Sad malo smirene glave i srca.
Rezultat realan baš kako sam i predvidio ,opet da se pohvalim , čak sam i strijelce pogodio-bravo ja .
Što se tiče naše ekipe ja ne mogu i neću nikoga posebno izdvajati jer su ovo danas odigrali pravo momčadski.Ovakvo zalaganje i borbenost odavno nije viđena u našoj ekipi.Drago mi je da su pobjedu poklonili Ivanu Tiriću.
Što se tiče navijača 6000 je vrlo dobra posjeta za naše uvjete.Ultrasi na svom nivou i što se tiče navijanja ali i što se tiče pojedinačnih glupiranja sa bacanjem nekog kamena ,ili paljenjem baklji i dimnih bombi.Dobro ,derbi je i sve mogu shvatiti izuzev kamena ,pa iako je bilo provokacije od strane igrača Veleža prema navijačima na stajanju to nije opravdanje.
O gostujućim navijačima ću napisati dvije rečenice jer nisam ih puno ni vidio ni čuo ali i oni imaju ,kao i mi , kre.tena koji baca baklju na navijače na donjoj tribini.Drugo, vidim pišu i pričaju da im je premalo 200 ulaznica ,da im treba bar duplo itd. a na kraju kupe 130 ulaznica.Ovo je 100 % točna brojka iz uprave komšija.Pa ne znam sada čemu je trebalo ono dizanje tenzija oko ulaznica itd.
Dresovi !? Perverzija

,Nećete vjerovati ja već imam narudžbu za dva dresa iz Vinkovaca

.
Zamolio bih ako netko bude imao info gdje će se moći nabaviti ovi dresovi da to postavi ovdje.