Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Inter izdominirao Seriu A. Nakon osvajanja Lige prvaka, klub se potpuno raspao. Dovode se neki polovnjaci za velike pare koji do sada nisu ništa pokazali.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
samo vi propadajte,sami ste htjeli ovakvu ligu..Puma je napisao/la:Pa ko se vadi, procitaj post lijepo od pocetka do kraja. Vidic se smije ne moze da vjeruje sta su mu svirali kao penal.JuventinoVero je napisao/la:Ljudi vam uvale 4 komada za pola sata..
Ne mozes se vadit na sudije al nikako
Najusranija liga na planeti, dabogda propali totalno, a krenuli su masala takvim putem.
Kad su vam stimali penale i titule sumnjam da si ovako pisao..sad suti i trpi,sto bi rekli zaiskali ste evo vam ga
#ALLEGRIOUT
Pa i Juventusu je sinoć smiješan penal sviran, pa se nije mnogo diskutovalo ovdje, mogu samo zamisliti da je bilo obrnuto, pa sredinom ove sedmice su dežurni pisali o penalu koji je bio čist, i pored toga još dva penala je mogao svirati u toj utakmici.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Inter
Milan ima problem s Cesenom, baš kako sam i očekivao
Viola loše startovala
e moj Lazio, koliko smo nesreće imali u ova četiri kola
rekao sam neki dan da bismo bili ozbiljan kandidat' za LP, jer ova četiri kola smo odigrali bolje od Milana, Intera, Napolija i Viole 
e moj Lazio, koliko smo nesreće imali u ova četiri kola
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ma najjači steChinaglia je napisao/la:InterMilan ima problem s Cesenom, baš kako sam i očekivao
Viola loše startovala
![]()
e moj Lazio, koliko smo nesreće imali u ova četiri kolarekao sam neki dan da bismo bili ozbiljan kandidat' za LP, jer ova četiri kola smo odigrali bolje od Milana, Intera, Napolija i Viole
Grbavica naš je Hram!!!
- plavipatriota
- Kontakt:
najgora liga na svijetu!
tempo igre ko vrbanjuša-saobraćajac!
svaka utakmica cvajte je zanimljivija od BILO KOJE UTAKMICE iz SERIE A!
Pa gledaj cvajtu jbt šta ćeš ovdje. 
- IlCapitano
- Kontakt:
@Milanisti, kakav je Leali bio, nisam gledao utakmicu...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- plavipatriota
- Kontakt:
da se divim kako postoje neki koji uzivaju u ovome!Stranac je napisao/la:Pa gledaj cvajtu jbt šta ćeš ovdje.
briljantan odgovor 'legaStranac je napisao/la:Pa gledaj cvajtu jbt šta ćeš ovdje.
Najgora su ova djecica koja nit su odrasli uz calcio nit su osjetili cari ove lige.
- Trezeguet17
- Kontakt:
eee bravo, oni su najgori kontaju pokupili svu pamet fudbala jer su odgledali par sezonaCalcio7 je napisao/la:Najgora su ova djecica koja nit su odrasli uz calcio nit su osjetili cari ove lige.
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Tuzno je sto mnogi ljudi citav zivot prate fudbal, a sustinski nikad ne shvate tu igru. Koliko samo poznajem likova poput ovoga, koji igru ocjenjuju na osnovu njene dinamike, idi gledaj Meinz-Hoffenheim, ne soli pamet drugima.plavipatriota je napisao/la:najgora liga na svijetu!
Koji to?I kolike bi to bile velike pare?Neutral je napisao/la:Inter izdominirao Seriu A. Nakon osvajanja Lige prvaka, klub se potpuno raspao. Dovode se neki polovnjaci za velike pare koji do sada nisu ništa pokazali.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Solidan je bio. Imao je jednu odličnu odbranu kada je Honda opalio iz slobodnjaka a ovaj je skinuo iz rašlji, ja je u golu već vidio.IlCapitano je napisao/la:@Milanisti, kakav je Leali bio, nisam gledao utakmicu...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Genoa (3-4-3): Perin; Roncaglia, De Maio, Burdisso; Edenilson, Rincon, Sturaro, Antonelli; Perotti, Pinilla, Kucka.
Sampdoria (4-3-3):Viviano; De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini; Soriano, Palombo, Obiang; Gabbiadini, Okaka, Eder
Sampdoria (4-3-3):Viviano; De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini; Soriano, Palombo, Obiang; Gabbiadini, Okaka, Eder
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bit cijele priče.JuventinoVero je napisao/la: sad suti i trpi,sto bi rekli zaiskali ste evo vam ga
Nimalo ih mi nije žao a niti lige.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Zbog ovakvih meceva i atmosfere se zavolila serie a..uvijek sam u ovim derbijima navijao za sampu..sad ne mogu zbog mihajlovica pa cu ostati neutralan i uzivati 
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.