FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la defender » 12 mar 2010, 20:56

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 mar 2010, 21:34

Ovaj Pirke mnogo normalniji lik nego što sam mislio...za svaku pohvalu ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 mar 2010, 21:44

PIRKE33 je napisao/la:
theM87 je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:po meni taj Sheha je imao 2-3 kiksa, sto se desi i najboljim golmanima, a raja ga je odmah na giljotinu....i tako mlad se izgubio jedno vrijeme zbog na momente i neukusnih kritika sa tribina....naravno pojedinaca..........na njemu se vidi da je dobar golman.......motorika mu je odlicna,visok, dobar reflex i cini mi se da ucestvuje u igri , nije zakucan samo medju stative, ako grijesim nek me neko ispravi.....................tako da imate golmana za buducnost.........ima medju trenerima ko ce ga kritikovati.........a vi se potrudite da usutite one glupane sto iza gola dobacuju i psuju i samo ga hebu i tremu mu nabijaju.......
ja sjedim na sjeveru to su ba polupijani levati ne zna sta prica kad pogrijesi ebe mu majku kad uradi nesto dobro pljesce mu govori bravo majstore
ma ja.........ja sam prije rata svaku Zeljinu tekmu gledao .........odrastao sam tu do stadiona, i ono vikendom sa rajom ne znamo sta cemo i na tekmu preskocimo betonski zid na istocnoj strani i onda odemo izmedju istoka i juga.......i uvijek ispod reflektora na onom malom platou gdje je pricvrscen reflektor dvojica sjede.......flasa rakije ispred njih i narezani hljeb i sudzuka na bijelom papiru..............i oni vise kenjaju i provaljuju nego sto gledaju utakmicu............to mi je ono ostalo u sjecanju pravo.......al to su bili pozitivci,i svaka im je bila za smijat se, a ne ko ovi sad glupani, sto kazes ne znaju sta pricaju.....
Sto si se predosmislio pa sad "navijas" za Torpedo ??? Vjerovatno zivis blizu Koseva.? :)

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 mar 2010, 21:47

Dobre su im slike ispale :D :lol: :) menekeni zeljini xD :)
mB!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 mar 2010, 22:03

Ti supci mu sigurno ne pljescu kada odbrani, nego se usute i krivo im!
U ostalom o njegovim sposobnostima sam pricao i svadjao se ovdje milion puta...
**** ti nas...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 12 mar 2010, 22:08

dobar je seha preziva se ko ja ne moze bit los ja sam mu samo zvizdao kad je napravio penal protiv leotara jel leotar 3:1 onde me iznervirao lik al kasnije sam cuo da je branio pod inekcijama tako da opravdano mu je sto je grijesio + sto je nase dijete imam neki osjecaj da mi vise gledamo tj. vidimo kad pogrijesi neko nas neg kad pogrijesi npr culum kao on je pojacnje ovaj je iz omladinaca levat nea pojma
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 12 mar 2010, 22:11

Sehic,dosta puta sam ga kritikovao radi njegovih Izlazaka u prazno,dosta puta sam ga pohvalio kada je dobro branio,u prvom dijelu polusezone vecinu utakmica je branio pod inekcijama,te nije imao dostojnuu zamjenu..Ove polusezone je druga prica tako da zavrsimo o sehi.. ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 22:21

ma ja.........ja sam prije rata svaku Zeljinu tekmu gledao .........odrastao sam tu do stadiona, i ono vikendom sa rajom ne znamo sta cemo i na tekmu preskocimo betonski zid na istocnoj strani i onda odemo izmedju istoka i juga.......i uvijek ispod reflektora na onom malom platou gdje je pricvrscen reflektor dvojica sjede.......flasa rakije ispred njih i narezani hljeb i sudzuka na bijelom papiru..............i oni vise kenjaju i provaljuju nego sto gledaju utakmicu............to mi je ono ostalo u sjecanju pravo.......al to su bili pozitivci,i svaka im je bila za smijat se, a ne ko ovi sad glupani, sto kazes ne znaju sta pricaju.....[/quote]
Sto si se predosmislio pa sad "navijas" za Torpedo ??? Vjerovatno zivis blizu Koseva.? :)[/quote]

nije to sad, to je oduvijek.........valjda ako sui pravi navijac trebas znati da se tu ne mozes predomislit....srce kuca il za jedno il za drugo...kod mene je za bordo boju.............a to Torpedo ti nije na mjestu, ako sam ja pokazao postivanje , molim za isto, ukoliko je moguce,................ nisam imao komplex pa da ne idem gledat Zelju........iako sam Pitar..........

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 mar 2010, 22:24

ako vam na grbu stoji 1946 onda sigurno ti netreba biti krivo sto vas tako neko zove...

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 12 mar 2010, 22:33

PIRKE33 je napisao/la:
theM87 je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:po meni taj Sheha je imao 2-3 kiksa, sto se desi i najboljim golmanima, a raja ga je odmah na giljotinu....i tako mlad se izgubio jedno vrijeme zbog na momente i neukusnih kritika sa tribina....naravno pojedinaca..........na njemu se vidi da je dobar golman.......motorika mu je odlicna,visok, dobar reflex i cini mi se da ucestvuje u igri , nije zakucan samo medju stative, ako grijesim nek me neko ispravi.....................tako da imate golmana za buducnost.........ima medju trenerima ko ce ga kritikovati.........a vi se potrudite da usutite one glupane sto iza gola dobacuju i psuju i samo ga hebu i tremu mu nabijaju.......
ja sjedim na sjeveru to su ba polupijani levati ne zna sta prica kad pogrijesi ebe mu majku kad uradi nesto dobro pljesce mu govori bravo majstore
ma ja.........ja sam prije rata svaku Zeljinu tekmu gledao .........odrastao sam tu do stadiona, i ono vikendom sa rajom ne znamo sta cemo i na tekmu preskocimo betonski zid na istocnoj strani i onda odemo izmedju istoka i juga.......i uvijek ispod reflektora na onom malom platou gdje je pricvrscen reflektor dvojica sjede.......flasa rakije ispred njih i narezani hljeb i sudzuka na bijelom papiru..............i oni vise kenjaju i provaljuju nego sto gledaju utakmicu............to mi je ono ostalo u sjecanju pravo.......al to su bili pozitivci,i svaka im je bila za smijat se, a ne ko ovi sad glupani, sto kazes ne znaju sta pricaju.....
pa dje onda ograisa,gori si od lutve

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 12 mar 2010, 22:39

Seyo_TM je napisao/la:ako vam na grbu stoji 1946 onda sigurno ti netreba biti krivo sto vas tako neko zove...
cccccccccc :oops: :|
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 mar 2010, 23:16

zar nebi bilo bolje da se natkrije onaj pomocni teren ili opet nesto kontam nebi se moglo radi okolnih kuća...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 mar 2010, 23:31

radi cega da se natkrije?

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 mar 2010, 23:42

Seyo_TM je napisao/la:radi cega da se natkrije?
pa evo recimo radi snijega ovog ili kiše ili recimo ako pečene kokoši budu padale...vidiš kakav je teren strah me da neko nogu nebi slomio najviše me panika uhvatila kad sam vidio sliku nekog od igrača kako vodi loptu onako nježno umjetnički još ona bljuzga...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 mar 2010, 23:52

Hamo je napisao/la:
pa evo recimo radi snijega ovog ili kiše ili recimo ako pečene kokoši budu padale...vidiš kakav je teren strah me da neko nogu nebi slomio najviše me panika uhvatila kad sam vidio sliku nekog od igrača kako vodi loptu onako nježno umjetnički još ona bljuzga...
haha kako si ti lud :mrgreen: mislim da si vidio Bekricevu sliku :mrgreen:

gore je igracima da prelaze sa trave na umjetnu travu, nego sa blata na travu...kod mijenjanja podloga se najcesce desavaju povrede...

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 13 mar 2010, 00:00

Nesto kontam i pitam se, da li ce nas biti 10 000 protiv Zvjezde ? :D
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 mar 2010, 00:02

Seyo_TM je napisao/la:
Hamo je napisao/la:
haha kako si ti lud :mrgreen: mislim da si vidio Bekricevu sliku :mrgreen:

gore je igracima da prelaze sa trave na umjetnu travu, nego sa blata na travu...kod mijenjanja podloga se najcesce desavaju povrede...
hmm da to sam mjenjanjem podloge si vjerovatno u pravu ali nemoraju podlogu mjenjat nego sam mislio samo jedan mali krov da natkrije taj teren ništa više...a da u pravu si ono je Bekrić štaš vidi se da je umjetnik kako on nju ono elegantno vuče po terenu nema pravi baletan ali nisam se smio usudit i napisati da je on jer mi je nekako na onoj slici taman ispao :mrgreen:

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 13 mar 2010, 00:04

a sunce Hamo a sunce ?? ..... :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 13 mar 2010, 00:06

hamo je najluđi, čuj krov da se napravi...

hamo onda ti trebaju i reflektori :D
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 13 mar 2010, 00:08

hahahahaha...skinucemo ove sto smo postavili ...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Levin, Proximic, strucnjak9, teamnorth1989 i 102 gosta.