3,60 kvota, igrajte ljudi dok nije pocela opadati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to zavrsiti ligu bez poraza, uozbilji se dijete drago.Amca007 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli, ako mi izgubimo i jednu utakmicu ove sezone i ako neuzmemo titulu, ja vi mi se na pp ja cu ti kupit sezonsku za sledecu sezonu, ako ako bude obratno ti meni...Sabinho je napisao/la:Samo po nasoj prici. To se dokazuje na terenu igrom a ne piskaranjem i izjavama.Amca007 je napisao/la:Neznam o kakvom oprastanju od titule govorite. Pa mi smo najjaci u ovoj ligi. Jedino nam Siroki moze parirati. Sutra cemo dobiti utakmicu ili eventualno nerjeseno igrati. Nema od poraza nista. Kodro je trener koji ce nam dati snagu, koji ce igrace spustiti na zemlju. I dalje nemamo poraza ove sezone i necemo ga imati do kraja. Dobit cemo i Zrinjski i Siroki i Zelju....no sikiriki.....
Milos i Dulja ce sutra da jedu malu djecu....
Pa ima licencu, sigurno ga prijavili kao glavnog trenera.sekac je napisao/la:**** te savez i igra pa Amar danas na klupi sjedi kako???????????
Nisu memić je glavni a ado je pomoćnik ne znam sumnjam da bu griješili sa tim ali....Head je napisao/la:Pa ima licencu, sigurno ga prijavili kao glavnog trenera.sekac je napisao/la:**** te savez i igra pa Amar danas na klupi sjedi kako???????????
nezz ja kako znam ko ima moju tv besplatno je sutra nista se ne placamacahz je napisao/la:Hocel nam ko pravit streem, fkt su ovi sa bht.a cigani, fuj fuj fuj, vamo na arenama placaju i glume spomnzore i placaju im Francsuku ligu a nama ne daju da geldamo nase najbolje klubove, vec moramo placat 2 km na Moja TV... ccc **** ih Moja TV, odoh ja u Red Point
Covjek je SD, ima pravo biti na klupi, isto ko sto Ibrakovic ima pravo, samo sto on stane ispred istoka.sekac je napisao/la:Nisu memić je glavni a ado je pomoćnik ne znam sumnjam da bu griješili sa tim ali....Head je napisao/la:Pa ima licencu, sigurno ga prijavili kao glavnog trenera.sekac je napisao/la:**** te savez i igra pa Amar danas na klupi sjedi kako???????????
Ljudi uzeli pouku iz naše greške, a mi iz svojih ne učimo ništa.sekac je napisao/la:Nisu memić je glavni a ado je pomoćnik ne znam sumnjam da bu griješili sa tim ali....Head je napisao/la:Pa ima licencu, sigurno ga prijavili kao glavnog trenera.sekac je napisao/la:**** te savez i igra pa Amar danas na klupi sjedi kako???????????
Da si se bar nasalio pa rekao kako se nadas da cemo prekinuti taj dugi niz negativnih rezultata dole. E moj Hilmo,mi i kad uzmemo titulu ti ces imati nesto da zabiberis na svoj nacin,ili je moze biti po tebi mi nikad necemo uzeti.hilmo je napisao/la:Svi oni koji će biti akteri sutrašnje utakmice (stručni štab i igrači) su svijesni da nam ova utakmica skoro briše one sve kikseve, da se apsolutno vraćamo u sami vrh tabele. I siguran sam da će svi dati sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat, da li će to biti dovoljno vidjet ćemo.
Poučen ranijim iskustvima ne očeujem mnogo, jedno će mi bilo žao ako izgubimo što prekidamo niz neporaženosti u domaćim takmičenjima, ali svemu dođe kraj.
Evolution87 je napisao/la:
ZA BRATA !!!
dzeno kloc izbacio atromitos nema pojma nek su ga otjerali. inace kod nas za uspjeh nije kriv trener nego abdulah a za neuspjeh je kriv trener. neposten zivot mati milakanarinac je napisao/la:ljudi atromitos olimpijakosa dobio 1 0 istog onoga olimpijakosa koji je atl madrida dobio i to onaj isti atromitos kojeg smo mi u dvije utakmice kad se sve pogleda rastavili na proste faktore i zaista nemgu da shvatim kako mi uopste sa ovakvom ekipom nemamo max broj bodova..a ovi sto kazu sutra poraz i gotova titula kako ste smijesni ljudi 9 kolo a vi se predajete
A vi ste ???Toronto je napisao/la:dzeno kloc izbacio atromitos nema pojma nek su ga otjerali. inace kod nas za uspjeh nije kriv trener nego abdulah a za neuspjeh je kriv trener. neposten zivot mati milakanarinac je napisao/la:ljudi atromitos olimpijakosa dobio 1 0 istog onoga olimpijakosa koji je atl madrida dobio i to onaj isti atromitos kojeg smo mi u dvije utakmice kad se sve pogleda rastavili na proste faktore i zaista nemgu da shvatim kako mi uopste sa ovakvom ekipom nemamo max broj bodova..a ovi sto kazu sutra poraz i gotova titula kako ste smijesni ljudi 9 kolo a vi se predajete
dzenan uščuplić je bio bez licence i nije mogao dalje voditi klubToronto je napisao/la:dzeno kloc izbacio atromitos nema pojma nek su ga otjerali. inace kod nas za uspjeh nije kriv trener nego abdulah a za neuspjeh je kriv trener. neposten zivot mati milakanarinac je napisao/la:ljudi atromitos olimpijakosa dobio 1 0 istog onoga olimpijakosa koji je atl madrida dobio i to onaj isti atromitos kojeg smo mi u dvije utakmice kad se sve pogleda rastavili na proste faktore i zaista nemgu da shvatim kako mi uopste sa ovakvom ekipom nemamo max broj bodova..a ovi sto kazu sutra poraz i gotova titula kako ste smijesni ljudi 9 kolo a vi se predajete
A još na to da dodamo ta je Atletico dobio Real na Bernabeu i dodajmo još da je Real uzeo LP prije par mjeseci.Toronto je napisao/la:dzeno kloc izbacio atromitos nema pojma nek su ga otjerali. inace kod nas za uspjeh nije kriv trener nego abdulah a za neuspjeh je kriv trener. neposten zivot mati milakanarinac je napisao/la:ljudi atromitos olimpijakosa dobio 1 0 istog onoga olimpijakosa koji je atl madrida dobio i to onaj isti atromitos kojeg smo mi u dvije utakmice kad se sve pogleda rastavili na proste faktore i zaista nemgu da shvatim kako mi uopste sa ovakvom ekipom nemamo max broj bodova..a ovi sto kazu sutra poraz i gotova titula kako ste smijesni ljudi 9 kolo a vi se predajete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.