Sabinho je napisao/la:Necu.Velahalve je napisao/la:Hoćeš biti neki link?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nema Bekic je tu sada,proslu je bilo obratno kada je Okic bio na klupi ovaj na tribinama,isto kao sto je proslu Kallasi bio na tribinama a sad je u prvih 11,prije toga i Dzemo i Bilbija na tribinama zadnje dvije starteri.SiouxLukavac je napisao/la:Okića nema ni na klupi?miky_hz je napisao/la:Ocekivani sastavi,bila je ta dilema Bilbija ili Okic ostalo je ocekivano,znalo se da ce Dzemo na stopera...sretno momci obradujte nas
Rotira se dosta po tribinama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Braco, hoce li neko biti fin da na vrijeme napravi stream....pa da se gleda tekma....hvala
)
shzna je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Necu.Velahalve je napisao/la:Hoćeš biti neki link?
U sustini fkt ofanzivan sastav za jedno ovakvo gostovanje,ofanzivniji nego protiv Drine sto se izveo,vuce na 4-4-2 kako se poceli i protiv Drine s tim sto se to kroz samu utakmicu pomalo rotira pa se znaju i mjesta izmjenjivati...idemo se ocito nadigravati pa dali ce uspjeti vidjet cemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
TheSpecialOne
- Kontakt:
FK Sarajevo
Sastav: Dejan Bandović (GK), Bojan Puzigaća, Džemal Berberović, Haris Duljević, Ahmad Kallasi, Ivan Tatomirović, Gojko Cimirot, Nemanja Bilbija, Krste Velkoski, Miloš Stojčev, Samir Radovac.
Izmjene: Miroljub Kostić, Faris Handžić, Ognjen Todorović, Emir Plakalo (GK), Radoš Protić, Adnan Kovačević, Amer Bekić.
Pobjedu od 2-0 (Velkoski i Puzigaća su ponovo pogodili) protiv Drine iz Zvornika potvrditi kroz pobjedničku(i) seriju/niz pod novim strategom Sarajeva Mehom Kodrom! Sretno!
Izmjene: Miroljub Kostić, Faris Handžić, Ognjen Todorović, Emir Plakalo (GK), Radoš Protić, Adnan Kovačević, Amer Bekić.
Pobjedu od 2-0 (Velkoski i Puzigaća su ponovo pogodili) protiv Drine iz Zvornika potvrditi kroz pobjedničku(i) seriju/niz pod novim strategom Sarajeva Mehom Kodrom! Sretno!
-
farukzidane
- Kontakt:
samo da bude dobar streamado-hz je napisao/la:Braco, hoce li neko biti fin da na vrijeme napravi stream....pa da se gleda tekma....hvala)
Ma brate kakav god, da kockice gledam samo da cujem tonfarukzidane je napisao/la:samo da bude dobar streamado-hz je napisao/la:Braco, hoce li neko biti fin da na vrijeme napravi stream....pa da se gleda tekma....hvala)
![]()
![]()
![]()
Ako bude kakav link, jel moze u pp? Hvala
U klubu vec krcato, raja i sa vana gleda. Ajmo jako danas 
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
link u pp? hvala 
IGRAJTE ZA VEDRANA !!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- Evolution87
- Kontakt:
ovo je sastav koji sam zelio oduvijek da gledam, bar sto se veznog i napada tice 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
moze li link u pp
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:ovo je sastav koji sam zelio oduvijek da gledam, bar sto se veznog i napada tice

Don't believe the hype.
Evo raja !
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
*since 29 sep 2008, 13:05
Moze li link u PP
mozeli link na pp Hvala 
Hajde Bilbija klocu zabij ga za pobjedu !
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.