Tu smo mi uvjek, pratimo nas Milan pa nam se prdruzi i ti.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Dobrodosao fejzo medju pravu raju.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobrodosao ti nama 
Rodgers confirms that contract negotiations are ongoing over a new deal for Suso.
Rodgers confirms that contract negotiations are ongoing over a new deal for Suso.
Čitam i ne vjerujem, Pippo brani Boneru k'o da mu je ovaj sin rođeni.
Pa reci slobodno da čovjek mora igrati i gotovo, a ne ovako da lažeš sam sebe jbt. 
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Ja ba, jos kaze da je lik kriv samo za jedan gol i da mu nije jasno zasto ga se toliko kritizira.
Jah eto stvarno ne znam zasto...
Al' ne krivim ga, ocigledno da mu je naredjeno sta da radi i govori, odnosno izmislja izgovore za grande Bonerine ispade iako je i pticama na grani sve jasno. Te price kako ga vole bi drzale vodu da ga samo jedan trener forsira, ali kada ga forsiraju trojica, e to je vec previse da bi bilo slucajnost.
Al' ne krivim ga, ocigledno da mu je naredjeno sta da radi i govori, odnosno izmislja izgovore za grande Bonerine ispade iako je i pticama na grani sve jasno. Te price kako ga vole bi drzale vodu da ga samo jedan trener forsira, ali kada ga forsiraju trojica, e to je vec previse da bi bilo slucajnost.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Probable line-up vs. Cesena (4-2-3-1): Abbiati; Abate, Rami, Zapata, De Sciglio; De Jong, Essien; Honda, Menez, Bonaventura; Torres.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Essien IN, jbg zaista nemam bolje u ovom trenutku(dok se Monto ili Ginkel ne oporave), a svjedočili smo da od Muntarija nema ništa, dok je Poli tek trunkicu bolji. Hajde,makar Pippo nastoji nesto promjeniti. Danas su tri boda imperativ i ne bi trebalo biti problema ako se ponovi ona igra koju je Milan imao u drugom dijelu prosle utakmice.
@francobaresi
Essien je ista kurcina ko i ona dvojica, mozda cak i gori. Kako god okrenes, ne valja ni jedan tako da mi je vise svejedno ko igra, samo cekam Monta.
Taman se Pippo odluci promijenit formaciju i opet Honda na krilu umjesto na sredini. Pa de aj jednom nesto normalno uradite.
Isto mi se ne svidja favoriziranje Bonaventure. Sve super, nemam mu nista prigovoriti, al' n.i.k.a.d ne moze biti ispred saravija dok je zdrav, ne znam koji k. sad seru.
I zasto primamo onoliko golova svjedoci ova gore slika, u cetiri utakmice su poceli od starta cetiri razlicita para stopera. Ako se zaista sta zeli promijeniti, nadji jednu kombinaciju i uigravaj ih, al' dzaba pricat kad vec iducu pocinje Bonera, dok se malo stisa bura oko njega.
Ali za pocetak je dobro sto Pippo zna za negodovanje navijaca u vezi Bonere, vidjet cemo kako ce se dalje stvar razvijati.
Taman se Pippo odluci promijenit formaciju i opet Honda na krilu umjesto na sredini. Pa de aj jednom nesto normalno uradite.
Isto mi se ne svidja favoriziranje Bonaventure. Sve super, nemam mu nista prigovoriti, al' n.i.k.a.d ne moze biti ispred saravija dok je zdrav, ne znam koji k. sad seru.
I zasto primamo onoliko golova svjedoci ova gore slika, u cetiri utakmice su poceli od starta cetiri razlicita para stopera. Ako se zaista sta zeli promijeniti, nadji jednu kombinaciju i uigravaj ih, al' dzaba pricat kad vec iducu pocinje Bonera, dok se malo stisa bura oko njega.
Ali za pocetak je dobro sto Pippo zna za negodovanje navijaca u vezi Bonere, vidjet cemo kako ce se dalje stvar razvijati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Jos malo pa tekma
tri boda danas su pod moranjem, znaci nista drugo ne dolazi u obzir. Sezona je duga, treba izvuc maksimum iz ovakvih utakmica da bi se mogli borit za LP.
Ma samo nek nema bonere, a Sharawy ce dobit svoju sansu sigurno danas. Ocekujem napokon jednu sigurnu i rutinsku odradjenu utakmicu nakon dugo vremena. Forza Milan <3
Ma samo nek nema bonere, a Sharawy ce dobit svoju sansu sigurno danas. Ocekujem napokon jednu sigurnu i rutinsku odradjenu utakmicu nakon dugo vremena. Forza Milan <3
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Danas očekujem napokon jednu uvjerljivu pobjedu, bez strahovanja za rezultat. Milan je objektivno neuporedivo kvalitetniji od Cesene, u čijem timu mi jedino "zvoni" ime Franca Brienze.
Mislim da njegov prošlosezonski gol Milanu (tada je igrao u dresu Atalante) nećemo još dugo zaboraviti.
Pa bili smo jaci i od Empolija, pa sta se desi na kraju...
Nikoga ne podcjeniti i uci jako u utakmicu bez da te neki nizerazredni klub stjera u sesnaeterac, al' mislim da su vec naucili tu lekciju. Ovaj put imamo pravu formaciju i igrace i ono najvaznije, nema Bonere.
Ocekujem igru kao i protiv Empolija i ako se mene pita, ono je bilo nasih najboljih 60 minuta u ne znam koliko vremena. Krenuti jako, dati gol sto ranije i poslije bi bilo pozeljno nafilovati ih.
Nikoga ne podcjeniti i uci jako u utakmicu bez da te neki nizerazredni klub stjera u sesnaeterac, al' mislim da su vec naucili tu lekciju. Ovaj put imamo pravu formaciju i igrace i ono najvaznije, nema Bonere.
Ocekujem igru kao i protiv Empolija i ako se mene pita, ono je bilo nasih najboljih 60 minuta u ne znam koliko vremena. Krenuti jako, dati gol sto ranije i poslije bi bilo pozeljno nafilovati ih.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Protiv Empolija je igrao Bonera.
A veliki vođa nije u elementu ako ne skrivi barem dva gola.
Protiv Empolija je ispunio normu i sada je vrijeme da malo odmori i prepusti svoje mjesto nekom drugom.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sve osim 3 boda danas je katastrofa. Nadam se jednostavnoj i laganoj pobjedi.
A svi znamo kako mi bas znamo zakomplicirati jednostavne stvari.
Forza Milan!!!
A svi znamo kako mi bas znamo zakomplicirati jednostavne stvari.
Forza Milan!!!
joj meraka azraila sam otarasio materesini mali oso igrat lopte a ja bez bihuzura da sagledam nas milan
odo dok nije pocelo narezat sta nakoso i malo brlje i tamam mi
idemo do pobjede drugovi
odo dok nije pocelo narezat sta nakoso i malo brlje i tamam mi
idemo do pobjede drugovi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
@Carli opet kockas 
joj fejzo je kralj
trebala bi i meni neka raja doci al' ne rekose kad, valjda uspijem na miru odgledati utakmicu do kraja.
ajmo po tri boda
trebala bi i meni neka raja doci al' ne rekose kad, valjda uspijem na miru odgledati utakmicu do kraja.
ajmo po tri boda
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Bez kalkulacija molim 3 boda i siguran pobjeda.OFFICIAL line-up vs. Cesena (4-2-3-1): Abbiati (C); Abate, Rami, Zapata, De Sciglio; De Jong, Poli; Honda, Menez, Bonaventura; Torres
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nema bonere nema muntarija koja ljepota jos da je polija na klupu ali haj doce i taj trenutak, nadam se da ce matija danas biti malo bolji inace i njega na klupu pod hitno
Foraz Milan idemo po 3 boda i nove golove Toresa
Foraz Milan idemo po 3 boda i nove golove Toresa
ma kaki kralj fukara jare nemam koluta sudzuke u frizderu pozderali sve i procerali kroz guzove sad moram fetu sir mezetit J*** im jecam samo se goje a ja sve manji i manji sve izjedose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.