.
Mali, debeli, ku.rati je poceo pruzati one partije koje se od njega i ocekuju. Onaj potez pred kraj je bio vrijedan naklona.![]()
Zao mi Lewe, nikako da pogodi jednu loptu.![]()
Mia San Mia
Cestitike na pobjedi i na odbrani titule...
Nazalost kao i protekle sezone jedino preostalo pitanje je kada ce Bayern i zvanicno obezbijediti novu titulu.
Iako znam da se necete sloziti sa mojom konstatacijom i da ce te reci da ima jos dosta da se igra, ali treba biti realan i priznati da ce Bayern tesko ispustiti ovu prednost od 7 bodova do kraja prvenstva.
Nazalost kao i protekle sezone jedino preostalo pitanje je kada ce Bayern i zvanicno obezbijediti novu titulu.
Iako znam da se necete sloziti sa mojom konstatacijom i da ce te reci da ima jos dosta da se igra, ali treba biti realan i priznati da ce Bayern tesko ispustiti ovu prednost od 7 bodova do kraja prvenstva.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BavaracZenica
- Kontakt:
Evoo tek sam upratio na snimku ove golove, i bitno je da smo dobili prvu utakmicu na gostovanju ove sezone u okviru Bundeslige, i sto je meni uvijek drago vidjeti, ja kao veliki zaljubljenik odbrane i odbrambenih zadataka, kad vidim da nismo primili gol, castio bi sve redom
Stub je najbitniji, odbrana da bude beton, a kad pogledam da ce nama uskoro odbrana biti u fazonu Lahm-Rafinha-Alaba-Bernat
sta da ti kazem
salu na stranu.. Gotze trpa, Xabi na nivou
a zeljno iscekujem te utakmice Svajnija, Riberya kad je potpuno spreman, te Thiaga
Pa malo odbrana pojacana od strane Benatie
ee Boze mili 
Stub je najbitniji, odbrana da bude beton, a kad pogledam da ce nama uskoro odbrana biti u fazonu Lahm-Rafinha-Alaba-Bernat
Pa malo odbrana pojacana od strane Benatie
FC Bayern !!!!!
Ma nema se tu sta slagati. To se je znalo i prije pocetka sezoneamerosm je napisao/la:Cestitike na pobjedi i na odbrani titule...
A nije sve do Bayerna i njegove snage..Konkurenti imaju velikih problema kako u strucnom kadru, a neki i kao da su pod nekim činima pola tima im povrijeđeno.
Ovaj Bayern itekako ima mana, problem je u konkurenciji što ne znaju/ne mogu iskoristit moment
Rutinska, sigurna pobjeda....Goetze nastavio svoj uspješni niz, što je vrlo bitno. S 4 gola je naš najbolji strijelac u BuLi, a sa 5 golova naš najbolji i u svim takmičenjima.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Nerminovic
- Kontakt:
XABI206 touches of the ball, 196 successful passes. Just 3 days ago he was close to the record, but he was subbed off in the 80th minute so he could not break it. The previous record was held by Thiago with 185 touches of the ball and 159 successful passes.
BackSpace United
BackSpace United

Maestro fudbala,
DoktorNerminovic je napisao/la:XABI206 touches of the ball, 196 successful passes. Just 3 days ago he was close to the record, but he was subbed off in the 80th minute so he could not break it. The previous record was held by Thiago with 185 touches of the ball and 159 successful passes.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
on je najveca zrtva ove igre koju forsira,jednosavno igrac koji kada se hrani adekvatnim loptama i ubacajima trpa,ali nazalost to je kod peponje svedeno na neki minimum bar sto se tice ubacaja, prednost se dajeje prizemnim loptama sa opet dosta meljanja lopte istina manje nego prosle sezone i nastojanja da se haman usetas u gol (pa to ni majti prceloni u zenitu nije uspjevalo nekad da ali iznimno rijetko),a pored toga pasije je srece sto se tice glavnih hranioca loptama konkretno robery pa i cigo tiago nisu zajdeno odigrali tekme ne pamtim kad u zadnje vrijemima,zamjene nisu toliko produktivne sto se tice kvalitete upocenih lopti.Omerbavarac je napisao/la:ao mi Lewe, nikako da pogodi jednu loptu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Samo da napomenem da je dovođenje Alonsa kod većine na ovom topicu označeno kao velika glupost uprave i trenera.

Nerminovic je napisao/la:Stvarno ovaj Rafinha je katastrofa
njegova funkcija je otprilike ova, dobije loptu i brzinom svjetlosti gleda da je se samo kotarise ,dal robenu dal filipu ili bilo kome uglavno u najvecem broju slucajeva igrac koje je figura u najvecem broju tekmi ,neka vrsta stuba od kojeg se odbija lopta do drugog igracato je sto se tice ofazivnog doprinosa,a o njeg.def.karakteristikama
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Centre forward
- Kontakt:
Ekvivalentan je našem AvdijiPEP je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Stvarno ovaj Rafinha je katastrofa
njegova funkcija je otprilike ova, dobije loptu i brzinom svjetlosti gleda da je se samo kotarise ,dal robenu dal filipu ili bilo kome uglavno u najvecem broju slucajeva igrac koje je figura u najvecem broju tekmi ,neka vrsta stuba od kojeg se odbija lopta do drugog igracato je sto se tice ofazivnog doprinosa,a o njeg.def.karakteristikamasuvisno je govoriti
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.