Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Alen Škoro
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Alen Škoro » 12 mar 2010, 20:47

Wert je napisao/la:
shevchenko7 je napisao/la:kad su pitali alena skoru sto neigra u marseju kaze ma nevoli me trener forsira nekog crnca
a taj crnac je bio drogba
Hahaha, tako je :D
@harishp, bojim se da je to vise nego realan rezultat, ali ipak Marseille može da iznenadi, sjajna ekipa, ako se izvuku prvo poluvrijeme da ga neprime, može se svašta desiti, ja bi volio nešto ko Željo u Širokom što je uradio :D

Uvijek sam gigant bio,cak sam u to vrijeme bio bolji od Drogbe. :lol:
NON MOLLARE MAI

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 mar 2010, 20:49

pa taktika deschampa, ne znam vjerovatno ce pocinjati u zadnje vrijeme igra bolje, a sta ja znam kao sto sam reko aj znam da smo najaca ekipa od svih sto su ostale, ja sam bio i za rezultat od jedan nulada izgubimo jer bi tada bila bolj autakmica na veledromu ali dobro je i ovako nek je ben arfa malio zabio, a mislim da ako budu htjeli uprava i deschamp da ovo takmicenej stave kao impoerativ uz ligu, a ne da ga shvate hajd liga na m je na prvom mjesti a kup uefa sta bude, da mozemo ovo osvojiti lahko ovo takmicenje, kazem dugo sam godina cekoda nas vidim ovako jake, samo jos jedan kvalitetan napadac da se kupi i to je to imamo ekipu snova
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 mar 2010, 21:00

Prenos na OBN u cetvrtak od 19:00 sa Veledroma.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 mar 2010, 21:07

nije , da je bogdom, ali nije, rekli su da ce biti werder valenica, a jest bogami evo sad provjeri i ja , mislim ja sam se nado i radovo da ce prenosit reko logicki je, ali oni rekose sinoc ona dva dragulja da ce prenosit werder valenica, ali ko ce njima vjerovati znas kaka je to televizija snjima se nikad ne zna
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 mar 2010, 21:26

Devil je napisao/la:Prenos na OBN u cetvrtak od 19:00 sa Veledroma.
super ali trebali su i prvu tekmu prenositi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 mar 2010, 21:28

ma i aj sam rekao da su trebali mada ce pva druga biti bolja jer atmosfera ce bit bolja, ali ne vjeruj nasem vugdalciu nista niti obnu, mogu oni staviti sta hoce na program ali snjima se nikad ne zna
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 mar 2010, 21:34

kaka sedmica pred nama prvo benfica pa lyon u nedjelju nam dolaze ima da gori veldrome bice bakljada
Tuzlanski_Malisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 21:47

marseille_unique je napisao/la:kaka sedmica pred nama prvo benfica pa lyon u nedjelju nam dolaze ima da gori veldrome bice bakljada
Naebali ste ko zuti :mrgreen:
Hem ce vam sve izgoriti,hem jos po gujci dobiti. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 12 mar 2010, 21:49

ne ne samo ce mo dokazati jos vise da se gradi jedan velika evropska momcad koja ce da igra veliku ulogu u sljedecim godinama u evropi
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 13 mar 2010, 11:10

igramo prtotiv tuluza sad a nakon toga sljede pravi mecevi prvo benfica kod kuce pa onda lyon kod kuce bice prelijepa sedmica za vatrene navijace marseillea, za ovo se ziiv i za ove utkamice, blago s enjima kad su tamo u marseilleu volio bih i ja da mogu biti .. al bice i to
Tuzlanski_Malisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 mar 2010, 12:06

Toulouse se mora dobiti ako misle da ostanu u trci za naslov posto su proslo kolo neocekivano kiksali.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 13 mar 2010, 12:46

naravno sad dojednom svi gvooriute dsa iammoi sanse a kad sam vam ja govorio prije neko vrijeme da ce mo osvojiti svi an sodpsiali ko kad ne pratite nista kao ni to da cijelo vrijeme imamo utakmicu manje
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 14 mar 2010, 02:43

uh kako ovi polako kiksaju sutr ako bogda pobjeda i na bod zaostatka za bordoom i utakmica manje, divota
Tuzlanski_Malisa

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 14 mar 2010, 10:21

Stvarno je titula sve bliže, Lyon kiks, kao i Bordeaux, joj nemogu da vjerujem da nismo Lorienta dobili, al eto, allez Marseille!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 14 mar 2010, 15:25

A daj majstore stvarno slomim se dok procitam tvoje postove... :roll:

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 14 mar 2010, 19:36

GoRaN je napisao/la:A daj majstore stvarno slomim se dok procitam tvoje postove... :roll:
Jel mislis na mene ili na Marseille Unique???
Ako na mene, posalji pp, zbog cega???
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 14 mar 2010, 20:38

m amoje vjerovatno jer ja pisem brzo i imam gresaka a mrsko mi popravljat greske evo utakmica pocinje za nesto manje od pola sata
Tuzlanski_Malisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2010, 20:59

marseille_unique je napisao/la:m amoje vjerovatno jer ja pisem brzo i imam gresaka a mrsko mi popravljat greske evo utakmica pocinje za nesto manje od pola sata
Ajrane a tas lismis dak bi kasv piaso koa ti. :roll: :lol:
Brzo ili nebrzo rijeci pravilne govore sve,nepravilne ama bas nista. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 14 mar 2010, 21:52

Prvo zavrseno, 1:1, Brandao da gol u 30-oj minuti, znaci Marseille je vodio nekih 10-ak minuta. Valbuena dobio žuti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 mar 2010, 21:57

Zanimljivo da su oba igraca koji su dobili zuti i asistirali kod pogodaka,malo vise sam pratio tu utakmicu nego Real jer se vamo i nije desavalo nesta zanimljivo.

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.