tepsija je napisao/la:Nisam ušao na stadion,ali sam ipak gledao utakmicu na BB,iz obližnje zgrade
Da malo prečešljamo.
Pod 1-zaslužena pobjeda zrynskog i naša katastrofalna izvedba.Nelogično je u ovako bitnoj utakmici odigrati ovako loše.Ne samo što smo igrali loše nego je falilo zalaganja.zrynski ništa posebno,laganim faulima su nas srezali u svakom pokušaju napada,dali nekakve smiješne golove.Mi smo doprinijeli da budu smiješni.
Pod 2-Pokenjam se na BHT i njihovu kvalitetu slike,njihovo izvještavanje,na sve.Samo su jednom prikazali Red Army,kad su ušli na tribine.I još možda dva puta,i to do pola dođu,i to je to.Da se ne vide ljljani na sredini,šta li?Jadno da ne može jadnije,očajan prenos.
Pod 3-ovo nije gradski derbi,ovo je međunarodna utakmica.
Vrlo malo navijanja za domaće,osim onog pokušaja animacije zapadne tribine sa onim zrynski-Mostar.
Smiješne pjesme po ko zna koji put.
Prvo-jedan je zapadni Mostar,pa onda jedan je jedan Mostar,jedan je Bijeli Brijeg...
Pa onda malo Bulića sa-tiho tiho teče Neretva,nema više dušo mostova.WTF?
I ostale domoljubne koje nemaju nikakve veze sa sportom tipa-O Hrvatska,o Hrvatska,nezavisna država i Ponosna moja je zemlje Hercegovina,hrvatska gruda nam sveta...
U svakom slučaju,očajan taj segment koji je više ličio na koncert tri kuma nego na neko navijanje.
I pod 4-ovaj levat.
FanVitez je napisao/la:vi ste nasa severina rodeni ale ale hahaahahah
jeste se nafurali bili,spustise vas ljudi na zemlju laganoo

malo da i ja podjebajem,kad vi znate na mojoj temi

Čija vaša?Vitezova?Nakon 1:5?I da bi podjebavao moraš imati dozu šarma,dozu fakinstva a ti si obični bosanski papak.Ne znaš ti podjebavati,djeluješ smiješno.
I za kraj-naravno,kazniti igrače za ovo danas.