HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Zanima me zavrsise li onaj grafit u mahali...[/quote]
Cao mocne tribine konto bi covjek kako se pušete argentinci a tamo sutite pola utakmice hh
Zavrsio se grafit
naletite nekad pjeske da pokazete trkacke sposobnosti kao i uvijek
[/quote]
Setaju vam pred derbi biju vas u kvartovima gdje grafite pravite i jos imate obraza ista reci? Sramota za navijaca.
P.s nadam se da vam niko nije teze stradao.[/quote]
Setaju u 8 ujutro a kad nalete i na manji broj ljudi od njih bjeze sta ces to je rec sramota , ko ce stradat bola pobacali boce i bjezi standardna , nije da nismo navikli
[/quote]
U 8 ujutro....nemoj srat. Lik iz hordi kojeg ste u goste doveli napisao je sta je i kad je bilo. Nemoj da sliku trazim!
Cuj pobacali boje...pa kad ste bjezali ostale samo boje a onaj ko je uhvacen ima pozdrav od mene hahahahahahahahahaha
Cao mocne tribine konto bi covjek kako se pušete argentinci a tamo sutite pola utakmice hh
Zavrsio se grafit
Setaju vam pred derbi biju vas u kvartovima gdje grafite pravite i jos imate obraza ista reci? Sramota za navijaca.
Setaju u 8 ujutro a kad nalete i na manji broj ljudi od njih bjeze sta ces to je rec sramota , ko ce stradat bola pobacali boce i bjezi standardna , nije da nismo navikli
U 8 ujutro....nemoj srat. Lik iz hordi kojeg ste u goste doveli napisao je sta je i kad je bilo. Nemoj da sliku trazim!
Cuj pobacali boje...pa kad ste bjezali ostale samo boje a onaj ko je uhvacen ima pozdrav od mene hahahahahahahahahaha
Dresovi su perverzija ziva,mogu vam pozavidjeti i mnogo veci klubovi(recimo Dinamo)
.Pobjeda zasluzena,cestitke!
Godine prolaze jubav ostaje...
Utakmica Zrinjski - Siroki od prosle sezone je utakmica koja daje nadu za bolje sutra bh nogometa.. dobre ekipe i dobro navijanje s obje strane..
Utakmica Zrinjski - velez je dokaz da se od stare slave ne zivi, kako nogometno tako i navijacki..
Liga 10 bi donjela sigurno vise utakmica kao sto je bila ona Zrinjski - Siroki od prosle sezone, i to bi automatki vratilo i publiku na stadione..
Utakmica Zrinjski - velez je dokaz da se od stare slave ne zivi, kako nogometno tako i navijacki..
Liga 10 bi donjela sigurno vise utakmica kao sto je bila ona Zrinjski - Siroki od prosle sezone, i to bi automatki vratilo i publiku na stadione..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
1452 je napisao/la:Zanima me zavrsise li onaj grafit u mahali...
Zavrsio se grafit
Cuj pobacali boje...pa kad ste bjezali ostale samo boje a onaj ko je uhvacen ima pozdrav od mene hahahahahahahahahaha[/quote]
Nemoj siriti neistine samo se sluzite lazima i od toga zivite ajmo malo argumenata i realnosti cime se ponosite nije ovo navijacki forum , ali opet je sramotno cime se vi ponosite **** kad ste u svom gradu turisti fino vam je u 9 ujutro prosetati kad nema ziva roba Fejicevom da malo upoznate svoj grad to je bas tuzno
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Setaju vam pred derbi biju vas u kvartovima gdje grafite pravite i jos imate obraza ista reci? Sramota za navijaca.ANTIFA ! je napisao/la:1452 je napisao/la:Zanima me zavrsise li onaj grafit u mahali...
Cao mocne tribine konto bi covjek kako se pušete argentinci a tamo sutite pola utakmice hh![]()
Zavrsio se grafitnaletite nekad pjeske da pokazete trkacke sposobnosti kao i uvijek
Cuj pobacali boje...pa kad ste bjezali ostale samo boje a onaj ko je uhvacen ima pozdrav od mene hahahahahahahahahaha[/quote]
Nije provokacija,ako moze skica kakav vam je grafit trebao biti
Nemoj siriti neistine samo se sluzite lazima i od toga zivite ajmo malo argumenata i realnosti cime se ponosite nije ovo navijacki forum , ali opet je sramotno cime se vi ponosite **** kad ste u svom gradu turisti fino vam je u 9 ujutro prosetati kad nema ziva roba Fejicevom da malo upoznate svoj grad to je bas tuzno
ANTIFA ! je napisao/la:Dobili smo 200 ulaznica toliko nas je i bilo i gotovo @acovic gledas nase male incidente sta ste vi radili po Vrapcicima bacali topovske baklje u teren vi ste fini a mi losi hhjohnnyyK je napisao/la:pa gdje su ?
Prvo, bilo vas je 130 i to dva busa iz Konjica i onaj veležov fini autobus (vidiš meni to nije teško reći,kad je bus fino urađen ).
Dva su Vam bila puna s tim što ste svi sjedili jer murija nije dala nikome da stoji u busu i to je oko 100 ljudi i treći poluprazan znači preko 130 nije moglo biti nikako.Ali to je vaša stvar što se mene tiče bilo vas je 500.
A što se tiče navijača ja prvo pometem ispred svog praga pa sam zato i jučer napisao ovo:
Što se tiče navijača 6000 je vrlo dobra posjeta za naše uvjete.Ultrasi na svom nivou i što se tiče navijanja ali i što se tiče pojedinačnih glupiranja sa bacanjem nekog kamena ,ili paljenjem baklji i dimnih bombi.Dobro ,derbi je i sve mogu shvatiti izuzev kamena ,pa iako je bilo provokacije od strane igrača Veleža prema navijačima na stajanju to nije opravdanje.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Bila su 3 busa puna i ljudi su stajali do stadiona nije istina da policija nije dala da se ne stoji u busu , jel bolje mi znamo koji smo bili ili ti znaci 3 busa po 60 ljudi = 180 + privatna rezija = 200 ljudiacovic2 je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:Dobili smo 200 ulaznica toliko nas je i bilo i gotovo @ acovic gledas nase male incidente sta ste vi radili po Vrapcicima bacali topovske baklje u teren vi ste fini a mi losi hhjohnnyyK je napisao/la:pa gdje su ?
Prvo, bilo vas je 130 i to dva busa iz Konjica i onaj veležov fini autobus (vidiš meni to nije teško reći,kad je bus fino urađen ).
Dva su Vam bila puna s tim što ste svi sjedili jer murija nije dala nikome da stoji u busu i to je oko 100 ljudi i treći poluprazan znači preko 130 nije moglo biti nikako.Ali to je vaša stvar što se mene tiče bilo vas je 500.
A što se tiče navijača ja prvo pometem ispred svog praga pa sam zato i jučer napisao ovo:
Što se tiče navijača 6000 je vrlo dobra posjeta za naše uvjete.Ultrasi na svom nivou i što se tiče navijanja ali i što se tiče pojedinačnih glupiranja sa bacanjem nekog kamena ,ili paljenjem baklji i dimnih bombi.Dobro ,derbi je i sve mogu shvatiti izuzev kamena ,pa iako je bilo provokacije od strane igrača Veleža prema navijačima na stajanju to nije opravdanje.
Hvala , dovidenja , prijatno dosta o toj temi i cestitke na apsolutno zasluzenoj pobjedi svaka cast vasim igracima
Ma svejedno koliko ih je bilo,sa oka bi rekao oko 250,za naše uslove fina brojka,ipak im je trebalo dosta puta do Mostara preći...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Ma nevažno uopće , ali eto slučajno sreo susjeda murjaka i pitam ga kako je proteklo osiguranje je li bilo problema i čovjek mi reče da je bilo ok ,da su bila tri busa iz sjevernog logora i da je treći bus bio poluprazan.Isto spomenuo tipa koji je trgao stolice u kavezu i da je priveden i to je sve.Što se mene tiče bilo ih je 500 .Završena priča,derbi apsolviran-uspješno a sada gostovanje u Ljubuškom.Je li se ono Bobovac zove stadion ili tako nešto??Taramba je napisao/la:Ma svejedno koliko ih je bilo,sa oka bi rekao oko 250,za naše uslove fina brojka,ipak im je trebalo dosta puta do Mostara preći...
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Babovac, u koliko je utakmica 
15:30johnnyyK je napisao/la:Babovac, u koliko je utakmica
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ante Čilić na posudbi u Brotnju
.
http://www.transfermarkt.co.uk/nk-brotn ... rein/10312" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/nk-brotn ... rein/10312" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Nista ti taj murjak nije dobro rekao ni za 3.bus ni za privedenog lika oj majko mojaacovic2 je napisao/la:Ma nevažno uopće , ali eto slučajno sreo susjeda murjaka i pitam ga kako je proteklo osiguranje je li bilo problema i čovjek mi reče da je bilo ok ,da su bila tri busa iz sjevernog logora i da je treći bus bio poluprazan.Isto spomenuo tipa koji je trgao stolice u kavezu i da je priveden i to je sve.Što se mene tiče bilo ih je 500 .Završena priča,derbi apsolviran-uspješno a sada gostovanje u Ljubuškom.Je li se ono Bobovac zove stadion ili tako nešto??Taramba je napisao/la:Ma svejedno koliko ih je bilo,sa oka bi rekao oko 250,za naše uslove fina brojka,ipak im je trebalo dosta puta do Mostara preći...
Vidimo se na proljece
ANTIFA ! je napisao/la:Nista ti taj murjak nije dobro rekao ni za 3.bus ni za privedenog lika oj majko mojaacovic2 je napisao/la:Ma nevažno uopće , ali eto slučajno sreo susjeda murjaka i pitam ga kako je proteklo osiguranje je li bilo problema i čovjek mi reče da je bilo ok ,da su bila tri busa iz sjevernog logora i da je treći bus bio poluprazan.Isto spomenuo tipa koji je trgao stolice u kavezu i da je priveden i to je sve.Što se mene tiče bilo ih je 500 .Završena priča,derbi apsolviran-uspješno a sada gostovanje u Ljubuškom.Je li se ono Bobovac zove stadion ili tako nešto??Taramba je napisao/la:Ma svejedno koliko ih je bilo,sa oka bi rekao oko 250,za naše uslove fina brojka,ipak im je trebalo dosta puta do Mostara preći...![]()
![]()
Vidimo se na proljece![]()
A kakav vam je grafit trebao biti,moze skica. Bas me zanima?
- pravnik1981
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 40c20f62ab" onclick="window.open(this.href);return false;
Grafit zavrsen i uradjen...zovete se Ultrasima a sarate grafite
toliko o kodeksu...
Grafit zavrsen i uradjen...zovete se Ultrasima a sarate grafite
pravnik1981 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 40c20f62ab
Grafit zavrsen i uradjen...zovete se Ultrasima a sarate grafite![]()
toliko o kodeksu...
Stvarno je steta sarati grafite ,pa Ultrasi imaju toliko lijepih i normalno je za ocekivati da ce i RA jedan od tih isarati,gluposti nevidjene kojima nema kraja,al eto i prije je se saralo ali barem bi se to trebalo postivati!
Ovaj grafit je mocan i steta ga je unistiti uostalom kao i bilo koji drugi!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Lijepsi vam je grafit nego sto vam ga jr lijepo bilo crtatipravnik1981 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 40c20f62ab
toliko o kodeksu...
1452 je napisao/la:Lijepsi vam je grafit nego sto vam ga jr lijepo bilo crtatipravnik1981 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 40c20f62ab
toliko o kodeksu...
Pišeš gluposti.
I uživamMoR je napisao/la:1452 je napisao/la:Lijepsi vam je grafit nego sto vam ga jr lijepo bilo crtatipravnik1981 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 40c20f62ab
toliko o kodeksu...
Pišeš gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.