FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 sep 2014, 21:20

Sabinho je napisao/la:Al' kad prikaza Dzemu na koljenima tamo poslije crvenog a onaj drot iznad njega :urnebes: :urnebes:
ja kontam uhapsili ga :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 28 sep 2014, 21:21

pitic je napisao/la:
pitarSA je napisao/la:Ova ekipa nema ni plan A a da ne kazem plan B nema vodju na terenu i moje misljenje je da i ovo sto imamo bodova je samo zato sto imamo idividualno jake pojedince. Ovdje nema timske igre nikako. Moje misljenje mozete a i ne morate se sloziti
Kako ćeš imati plan kada ti je Kobac na klupi :?: uvališe čovjeku vruć krompir, a lik je koji ne zna. Kako ćeš imati vođu kada se Džemo kur.či po terenu i radi šta hoće i mora uvijek igrati. Pa evo ti i Kobac ti kaže da čovjek nemir unosi u ekipu. Džemu treba otjerati, već sutra ujutro mu dati papire.

Sve ja to vidim isto kao i ti i da je do mene i tebe znali bi sta ciniti zato sam i i bio da Dzeno ode. Halalit mu nikad necu sto dade Bilbiji da puca penal frajer more s broda ne moze pogoditi. Nadat se da Meho ima neku viziju sta i kako s ovom ekipom jer potencijal imamo vidi se iz aviona, Nadat se najboljem

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 28 sep 2014, 21:22

simon je napisao/la:-Velkoski nije niti sjena onog igraca od prosle sezone, Bilbija standardno los a od njega i nisam ocekivao nista.
-Stojcev komplikacije sa loptom razumijem ovo sto mu se desava ali to se moglo rijesiti tim da malo i on odmori.
-Duljevic :thumbup:
-Danas je Kostic moramo igrati, Radovac nije napravio niti jedan faul a Kostic bi to puno bolje rijesio.
-Cimirot igra konstantno mora odmorati ocigledan je umor.
-Puzigaca i Kallasi odigrali odlicno, Kallasi strasan centarsut i gine za loptu.
-Tatomirovic standardno :thumbup:
-Berberovic :facepalm: on sto je igrao, igrao je ...
-Bandovic za njega vise nemam rijeci.
-Izmjene Handzic,Todorovic,Bekic :facepalm:
-Ovi sto nakon 10 kola bacaju pricu da smo izgubili titulu :urnebes: :urnebes:

Kodro mora posloziti ovu ekipu i momcima objasniti neke stvari agresivnost,smirenost te red, rad i disciplina.
Previše vjerujete novinarima o kvalitetima igrača ,evo ti pišeš da je kostić morao igrati,na osnovu čega si tto zaključio kad si ga gledao ukupno 70 -80 minuta ove sezone.Kalasija sam gledao protiv olimpika, koliko je je bilo trzavica hoće li doći , jesu li gotovi papiri itd na kraju samo prosječan igrač koji se mogao naći i našoj ligi .

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 28 sep 2014, 21:24

Vi bi tjerali igrace ko da nemaju ugovore boze sacuvaj do juce su prekucavali ligu danas kurcu ne valjaju

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 sep 2014, 21:24

fedeltafrotta je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Al' kad prikaza Dzemu na koljenima tamo poslije crvenog a onaj drot iznad njega :urnebes: :urnebes:
ja kontam uhapsili ga :lol:
A gledaj ovo https://www.facebook.com/media/set/?set ... 479&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

:urnebes: :urnebes: :urnebes: Prvi komentar proziva Protica izmedju ostalih :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2014, 21:25

pitic je napisao/la:@Hilmo

Svako ko je najavljivao titulu posebno u zadnje vrijeme ili je lud ili Koševo nije očima vidio. Sarajevo nema igre za titulu, dovoljno je bilo otići par puta na Koševo ove sezone i uvjerovati se svojim očima u navedeno. Ko se nije uvjerovao, a da je bio onda je čorav ili se ne razumije u fudbal.
Mi, mislim na kompletan klub od uprave, tima, do navijača, pravimo veliku grešku sa tim MORAMO, I onda kada malo zaškripi odmah u radiklane mjere. Ne ide to tako. Evo naš večerašnji protivnik ovu ekipu gradi dvije ili tri godine, imaju dosta mladih i nekoliko iskusnih igrača. A mi bi nakon svakog neuspjeha uvijek nekog tjerali. Dobro ima možda igrača koji se ne uklapaju, ali ovo je po meni najbolje Sarajevo u proteklih desetak godina. Ima nedostataka koje treba rješavati, ali se to ne rješava tjeranjem pola tima nakon svake olusezone.
Ja predaju ne volim i neću reći da je gotovo sve što se tiče utrke za titulu ako smo uopće bili kandidat za istu. A kandidat se bira kada postaviš neke kriterije i onda praviš paralele između ekipa, e mi smo tu najtanji.
Nas čeka još mnogo teških utakmica da bi prije svega izborili Evropu, jer je prema trenutnom stanju mnogo konkurenata, ko će izdržati do kraja vidjet ćemo, ako nešto uradimo bonusa niko sretniji od mene.

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 28 sep 2014, 21:28

extra je napisao/la:
simon je napisao/la:-Velkoski nije niti sjena onog igraca od prosle sezone, Bilbija standardno los a od njega i nisam ocekivao nista.
-Stojcev komplikacije sa loptom razumijem ovo sto mu se desava ali to se moglo rijesiti tim da malo i on odmori.
-Danas je Kostic moramo igrati, Radovac nije napravio niti jedan faul a Kostic bi to puno bolje rijesio.
-Puzigaca i Kallasi odigrali odlicno, Kallasi strasan centarsut i gine za loptu.

Kodro mora posloziti ovu ekipu i momcima objasniti neke stvari agresivnost,smirenost te red, rad i disciplina.
Previše vjerujete novinarima o kvalitetima igrača ,evo ti pišeš da je kostić morao igrati,na osnovu čega si tto zaključio kad si ga gledao ukupno 70 -80 minuta ove sezone.Kalasija sam gledao protiv olimpika, koliko je je bilo trzavica hoće li doći , jesu li gotovi papiri itd na kraju samo prosječan igrač koji se mogao naći i našoj ligi .
I sta,zakljucio si da je Kallasi prosjecan igrac na osnovu 3 tekme.Bravo za tebe :clap: :clap: Makar ne pravi greske i ne dobija crvene kao pojedinci

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2014, 21:28

Ma trebati će i Kodri vremena da uštima tonu stvari koje treba uštimati.

PRIORITETI DO KRAJA SEZONE TREBAJU BITI? Uzetu kup, završti u ligi između 3 i 4 mjesta jer viši plasman ne možemo ostvariti i pobijediti Mašinovođe u obadvije utakmice.
SRETAN BROJ - 1725

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2014, 21:31

Joj Kobac majku ti J*** e nek su otjerali Dženu samo da te više ne gledam majku ti svoju **** čuj ga Đemo unjeo b nervozu pa je li te stid stručnjak sa izmjenama si nas potopio sad daješ Bekiću šansu a protiv Igmana ne pa protiv Drine ni na klupi nije bio jadu jadni opdlazi iz svetinje smraduuuuuu.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 28 sep 2014, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2014, 21:38

Forestt je napisao/la:
extra je napisao/la:

I sta,zakljucio si da je Kallasi prosjecan igrac na osnovu 3 tekme.Bravo za tebe :clap: :clap: Makar ne pravi greske i ne dobija crvene kao pojedinci
:oops:
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 28 sep 2014, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 28 sep 2014, 21:42

extra je napisao/la:

Ja sam Kostica gledao i prije nego sto je dosao u ovu ligu, pa cak i u onome sto se vidjelo u malo utakmice sto je odigrao vidi se da je fajter i da neda loptu, treba nam neko da prekine napad na sredini da prekida akcije da napravi faul kada treba i to je upravo on.Radovac nema muda da uleti klizeci da obori igraca da udze u duel, mlad je istina i sve ali igrac kao Kostic je morao igrati danas.
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2014, 21:43

Nisam gledao utakmicu od početka pa nisam upratio to za majice, ali nakon ovoga ne bi me iznenadilo da nas savez drastično kazni. Nadam se da neće ali.....

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 28 sep 2014, 21:44

dominacija ligom,apsolutni vladari svemira,osvajanje titule uz 5 primljenih golova,prosetati se ligom,sezona bez poraza sve ste to najavljivali i jos mnogo toga a vidi gdje ste
zao mi je jer je to bio siroki zbog Vedrana,ali nikad vi necete bit normalan klub
probajte sa murinjom ili ronaldom mozda ne budete morali cekat opet 7 godina titulu :D
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 28 sep 2014, 21:46

Dženo vrati se molim te :urnebes: :urnebes:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 28 sep 2014, 21:47

godrina je napisao/la:dominacija ligom,apsolutni vladari svemira,osvajanje titule uz 5 primljenih golova,prosetati se ligom,sezona bez poraza sve ste to najavljivali i jos mnogo toga a vidi gdje ste
zao mi je jer je to bio siroki zbog Vedrana,ali nikad vi necete bit normalan klub
probajte sa murinjom ili ronaldom mozda ne budete morali cekat opet 7 godina titulu :D
smijesan si brate dragi,,,jedino sto je dobro u ovom tvom postu je to,,da pratis sarajevo,,, to je odlicno

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 sep 2014, 21:47

Joj, kakvih sam se gluposti nacitao u zadnjih desetak strana... Ono standardno za nas narod- postoje samo ekstremi, il' smo najbolji, il' smo najgori... Evo da vam jedan navijac Zelje malo vrati nadu jednim objektivnim vidjenjem situacije. :mrgreen:

Kao prvo, ekipa je imala tesku predsezonu i pocetak iste... Dok su se ostali zagrijavali, vi ste se ganjali sa Atromitosom i Gladbachom punom snagom.
Drugo, Ucuplic je legenda kluba, ali jasno je i vrlo skroman strucnjak, njegovo nerotiranje igraca i prekopirana igra rezultirala je gubljenjem finog broja bodova.
Trece, po meni cak i ne igrate lose... Ne mogu se sjetiti utakmice ove sezone gdje je protivnik dominirao nad vama (osim Njemacke), problem je realizacija, a to ce Benko dovesti u red pokaze li barem pola onoga sto zna....
Cetvrto, promjena na klupi u najbolje vrijeme. Nije Meho Mourinho, ali je Mourinho za Uscuplica...
Peto, golmana dovesti, da odbrani barem nesto, za to imate kapacitet sigurno
i zadnje, vi ste IPAK najkvalitetnija ekipa lige, uz niz dobrih rezultata vraticete se u vrh, i ja sam siguran boriti za titulu...
Ajde zdravo.... :wave:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 28 sep 2014, 21:50

Consigliere je napisao/la:Joj, kakvih sam se gluposti nacitao u zadnjih desetak strana... Ono standardno za nas narod- postoje samo ekstremi, il' smo najbolji, il' smo najgori... Evo da vam jedan navijac Zelje malo vrati nadu jednim objektivnim vidjenjem situacije. :mrgreen:

Kao prvo, ekipa je imala tesku predsezonu i pocetak iste... Dok su se ostali zagrijavali, vi ste se ganjali sa Atromitosom i Gladbachom punom snagom.
Drugo, Ucuplic je legenda kluba, ali jasno je i vrlo skroman strucnjak, njegovo nerotiranje igraca i prekopirana igra rezultirala je gubljenjem finog broja bodova.
Trece, po meni cak i ne igrate lose... Ne mogu se sjetiti utakmice ove sezone gdje je protivnik dominirao nad vama (osim Njemacke), problem je realizacija, a to ce Benko dovesti u red pokaze li barem pola onoga sto zna....
Cetvrto, promjena na klupi u najbolje vrijeme. Nije Meho Mourinho, ali je Mourinho za Uscuplica...
Peto, golmana dovesti, da odbrani barem nesto, za to imate kapacitet sigurno
i zadnje, vi ste IPAK najkvalitetnija ekipa lige, uz niz dobrih rezultata vraticete se u vrh, i ja sam siguran boriti za titulu...
Ajde zdravo.... :wave:
otprilike je tako.... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: ,,,mada da budem realan,,odbrana je najlosiji dio tima

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 28 sep 2014, 21:50

Objasnio

[youtube][/youtube]

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2014, 21:51

A Boga ti šta je to loše danas Dejo uradio **** ga neralnost ili Đemo što ga je onaj cigan iz šb napuco loptom i traži crveni je li to razlog fuckkkkkkkk
Sarajevo ljubavi moja!

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 28 sep 2014, 21:51

Ocekivao sam bolju tekmu s obje strane ali pretpostavit ce se previse sam ocekivao.
Pozitivno: novi sef je vidio uzivo igrace. Predvidjam da ih pola koji su poceli tekmu iduce proljeca nece nositi dres Sarajeva. To je stvar koja mi se najvise nesvidja a navodno novi sef ima i novu viziju i ocekujem barem 5 novih igraca na polusezoni jer Kodro vec ima spisak sta zeli. Nefikasni smo, i mislim da je Benko ta klasa koja ce to promjeniti.
Negativno: -7 lose je to, stvara se novi pritisak a ova ekipa se ocigledno nezna nositi sa njim a idu nam teske tekme mada ja mislim da je ova bila najteza al ima tu jos zrinjski, derbi.....

Isto ko sto nevalja euforija, neki se vec oprastaju od titule a 63 boda u igri i mislim da grijese... Nisam vjerovao da cemo se prosetati ove godine, ali ja jos uvjek vjerujem da cemo na terenu dokazati da stvarno jesmo najkvalitetnija ekipa. Ovo sa Sirokim je bilo prvo poluvrijeme, imaju oni nama jos doci u goste....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, napoleon72 i 31 gost.