Sve sam Edine.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

baglama je napisao/la:Snimci golova u makar 480 rezi?
Dzekara nikad bolji, valjda je ostavio snage i za utorka.
Može li 720? Evo ti pa sam izaberibaglama je napisao/la:Snimci golova u makar 480 rezi?.
I think it is quite clear to see that dzeko has everything to be the the perfect centre forward. BUT!!! The guy gives enough until 'he' feels he has done his bit. Everton away last year was the perfect example. Scores his second goal and 'it's over to you boys'. I really rate him but he frustrates the hell out of me. I think he gets his goals and settles into a state of personal achievement.
KEEP GOING!!! BEAST IT!
PrejakoThe guy gives enough until 'he' feels he has done his bit. Everton away last year was the perfect example. Scores his second goal and 'it's over to you boys'.
Clutch je napisao/la:Uz tebe smo kapitenu
Sad da je jaci city od rome ne bih se slozio, pogotovo kad uzmes u obzir kako city slabo igra ligu prvaka, a sa druge strane roma ima fantasticnu ekipu sa odlicnim trenerom bice to odlicna utakmica, a sad koja dva kluba ce dalje proci to cemo znati poslije dvomeca bayern - roma ako roma okine bodove bavarcima lako bi se moglo desiti da bavarski div ispaneSamoZeljo je napisao/la:Tesko da ce Bayern ispasti.
Na nasu veliku zalost, moramo se oprostiti od jednog Bosanca. Vjerovatno Pjanica.
City je jaci od Rome.
Edin je zvijer od igraca. Drago mi je da je opet igrac utakmice a jos mi je draze sto igra. I to kako igra.
![]()
30 of Edin Dzeko’s 47 #EPL goals have come away from home (64%). #EPLFact
Ne vidim kako bi mogli preko prošlogodišnjih 102 boda prve ekipe na tabeli 7-8 kola prije kraja osvojiti titulu.Virtu4l je napisao/la:City bi u Italiji bio prvak 7-8 kola prije kraja.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Ahrefs [Bot], Cava, mukydesign, Soli i 39 gostiju.