Mogu samo zamisliti kako takvi izgledaju na tribini.BaDa12 je napisao/la:@Sabinho, ne vidjeh niti jedan post tog forumaša u kojem je Anela Hadžića nazvao njegovim imenom. Uvijek je koristio tu riječ, a niko nikad nije reagovao na to. Sramno.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mogu samo zamisliti kako takvi izgledaju na tribini.BaDa12 je napisao/la:@Sabinho, ne vidjeh niti jedan post tog forumaša u kojem je Anela Hadžića nazvao njegovim imenom. Uvijek je koristio tu riječ, a niko nikad nije reagovao na to. Sramno.
Ali nazalost mi znamo kako Vrsajevic, Hadzic i drustvo izgledaju na terenu. Tupko nista bolje ne izgleda na klupi niti u svojim javnim eskapadama. A kako navijaci izgledaju to nikad nije tako vazno bilo. Kad vidim tog naseg genija i selektor Cipra izgleda kao Ferguson. Doduse malo preplanuo ali ipak kao Ferguson.Sabinho je napisao/la:Mogu samo zamisliti kako takvi izgledaju na tribini.BaDa12 je napisao/la:@Sabinho, ne vidjeh niti jedan post tog forumaša u kojem je Anela Hadžića nazvao njegovim imenom. Uvijek je koristio tu riječ, a niko nikad nije reagovao na to. Sramno.
Zato je Kipar proteklo ljeto nastupao na Mundijalu.dubrovnik je napisao/la:Ali nazalost mi znamo kako Vrsajevic, Hadzic i drustvo izgledaju na terenu. Tupko nista bolje ne izgleda na klupi niti u svojim javnim eskapadama. A kako navijaci izgledaju to nikad nije tako vazno bilo. Kad vidim tog naseg genija i selektor Cipra izgleda kao Ferguson. Doduse malo preplanuo ali ipak kao Ferguson.Sabinho je napisao/la:Mogu samo zamisliti kako takvi izgledaju na tribini.BaDa12 je napisao/la:@Sabinho, ne vidjeh niti jedan post tog forumaša u kojem je Anela Hadžića nazvao njegovim imenom. Uvijek je koristio tu riječ, a niko nikad nije reagovao na to. Sramno.
Nema ti takvih po tribnama, takvi ti sjede pred monitorom prate sve moguce lige svijeta i samo seru i seru i igracima i poslu selektora.Sabinho je napisao/la:Mogu samo zamisliti kako takvi izgledaju na tribini.BaDa12 je napisao/la:@Sabinho, ne vidjeh niti jedan post tog forumaša u kojem je Anela Hadžića nazvao njegovim imenom. Uvijek je koristio tu riječ, a niko nikad nije reagovao na to. Sramno.
A koliko je to igrača Germanije igralo protiv Kipra?dubrovnik je napisao/la:Nije imao srecu da igra protiv Germanije zato im se na nasu nesrecu sad smijesi EP. Ako nastavi Germanija igrati
umjesto BIH.
Previse evo veceras ce neki od njih na megdan mocnoj Istri. Unistise mi repku a i najdrazi klub u drzavi. Alergican sam na njih. Previse ih je prijatelju igralo i jedan na klupi je previse a ne jos 3 na terenu.Virtu4l je napisao/la:A koliko je igrača Germanije igralo protiv Kipra?dubrovnik je napisao/la:Nije imao srecu da igra protiv Germanije zato im se na nasu nesrecu sad smijesi EP. Ako nastavi Germanija igrati
umjesto BIH.
Mislim da si odgovor dobio ali evo jos jednom. Sto nisu uspjeli unistiti 3 Germana na terenu unistio je vrhovni German na klupi. I koja bi to repka izdrzala, ne bi ni Nijemci. Susica i 3 Germana ne bi niko prezivio. Tako nece ni Bosna ako ih pod hitno ne posalje tamo odakle su dosli. Ja ovdje ne vidim nikakav Spin.Virtu4l je napisao/la:Nisam očekivao spin, već konkretan odgovor. Kažeš Germanija igra umjesto BiH, neupućeni bi svašta pomislili čitajući tvoj komentar. Koliko ih je bilo na terenu, 3,5,7 ?
Ma ne, terba ukloniti sve ove sto koriste neprimjeren rijecnik , kada govore o legendarnom selektoru i igracima koji se, bez valjanog dokaza i zlonamjerno, dovode u vezu sa nekim menadzerskim agencijama i ljudima.Burundi je napisao/la:Ali ne mogu da vjerujem da ovi jos uvijek brane Saju, ja bih vas sve uklonio s foruma jer branjenjem ovog teleta na klupi zelite lose našoj reprezentaciji.
Upravo tako, oni ce nas godinama j.ebati bez vazelina, a mi cemo morati ostati politicki korektni, pristojni i uvidjavni...kakvo licemjerjedubrovnik je napisao/la:Kako ih got zvali, tepali im ili ih vrijedjali sustina ostaje. Germani su sramota nase repke. Sramotan je nacin na koji su u nju usli, sramota je sto u njoj traju, sramotno je njihovo nogometno znanje u kombinaciji sa boravkom u repci, sramota je sto otimaju mjesto boljim i mladjim, sramota je sto uopce o njima pisemo. Nisam pristalica nikakvih
ekstremnih uvreda ali vecina germanijih pulena u repci su ekstremna uvreda inteligenciji svakog postenog navijaca i zbog toga mogu razumjeti momke koji vrijedjaju njih i njihovog mentora. I meni se to sve cesce omakne kad je Susic u pitanju u zadnje vrijeme.
Sead Susic legenda? Po cemu?hogarstrasni je napisao/la:Ma ne, terba ukloniti sve ove sto koriste neprimjeren rijecnik , kada govore o legendarnom selektoru i igracima koji se, bez valjanog dokaza i zlonamjerno, dovode u vezu sa nekim menadzerskim agencijama i ljudima.Burundi je napisao/la:Ali ne mogu da vjerujem da ovi jos uvijek brane Saju, ja bih vas sve uklonio s foruma jer branjenjem ovog teleta na klupi zelite lose našoj reprezentaciji.
E j.ebi ga Pape Susicu, ti ko bas ko Pape.PapeSusic je napisao/la: Sead Susic legenda? Po cemu?
A sto se tice dokaza:
http://www.transfermarkt.com/germania-s ... rater/1886" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je vecina od jedan?hogarstrasni je napisao/la:Upravo tako, oni ce nas godinama j.ebati bez vazelina, a mi cemo morati ostati politicki korektni, pristojni i uvidjavni...kakvo licemjerjedubrovnik je napisao/la:Kako ih got zvali, tepali im ili ih vrijedjali sustina ostaje. Germani su sramota nase repke. Sramotan je nacin na koji su u nju usli, sramota je sto u njoj traju, sramotno je njihovo nogometno znanje u kombinaciji sa boravkom u repci, sramota je sto otimaju mjesto boljim i mladjim, sramota je sto uopce o njima pisemo. Nisam pristalica nikakvih
ekstremnih uvreda ali vecina germanijih pulena u repci su ekstremna uvreda inteligenciji svakog postenog navijaca i zbog toga mogu razumjeti momke koji vrijedjaju njih i njihovog mentora. I meni se to sve cesce omakne kad je Susic u pitanju u zadnje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], HariTz i 29 gostiju.