FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
To sto ti sada pises nitko ovdje nije tvrdio.Niti itko normalan moze tvrdit.A i da je,ne vidim kako bi ti to mogao znati posto si novi.Ili da ti cestitam na upravo fantasticnoj posvecenosti jer si se odmah nakon registracije bacio na citanje stotine postova unazad?
SiamoNoi je napisao/la:To sto ti sada pises nitko ovdje nije tvrdio.Niti itko normalan moze tvrdit.A i da je,ne vidim kako bi ti to mogao znati posto si novi.Ili da ti cestitam na upravo fantasticnoj posvecenosti jer si se odmah nakon registracije bacio na citanje stotine postova unazad?
Hahahah razmisljas li uopce?
Pratim forum odavno, vas topic me nasmijava i popravlja raspoloznje citajuci
A dobro se zna kakvi ste vi, jel dobijete na skudeto idete glavni favoriti i obrnuto. Ne znam sto si vi ista uopce umisljate pa ovo je isti onaj inter do 2006 srednja zalost simpatican tim. Al ne krivim ja vas, niste znali prevareni ste, sada patite samo.
kakav dan !!! 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Placem bogami.Vidal89 je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:To sto ti sada pises nitko ovdje nije tvrdio.Niti itko normalan moze tvrdit.A i da je,ne vidim kako bi ti to mogao znati posto si novi.Ili da ti cestitam na upravo fantasticnoj posvecenosti jer si se odmah nakon registracije bacio na citanje stotine postova unazad?
Hahahah razmisljas li uopce?
Pratim forum odavno, vas topic me nasmijava i popravlja raspoloznje citajuci
A dobro se zna kakvi ste vi, jel dobijete na skudeto idete glavni favoriti i obrnuto. Ne znam sto si vi ista uopce umisljate pa ovo je isti onaj inter do 2006 srednja zalost simpatican tim. Al ne krivim ja vas, niste znali prevareni ste, sada patite samo.
Jbeš ti 11 igrača a pogotovo odbranu kojoj Ekdal postigne hetrik.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ova utakmica je incident koji nam se ne smije vise ponavljati, kako god bolje sad nego u nekoj kasnijoj fazi, nadam se da smo lose stvari istresli danas.
Kao sto utakmica protiv Sasuola ne pokazuje realno stanje tako i ova danas, nit su ovo WC igraci nit je ovo skart ekipa, jedino se 2481 put potvrdilo da yapaneeeez ovca nad ovcama, sto trubim ovdje dvije godine, ali pojedinci su u njemu vidjeli solidnog beka.
Vidjelo se na ulasku u mec da nismo pravi, zatim greska, gol, crveni i rasulo se sve u par minuta.
Znamo svi da Mazzari ima ogromne slabosti ali me iznervira kad neko napise moze i najveci poraz u historiji da bi ovaj otisao, a nece otici i da smo 15 :1 izgubili, a zasto nece, zato sto Thohir nije Moratti, pa da olako baci odstetu WM a ovamo gleda da ustedi svaki milion, ne ne, nije ovo Dinamo Siamo pa da navijas za protivnika da dobijes promjene, slazete se svi sa Tahirovom politikom a kao ludi se pravite i ne znate da ovaj nece tako lako istresti milione u vjetar.
Ova ekipa i sa Mazzarijem moze izboriti LP, iz prostog razloga sto je i milan jedna qrina obicna, sto Napoli izgleda blijedo i pokazuju iz utakmicu u utakmicu da lose partije nisu slucajnost, Fio povrede unistavaju, Lazio nema sta ni traziti u toj borbi...
Mi smo pravi i izgledamo dobro kad ekipa daje maksimum i grize, cim se opuste i pomisle lako cemo ovo se desi, zato svim silama napast mjesto za LP, jer dok god ne igramo LP ozbiljnija jaca pojacanja nece obuci Interov dres, sto se prije vratimo gdje se pare vrte prije cemo se vratit u sami vrh.
Pazza Inter
Kao sto utakmica protiv Sasuola ne pokazuje realno stanje tako i ova danas, nit su ovo WC igraci nit je ovo skart ekipa, jedino se 2481 put potvrdilo da yapaneeeez ovca nad ovcama, sto trubim ovdje dvije godine, ali pojedinci su u njemu vidjeli solidnog beka.
Vidjelo se na ulasku u mec da nismo pravi, zatim greska, gol, crveni i rasulo se sve u par minuta.
Znamo svi da Mazzari ima ogromne slabosti ali me iznervira kad neko napise moze i najveci poraz u historiji da bi ovaj otisao, a nece otici i da smo 15 :1 izgubili, a zasto nece, zato sto Thohir nije Moratti, pa da olako baci odstetu WM a ovamo gleda da ustedi svaki milion, ne ne, nije ovo Dinamo Siamo pa da navijas za protivnika da dobijes promjene, slazete se svi sa Tahirovom politikom a kao ludi se pravite i ne znate da ovaj nece tako lako istresti milione u vjetar.
Ova ekipa i sa Mazzarijem moze izboriti LP, iz prostog razloga sto je i milan jedna qrina obicna, sto Napoli izgleda blijedo i pokazuju iz utakmicu u utakmicu da lose partije nisu slucajnost, Fio povrede unistavaju, Lazio nema sta ni traziti u toj borbi...
Mi smo pravi i izgledamo dobro kad ekipa daje maksimum i grize, cim se opuste i pomisle lako cemo ovo se desi, zato svim silama napast mjesto za LP, jer dok god ne igramo LP ozbiljnija jaca pojacanja nece obuci Interov dres, sto se prije vratimo gdje se pare vrte prije cemo se vratit u sami vrh.
Pazza Inter

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Taj ni na Fifi ne moze nekom zabiti tri komada.Sissoko je napisao/la:Jbeš ti 11 igrača a pogotovo odbranu kojoj Ekdal postigne hetrik.
Ali tu je interova odbrana da pokaze da je ponekad i nemoguce - moguce.

Ponovo kao i godinama do sada - Statican fudbal, procitana igra sablonska. Ball-centric.
Kod drugog gola ibarbo prolazi po strani - a nasa 3 obrambena gledaju sta ce on uradit umjesto da uzmu svi po igraca - njihova 3 slobodna - ibarbo nalazi ekdala i gol... tu se moze ogledat sva nasa igra. Nema duha kretnje.
Jos jedan primjer je kad Kovacic drzi loptu dobih 20-30 sekundi, sara s njom po terenu bjezi od njihovih igraca u krug a Hernanes stoji iza njihove dvojice - ne otkriva se nit se krece ikako - svi ostali gledaju sta ce Kovacic uraditi

Kod drugog gola ibarbo prolazi po strani - a nasa 3 obrambena gledaju sta ce on uradit umjesto da uzmu svi po igraca - njihova 3 slobodna - ibarbo nalazi ekdala i gol... tu se moze ogledat sva nasa igra. Nema duha kretnje.
Jos jedan primjer je kad Kovacic drzi loptu dobih 20-30 sekundi, sara s njom po terenu bjezi od njihovih igraca u krug a Hernanes stoji iza njihove dvojice - ne otkriva se nit se krece ikako - svi ostali gledaju sta ce Kovacic uraditi

inace ?
Pozdravimo se i sa ovom sezonom koja nece bit nista drugacije od predhodnih 4
i ako mi neko slucajno pomene rijec "projekat" pocet cu povracat

inace ?
Eto vidis zasto se sa pristalicama zebre ne da komunicirati. Gdje je ko pomenuo Dodo-a, Nagatoma ili Vidala ja stvarno pojma nemam.Vidal89 je napisao/la: Da da isto kao sto je Dodo i do danas Nagatomo najbolji bekovi lige i Guarin bolji od Vidala
Pa u interu nijedan igrac realno ne vrijedi vise od 15-20mil
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
uzas ekipa,,,uzas igra,,,uzas trener,,,uzas,,uzas.. uzas,,,,,sta drugo reci 

Desilo se sada a dešavaće se i u kasnijoj fazi. I dešavat će se dokle god ne promijenimo trenera (ili dok tom našem treneru ne dovedemo igrače poput Ibre kojima ne treba trener da bi donijeli titulu).Pupi04 je napisao/la:Ova utakmica je incident koji nam se ne smije vise ponavljati, kako god bolje sad nego u nekoj kasnijoj fazi, nadam se da smo lose stvari istresli danas.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- invincible1921
- Kontakt:
Boze sacuvaj
mada iskreno ocekivo sam kiks vec protiv atalante , dns sam bio ubijedjen u kiks al nisam bas ocekivo ovakav debakl....ibarbo da ista imaju u glavi pokusali bi ga doves u proslom t.roku to sam i ovdje piso da bi bio dobro pojacanje. Vidic da valja ne bi otiso iz utd..mazzari nista novo i ove ogdine: DOSADANO, SPORO, STATICNO, IGRA BEZ IGRE. Sto je najtuznije u ovakvoj jadnoj ligi mi cemo opet bit medju 5 6 ekipa jer i da hoces ne mozes bit ispod
Na stranu i mazzari, ali mi jednostavno nemamo kvalitetnih igraca i tu je kraj svake price i rasprave. Zaista ne znam kolko bi igraca intera moglo igrat u prvih 11 juventusa ? po meni nijedan....

Na stranu i mazzari, ali mi jednostavno nemamo kvalitetnih igraca i tu je kraj svake price i rasprave. Zaista ne znam kolko bi igraca intera moglo igrat u prvih 11 juventusa ? po meni nijedan....
=\_1921_/=
Veliki Mou jednom rece Walter Mazzari?
Jedan magarac nikad ne moze biti trkacki konj.
Jedan magarac nikad ne moze biti trkacki konj.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
- Kontakt:
Svaka cast na realnosti..na stranu sve greske sudija,losa postava i formacuja mazzarija..ali u usporedbi sa juventusom koji je najjaci tim lige eventualno samo ranocchia moze uletiti u prvu postavu umjesto bonuccia.invincible1921 je napisao/la:Boze sacuvajmada iskreno ocekivo sam kiks vec protiv atalante , dns sam bio ubijedjen u kiks al nisam bas ocekivo ovakav debakl....ibarbo da ista imaju u glavi pokusali bi ga doves u proslom t.roku to sam i ovdje piso da bi bio dobro pojacanje. Vidic da valja ne bi otiso iz utd..mazzari nista novo i ove ogdine: DOSADANO, SPORO, STATICNO, IGRA BEZ IGRE. Sto je najtuznije u ovakvoj jadnoj ligi mi cemo opet bit medju 5 6 ekipa jer i da hoces ne mozes bit ispod
na svim ostalim pozicijama smo kvalitetniji.
#ALLEGRIOUT
Malo previse price na ovoj temi i poredjenja Intera i Juventusa,svaka cast za osvajanje lige ali Juventus vise nista nije pokazao,redovno ispada u LP i cemu vise tolika poredjenja,to je isto da kazem da li bi ijedan Juventusov igrac mogao igrati u Realu,po meni nijedan,a o Mazzariju vise necu trositi rijeci,ne gotivim ga od kad je imenovan za trenera i to je to.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ja sam navijac Juventusa, medjutim mislim da mjesta za spominjanje tog kluba u ovoj temi trenutno ne smije biti. Inter je na najnizim granama u zadnjih 20 godina i zadnje sto im treba je neko poredjenje s ubjedljivo najjacim klubom na Apeninima.
Prije svega greska je bila prodaja kluba Indonezijskoj skrtici. Zasto kazem skrtici, ne zato sto nije ulozio 100 miliona u ekipu (to niko pametan nije ni ocekivao), vec jednostavno zato sto Inter od njegovog dolaska ne ide naprijed ni u kom smislu. Ne radi se na infrastrukturi, nema nikakvog projekta za buducnost, u klubu radi trener kojem ce do kraja zivota najveci uspjeh biti Coppa Italia, pojedini igraci se zezaju s ugledom kluba. Neko bi rekao da je vrag dos'o po svoje, medjutim ova liga bez jakog Intera i Milana nece nikad biti ono sto je bila. Ja se nadam da se mozete trgnuti iz ove letargije, medjutim pod ovim vodstvom, trenerom i upravom, ne pise vam se dobro...
Prije svega greska je bila prodaja kluba Indonezijskoj skrtici. Zasto kazem skrtici, ne zato sto nije ulozio 100 miliona u ekipu (to niko pametan nije ni ocekivao), vec jednostavno zato sto Inter od njegovog dolaska ne ide naprijed ni u kom smislu. Ne radi se na infrastrukturi, nema nikakvog projekta za buducnost, u klubu radi trener kojem ce do kraja zivota najveci uspjeh biti Coppa Italia, pojedini igraci se zezaju s ugledom kluba. Neko bi rekao da je vrag dos'o po svoje, medjutim ova liga bez jakog Intera i Milana nece nikad biti ono sto je bila. Ja se nadam da se mozete trgnuti iz ove letargije, medjutim pod ovim vodstvom, trenerom i upravom, ne pise vam se dobro...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Vidal , Chiellini ,Buffon, Pogbasanjingr je napisao/la:Malo previse price na ovoj temi i poredjenja Intera i Juventusa,svaka cast za osvajanje lige ali Juventus vise nista nije pokazao,redovno ispada u LP i cemu vise tolika poredjenja,to je isto da kazem da li bi ijedan Juventusov igrac mogao igrati u Realu,po meni nijedan,a o Mazzariju vise necu trositi rijeci,ne gotivim ga od kad je imenovan za trenera i to je to.
- IlCapitano
- Kontakt:
Dosta je Juventusa na ovoj temi.
Imate "Serie A" i "Juventus", pa se u buduće tamo preselite.
Imate "Serie A" i "Juventus", pa se u buduće tamo preselite.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Celikovac je napisao/la:Prije svega greska je bila prodaja kluba Indonezijskoj skrtici. Zasto kazem skrtici, ne zato sto nije ulozio 100 miliona u ekipu (to niko pametan nije ni ocekivao), vec jednostavno zato sto Inter od njegovog dolaska ne ide naprijed ni u kom smislu. Ne radi se na infrastrukturi, nema nikakvog projekta za buducnost, u klubu radi trener kojem ce do kraja zivota najveci uspjeh biti Coppa Italia, pojedini igraci se zezaju s ugledom kluba. Neko bi rekao da je vrag dos'o po svoje, medjutim ova liga bez jakog Intera i Milana nece nikad biti ono sto je bila. Ja se nadam da se mozete trgnuti iz ove letargije, medjutim pod ovim vodstvom, trenerom i upravom, ne pise vam se dobro...

Uz ono s Kovacicem tamo negdje na pripremama ovo je najveca provala ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.