HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

HercUSrcu
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HercUSrcu » 27 sep 2014, 21:41

ZrinjskiMostar je napisao/la:Odvjetice, ne uzimaj me usta..gledaj svoja posla!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za tebe sam gospodin Odvjetnik, pogotovo kad gledamo kakav vokabular koristis.

Danas smo bili onakvi pravi!
Kontrola, posjed, agresivni taman koliko treba, konkretni!
Bravo svima, od igraca, uprave, trenera i naravno nasih vjernih navijaca.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 27 sep 2014, 21:43

Igrac utakmice!

slika
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 sep 2014, 21:44

brao zrinja...gazi male crvene :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 27 sep 2014, 21:46

staragarda je napisao/la:brao zrinja...gazi male crvene :D :D

:thumbup:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 27 sep 2014, 22:22

Sad malo smirene glave i srca.
Rezultat realan baš kako sam i predvidio ,opet da se pohvalim , čak sam i strijelce pogodio-bravo ja .

Što se tiče naše ekipe ja ne mogu i neću nikoga posebno izdvajati jer su ovo danas odigrali pravo momčadski.Ovakvo zalaganje i borbenost odavno nije viđena u našoj ekipi.Drago mi je da su pobjedu poklonili Ivanu Tiriću.

Što se tiče navijača 6000 je vrlo dobra posjeta za naše uvjete.Ultrasi na svom nivou i što se tiče navijanja ali i što se tiče pojedinačnih glupiranja sa bacanjem nekog kamena ,ili paljenjem baklji i dimnih bombi.Dobro ,derbi je i sve mogu shvatiti izuzev kamena ,pa iako je bilo provokacije od strane igrača Veleža prema navijačima na stajanju to nije opravdanje.
slika

O gostujućim navijačima ću napisati dvije rečenice jer nisam ih puno ni vidio ni čuo ali i oni imaju ,kao i mi , kre.tena koji baca baklju na navijače na donjoj tribini.Drugo, vidim pišu i pričaju da im je premalo 200 ulaznica ,da im treba bar duplo itd. a na kraju kupe 130 ulaznica.Ovo je 100 % točna brojka iz uprave komšija.Pa ne znam sada čemu je trebalo ono dizanje tenzija oko ulaznica itd.

slika

slika

Dresovi !? Perverzija :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:,Nećete vjerovati ja već imam narudžbu za dva dresa iz Vinkovaca :thumbup: :thumbup: .
Zamolio bih ako netko bude imao info gdje će se moći nabaviti ovi dresovi da to postavi ovdje.
slika
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 sep 2014, 22:25

Dresovi drama, boli glava već ga vidim u sobi!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 27 sep 2014, 22:35

acovic2 lazes da je 130 jer sam vidio spisak u KNRA i znam koliko je prijavljenih i koliko je jos raje uslo u autobuse a da nije prijavljeno...

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 27 sep 2014, 22:36

pa gdje su ? :eh:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 sep 2014, 22:37

pravnik1981 je napisao/la:acovic2 lazes da je 130 jer sam vidio spisak u KNRA i znam koliko je prijavljenih i koliko je jos raje uslo u autobuse a da nije prijavljeno...
cuj ,laze..a gore na slikama se vidi da nema vise od 150 ljudi :urnebes: :urnebes:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 sep 2014, 22:40

staragarda je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:acovic2 lazes da je 130 jer sam vidio spisak u KNRA i znam koliko je prijavljenih i koliko je jos raje uslo u autobuse a da nije prijavljeno...
cuj ,laze..a gore na slikama se vidi da nema vise od 150 ljudi :urnebes: :urnebes:
slika
1946

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 sep 2014, 22:45

Head je napisao/la:
slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 27 sep 2014, 22:46

Stara garda.Nemoj se petljati u odnose izmedju Red Army-a i ultrasa nego se pozabavi svojom takozvanom navijackom skupinom Fukare.

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 27 sep 2014, 22:52

ma skupilo se njih 1000 al su skupili para samo za 130 ulaznica.. :D

uglavnom 41. gradski derbi je pripao jedinom mostarskom prvaku HSK Zrinjski.. Sad idemo dalje u nove pobjede..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 27 sep 2014, 22:54

Prvo nije lijepo starijem od sebe reći da laže a drugo 100% info iz vašeg kluba.Ne znam što raspravljam sa tobom sve se vidi na slikama ali evo da napišem i ovo.Moj prvi susjed je murijaš i on vas je pratio iz sjevernog logora.Došli ste sa tri autobusa, 2 puna i jedan (i to onaj Veležov) poluprazan.E sada 3 puna busa su 150 a nisu bili puni.Uz to iz istog izvora :D :D da kažem još jedan info.Onaj papak što je čupao stolice u kavezu će prenoćiti u muriji ili ni to nije istina kao ni gađanje ljudi na donjoj tribini.Budi pošten pa fino napiši kako jeste.Ja sam napisao za naše idi.ote koji bacaju baklje i kamenje da su idio.oti pa ne znam zašto je vama problem reći da su papci jednostavno paci a pravi navijači -pravi navijači.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 27 sep 2014, 22:56

staragarda---ja kao navijac veleza preko 30godina ti isto kazem--pozabavi se svojom takozvanom navijackom skupinom,,malo prizemljenja vam nebi skodilo..tko visoko leti nisko pada,a vi ste pali davno....pozdrav..a sada malo recenica o derbiju....zasluzena pobjeda zrinjskog i tu se nema sta reci,volja,zalaganje i zelja donosi pozitivan rezultat i to su danas sve imali igraci zrinjskog uz malu pomoc sudije..ali dobro,,cestitke na pobjedi...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 sep 2014, 22:59

Head je napisao/la:
slika
doslo je poslije jos 10 ljudi... :D :D ..znaci bilo nas je 25..al mi ne lazemo cifru :urnebes: ..pitaj vitezane...a posto ste vi sarajlijice njihovi andzeli zastitnici priupitajte bracu sta bi sa 700 i nesto rezervacija :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 sep 2014, 23:08

blackmundir je napisao/la:staragarda---ja kao navijac veleza preko 30godina ti isto kazem--pozabavi se svojom takozvanom navijackom skupinom,,malo prizemljenja vam nebi skodilo..tko visoko leti nisko pada,a vi ste pali davno....pozdrav..a sada malo recenica o derbiju....zasluzena pobjeda zrinjskog i tu se nema sta reci,volja,zalaganje i zelja donosi pozitivan rezultat i to su danas sve imali igraci zrinjskog uz malu pomoc sudije..ali dobro,,cestitke na pobjedi...
cuj mi pali a njih 130 na gradskom derbiju udaljenom 10 minuta hoda od stadiona :urnebes: :urnebes: ....najavljivali pohode...700 i nesto rezervacija :urnebes: :urnebes: ...to je meni smijesno...a covjek zakaci sliku gdje se odlicno vidi koliko vas je bilo.koga lazete. :? :? ..i nemamo se mi sta prizemljavat dugogodisnji navijacu...visoko letite vi....nasa igra je odron,klub nema nikakvih ambicija ove sezone pa raja nece na gostovanja..nas je 25 bilo u vitezu i to je tako...uglavnom,odradilo se...vidjet cemo tu ARMIJU u tz...pozzi nadam se da ce sad jedno 20 sarajlijica da vam priskoci u pomoc i da vas loze kako ste super :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 sep 2014, 23:08

Sta sad smeta gruba igra...hahahahja
Pa svaki nas faul, ajde gotovo svaki u prvom dijelu je bio kad ste vi povukli kontru ili polukontru. Normalno da cemo vas faulirat....E sada sta je vama tako grubo, pa i vasi su tako poceli.
I normalno da ce ae sada vecina vas izvlacit na neke gluposti, ali nebitno. Uvijek ima par vas ovdje koji bi da se nogomet skroz makne iz politike, a prvi ste ode kad treba spomenut nacionalizam i ostale gluposti, a ne pogledat istini u oci i priznat da smo vas razbili i kraj price.
Samo da vas pitam, sto kidate stolice s vama dragog stadiona? ccccc

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 27 sep 2014, 23:14

blackmundir je napisao/la:staragarda---ja kao navijac veleza preko 30godina ti isto kazem--pozabavi se svojom takozvanom navijackom skupinom,,malo prizemljenja vam nebi skodilo..tko visoko leti nisko pada,a vi ste pali davno....pozdrav..a sada malo recenica o derbiju....zasluzena pobjeda zrinjskog i tu se nema sta reci,volja,zalaganje i zelja donosi pozitivan rezultat i to su danas sve imali igraci zrinjskog uz malu pomoc sudije..ali dobro,,cestitke na pobjedi...
cuj mi pali a njih 130 na gradskom derbiju udaljenom 10 minuta hoda od stadiona :urnebes: :urnebes: ....najavljivali pohode...700 i nesto rezervacija :urnebes: :urnebes: ...to je meni smijesno...a covjek zakaci sliku gdje se odlicno vidi koliko vas je bilo.koga lazete. :? :? ..i nemamo se mi sta prizemljavat dugogodisnji navijacu...visoko letite vi....nasa igra je odron,klub nema nikakvih ambicija ove sezone pa raja nece na gostovanja..nas je 25 bilo u vitezu i to je tako...uglavnom,odradilo se...vidjet cemo tu ARMIJU u tz...pozzi nadam se da ce sad jedno 20 sarajlijica da vam priskoci u pomoc i da vas loze kako ste super :D
pssst,sjedi 1...

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 27 sep 2014, 23:43

po neznam ni ja koji put pokazali tko je glavni u gradu i kako igra trostruki sampion, protiv kluba iz predgrađa. Jel vladavić na infuziji u južnom logoru, dajte čovjeku nešto za smirenje :lol: :lol: :lol:
mlatnut ćemo vas i u vrapčićima
goveđigulašmajka

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.