FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bulbasor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bulbasor » 27 sep 2014, 21:34

Ima li prijenos sutra? MojaTV ili Arena??
3,60 kvota, igrajte ljudi dok nije pocela opadati :D :D
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 sep 2014, 21:40

**** te savez i igra pa Amar danas na klupi sjedi kako???????????
Sarajevo ljubavi moja!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 sep 2014, 21:45

Amca007 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Neznam o kakvom oprastanju od titule govorite. Pa mi smo najjaci u ovoj ligi. Jedino nam Siroki moze parirati. Sutra cemo dobiti utakmicu ili eventualno nerjeseno igrati. Nema od poraza nista. Kodro je trener koji ce nam dati snagu, koji ce igrace spustiti na zemlju. I dalje nemamo poraza ove sezone i necemo ga imati do kraja. Dobit cemo i Zrinjski i Siroki i Zelju....no sikiriki.....

Milos i Dulja ce sutra da jedu malu djecu....
Samo po nasoj prici. To se dokazuje na terenu igrom a ne piskaranjem i izjavama.
Zivi bili pa vidjeli, ako mi izgubimo i jednu utakmicu ove sezone i ako neuzmemo titulu, ja vi mi se na pp ja cu ti kupit sezonsku za sledecu sezonu, ako ako bude obratno ti meni...
to zavrsiti ligu bez poraza, uozbilji se dijete drago.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 27 sep 2014, 21:46

Hocel nam ko pravit streem, fkt su ovi sa bht.a cigani, fuj fuj fuj, vamo na arenama placaju i glume spomnzore i placaju im Francsuku ligu a nama ne daju da geldamo nase najbolje klubove, vec moramo placat 2 km na Moja TV... ccc **** ih Moja TV, odoh ja u Red Point

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 sep 2014, 21:49

sekac je napisao/la:**** te savez i igra pa Amar danas na klupi sjedi kako???????????
Pa ima licencu, sigurno ga prijavili kao glavnog trenera.
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 sep 2014, 21:51

Head je napisao/la:
sekac je napisao/la:**** te savez i igra pa Amar danas na klupi sjedi kako???????????
Nisu memić je glavni a ado je pomoćnik ne znam sumnjam da bu griješili sa tim ali....
Sarajevo ljubavi moja!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 sep 2014, 21:57

macahz je napisao/la:Hocel nam ko pravit streem, fkt su ovi sa bht.a cigani, fuj fuj fuj, vamo na arenama placaju i glume spomnzore i placaju im Francsuku ligu a nama ne daju da geldamo nase najbolje klubove, vec moramo placat 2 km na Moja TV... ccc **** ih Moja TV, odoh ja u Red Point
nezz ja kako znam ko ima moju tv besplatno je sutra nista se ne placa
Samo Sarajevo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 sep 2014, 21:58

sekac je napisao/la:
Head je napisao/la:
Nisu memić je glavni a ado je pomoćnik ne znam sumnjam da bu griješili sa tim ali....
Covjek je SD, ima pravo biti na klupi, isto ko sto Ibrakovic ima pravo, samo sto on stane ispred istoka.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 27 sep 2014, 21:58

sekac je napisao/la:
Head je napisao/la:
Ljudi uzeli pouku iz naše greške, a mi iz svojih ne učimo ništa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 sep 2014, 22:16

hilmo je napisao/la:Svi oni koji će biti akteri sutrašnje utakmice (stručni štab i igrači) su svijesni da nam ova utakmica skoro briše one sve kikseve, da se apsolutno vraćamo u sami vrh tabele. I siguran sam da će svi dati sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat, da li će to biti dovoljno vidjet ćemo.
Poučen ranijim iskustvima ne očeujem mnogo, jedno će mi bilo žao ako izgubimo što prekidamo niz neporaženosti u domaćim takmičenjima, ali svemu dođe kraj.
Da si se bar nasalio pa rekao kako se nadas da cemo prekinuti taj dugi niz negativnih rezultata dole. E moj Hilmo,mi i kad uzmemo titulu ti ces imati nesto da zabiberis na svoj nacin,ili je moze biti po tebi mi nikad necemo uzeti.

Halali,morao sam,mnogo si brate u crnjaku,konstantno,to je prevazislo granice realnosti a znam da si ti nepopravljivi realista!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 27 sep 2014, 22:21

U Lišticu po pobjedu! Individualno smo jaki (najjači) a imamo i širok roster, koji će na zimu postati još kvalitetniji i širi. ali da pobjedimo moramo gristi 90 minuta, svaki igrač. To primjeniti na sve ostale utakmice i u svaku ući bez trunke podcjenjivanja i osvojiti duplu. Jednostavno, zar ne ?
FKS 1946 !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 sep 2014, 22:25

Mislim da sutra ovako igramo

slika

Mozda i Bekic zaigra, ko zna. :P
1946

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 sep 2014, 22:30

Mozda i Kallasi,ko zna.. :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 sep 2014, 22:34

ljudi atromitos olimpijakosa dobio 1 0 istog onoga olimpijakosa koji je atl madrida dobio i to onaj isti atromitos kojeg smo mi u dvije utakmice kad se sve pogleda rastavili na proste faktore i zaista nemgu da shvatim kako mi uopste sa ovakvom ekipom nemamo max broj bodova..a ovi sto kazu sutra poraz i gotova titula kako ste smijesni ljudi 9 kolo a vi se predajete
Samo Sarajevo

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 27 sep 2014, 22:38

Berberovic maksimalno poluvrijeme neka odigra ako bude u prvom timu .
Ti si opet šampion !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 27 sep 2014, 22:54

Evolution87 je napisao/la:slika

ZA BRATA !!!

Toronto
Kontakt:

Post Postao/la Toronto » 27 sep 2014, 23:21

kanarinac je napisao/la:ljudi atromitos olimpijakosa dobio 1 0 istog onoga olimpijakosa koji je atl madrida dobio i to onaj isti atromitos kojeg smo mi u dvije utakmice kad se sve pogleda rastavili na proste faktore i zaista nemgu da shvatim kako mi uopste sa ovakvom ekipom nemamo max broj bodova..a ovi sto kazu sutra poraz i gotova titula kako ste smijesni ljudi 9 kolo a vi se predajete
dzeno kloc izbacio atromitos nema pojma nek su ga otjerali. inace kod nas za uspjeh nije kriv trener nego abdulah a za neuspjeh je kriv trener. neposten zivot mati mila :damn:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 27 sep 2014, 23:26

Toronto je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ljudi atromitos olimpijakosa dobio 1 0 istog onoga olimpijakosa koji je atl madrida dobio i to onaj isti atromitos kojeg smo mi u dvije utakmice kad se sve pogleda rastavili na proste faktore i zaista nemgu da shvatim kako mi uopste sa ovakvom ekipom nemamo max broj bodova..a ovi sto kazu sutra poraz i gotova titula kako ste smijesni ljudi 9 kolo a vi se predajete
dzeno kloc izbacio atromitos nema pojma nek su ga otjerali. inace kod nas za uspjeh nije kriv trener nego abdulah a za neuspjeh je kriv trener. neposten zivot mati mila :damn:
A vi ste ??? :hmmmmm:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 sep 2014, 23:26

Toronto je napisao/la:
dzenan uščuplić je bio bez licence i nije mogao dalje voditi klub
Drugo, na stranu evropa, u ligi je to bilo i vise nego lose, realno

ibrakovic je SD koji radi posao i vise nego dobro, to ce potvrditi svaka osoba koja je i malo bliska upravi i klubu

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 27 sep 2014, 23:29

Toronto je napisao/la:
A još na to da dodamo ta je Atletico dobio Real na Bernabeu i dodajmo još da je Real uzeo LP prije par mjeseci.

To znači da sad možemo i mi uskoro očekivati da uzmemo LP. :hmmmmm:

:urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.