FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Schwarz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Schwarz » 28 sep 2014, 21:52

izvinjavam se, al' ko je "kobac"?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2014, 21:53

Schwarz je napisao/la:izvinjavam se, al' ko je "kobac"?
selimović smrdo
Sarajevo ljubavi moja!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 28 sep 2014, 21:54

AlanSmith14 je napisao/la:Ne mogu vjerovati da će ovaj Široki nakon 9 kola imati 7 bodova prednosti u odnosu na Sarajevo nakon ove utakmice.
Svi yebeni stručnjaci svijeta bi se trebali okupiti i pokušati objasniti kako je to moguće!
Jednostavno. Nakupovali ste prosječnih igrača bez ikakvog plana i taktike. Dali ste im ogromne plate i digli ih u nebesa. Nih FK Sarajevo zanima manje nego mene iako smo rivalski klub a fudbalu je želja za pobjedom i timski duh vrlo važan faktor. Napadate stalno Amara ali kod njega sigurno ne bi živjeli u Lukavici i imali ovakav odnos. Za sve vam je krivo vaše sportsko rukovodstvo. Ibraković i Dino su puni kompleksa i grehota je da vode klub sa parama koje vi imate. Meni je lično drago što je tako ali pošto vas pratim, ovako ti prijateljski odgovaram. I ovaj potez dovođenja Kodre je ista greška kao sa Jarnijem i ponavlja se jer je njima jedino važno da to bude neko zvučno ime a stručnost uopšte nije bitna. To ti je to i to se zovu kompleksi.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 28 sep 2014, 21:54

sekac je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:izvinjavam se, al' ko je "kobac"?
selimović smrdo
Preciziraj Esad Selimovic, da ne bi bilo...
M.Delac 2

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 28 sep 2014, 21:56

sekac je napisao/la:
simon je napisao/la:-Velkoski nije niti sjena onog igraca od prosle sezone, Bilbija standardno los a od njega i nisam ocekivao nista.
-Stojcev komplikacije sa loptom razumijem ovo sto mu se desava ali to se moglo rijesiti tim da malo i on odmori.
-Duljevic :thumbup:
-Danas je Kostic moramo igrati, Radovac nije napravio niti jedan faul a Kostic bi to puno bolje rijesio.
-Cimirot igra konstantno mora odmorati ocigledan je umor.
-Puzigaca i Kallasi odigrali odlicno, Kallasi strasan centarsut i gine za loptu.
-Tatomirovic standardno :thumbup:
-Berberovic :facepalm: on sto je igrao, igrao je ...
-Bandovic za njega vise nemam rijeci.
-Izmjene Handzic,Todorovic,Bekic :facepalm:
-Ovi sto nakon 10 kola bacaju pricu da smo izgubili titulu :urnebes: :urnebes:

Kodro mora posloziti ovu ekipu i momcima objasniti neke stvari agresivnost,smirenost te red, rad i disciplina.
A Boga ti šta je to loše danas Dejo uradio **** ga neralnost ili Đemo što ga je onaj cigan iz šb napuco loptom i traži crveni je li to razlog fuckkkkkkkk
Ne Bandovic nije nista napravio lose ovo sto sam napisao "nemam rijeci" se odnosi na njega jos od pocetka sezone momak je pao psihicki i lose brani, postujem ga pravo dobar je momak ali kako je tako je, los je na golu.

Ovo za Dzemu se odnosi zbog toga jer kod Kodre sigurno nece igrati, od pocetka sezone igra lose,nije u formi i spor je, Kallasi pokazao vise od njega u ovih par utakmica sto je odigrao.
Zadnja izmjena: simon, dana/u 28 sep 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 28 sep 2014, 21:57

Pa on je bio pomocni trener u Zelji, kad je ja mi slim Simo Krunic bio trener kod nas
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 sep 2014, 22:02

Osnovni nas problem je sto unaprijed imamo krivce. Ne treba ni poceti utakmica vec znam krivce ako podje po zlu, to su Dzemo, Bandovic, Todorovic, Baric i trener. Nikad nam nije kriv Velkoski kojem je forma u qrcu i sto fula sve i svasta i gubi svaki duel, nije nam kriv Stojcev koji je izgleda odlucio da bude Ronaldinjo pa drzi loptu u nogama po pola minute i voda sam sebe itd. Ovako sam ja to vidio:
Bandovic- korektno
Berberovic- svojim "iskustvom" doprinosi stvaranju panike i kiksevima
Puzigaca- :tokralju:
Tatko- Pokupio sta je trebao
Kalasi- Borben, definitivno ispred Dzeme
Cimirot- Pao je sa formom ali borio se i korektno odradio
Radovac- Solidno
Stojcev- Mora odluciti je li Ronaldinjo ili Milos i shvatiti da od soliranja mozemo dobiti samo kontru i popusiti
Duljevic- :tokralju: nas najbolji igrac
Bilbija- treba ga odmoriti jedno tri utakmice, 7 dana pauza sa treniranjem nek ode malo u BL da se dozove, ako tad ne bude efekta dati mu papire, nema smisla vise
Velkoski- Najvece ovosezonsko razocarenje. Hajde sto profula ali onako gubiti lopte i duele je ponizavajuce. Vrijedi kao i za Bilbiju
Todorovic- Tuga
Bekic- Nit smrdi nit mirise, primio par lopti i proslijedio, nije nista mogao uciniti
Handzic- Je li taj usao uopce?

Benko cekamo te.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gavran
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la gavran » 28 sep 2014, 22:04

pitic je napisao/la:Ma trebati će i Kodri vremena da uštima tonu stvari koje treba uštimati.

PRIORITETI DO KRAJA SEZONE TREBAJU BITI? Uzetu kup, završti u ligi između 3 i 4 mjesta jer viši plasman ne možemo ostvariti i pobijediti Mašinovođe u obadvije utakmice.
I opet nas spominjete,I to kao cilj,pobjeda protiv Želje u rangu sa peharom.Koji pacijenti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2014, 22:05

simon je napisao/la:
sekac je napisao/la:
simon je napisao/la:-Velkoski nije niti sjena onog igraca od prosle sezone, Bilbija standardno los a od njega i nisam ocekivao nista.
-Stojcev komplikacije sa loptom razumijem ovo sto mu se desava ali to se moglo rijesiti tim da malo i on odmori.
-Duljevic :thumbup:
-Danas je Kostic moramo igrati, Radovac nije napravio niti jedan faul a Kostic bi to puno bolje rijesio.
-Cimirot igra konstantno mora odmorati ocigledan je umor.
-Puzigaca i Kallasi odigrali odlicno, Kallasi strasan centarsut i gine za loptu.
-Tatomirovic standardno :thumbup:
-Berberovic :facepalm: on sto je igrao, igrao je ...
-Bandovic za njega vise nemam rijeci.
-Izmjene Handzic,Todorovic,Bekic :facepalm:
-Ovi sto nakon 10 kola bacaju pricu da smo izgubili titulu :urnebes: :urnebes:

Kodro mora posloziti ovu ekipu i momcima objasniti neke stvari agresivnost,smirenost te red, rad i disciplina.
A Boga ti šta je to loše danas Dejo uradio **** ga neralnost ili Đemo što ga je onaj cigan iz šb napuco loptom i traži crveni je li to razlog fuckkkkkkkk
Ne Bandovic nije nista napravio lose ovo sto sam napisao "nemam rijeci" se odnosi na njega jos od pocetka sezone momak je pao psihicki i lose brani, postujem ga pravo dobar je momak ali kako je tako je, los je na golu.

Ovo za Dzemu se odnosi zbog toga jer kod Kodre sigurno nece igrati, od pocetka sezone igra lose,nije u formi i spor je, Kallasi pokazao vise od njega u ovih par utakmica sto je odigrao.
;a A znaš šta i ja sam bio ljut na Đemu ali ovo večeras i nije bilo toliko loše i znaš šta još jedini on i puzi sa mudima svaka mu čast za onaj gest majku mu J*** mandovsku onom wagneru **** od igrača kao i svi iz širokog večeras naložili se da udaraju a sudiji se sjetim najrođenijih zbog šiljenja nije uticao na rezultat ali je šiljio pofino za lišticu.
Sarajevo ljubavi moja!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 sep 2014, 22:11

To je barate ravno tituli haha

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2014, 22:12

Sabinho je napisao/la:Osnovni nas problem je sto unaprijed imamo krivce. Ne treba ni poceti utakmica vec znam krivce ako podje po zlu, to su Dzemo, Bandovic, Todorovic, Baric i trener. Nikad nam nije kriv Velkoski kojem je forma u qrcu i sto fula sve i svasta i gubi svaki duel, nije nam kriv Stojcev koji je izgleda odlucio da bude Ronaldinjo pa drzi loptu u nogama po pola minute i voda sam sebe itd. Ovako sam ja to vidio:
Bandovic- korektno
Berberovic- svojim "iskustvom" doprinosi stvaranju panike i kiksevima
Puzigaca- :tokralju:
Tatko- Pokupio sta je trebao
Kalasi- Borben, definitivno ispred Dzeme
Cimirot- Pao je sa formom ali borio se i korektno odradio
Radovac- Solidno
Stojcev- Mora odluciti je li Ronaldinjo ili Milos i shvatiti da od soliranja mozemo dobiti samo kontru i popusiti
Duljevic- :tokralju: nas najbolji igrac
Bilbija- treba ga odmoriti jedno tri utakmice, 7 dana pauza sa treniranjem nek ode malo u BL da se dozove, ako tad ne bude efekta dati mu papire, nema smisla vise
Velkoski- Najvece ovosezonsko razocarenje. Hajde sto profula ali onako gubiti lopte i duele je ponizavajuce. Vrijedi kao i za Bilbiju
Todorovic- Tuga
Bekic- Nit smrdi nit mirise, primio par lopti i proslijedio, nije nista mogao uciniti
Handzic- Je li taj usao uopce?

Benko cekamo te.
Brate Bilbija je opet imao db vije dobre asistencije kao i Stojčev nemoj te dušu griješiti mislim da nije to toliko loše bilo koliko nas sam rezultat ubija
Sarajevo ljubavi moja!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 sep 2014, 22:13

Jel realno da se vi sami sebi ne smijete , a kamol da vam to drugi ne rade kad se procitaju postovi od prije par mjeseci o dominaciji i stanju ligom. Nemojte se sad nesto vadit 95% vas je to pricalo ,,,,necu vam nista rec uzivajte u dominaciji da je aBd dugo jos provodite na ovaj nacin , sa ;) :wave: :wave:
=\_1921_/=

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2014, 22:16

Meni u svemu ovome je žao Protića, nije loš igrač samo mu treba vremena da to pokaže, ali pored ovakve forme Puzigaće teško da će dobiti priliku.
Vidjet ćemo kakva je zamisao novog trenera i njemu će trebati malo vremena, dvije tri utakmice, da napravi kompletan uvid u ekipu na njih prenese neku svoju ideju.

Razumijem ja da ste većina ljuti, ali nemojte sad tražiti nekog krivca, ako je neko kriv onda su svi jer su oni tim. I nemojte se spuštati na nivo spominjanja najbližih. Nije to lijepo, stavite se na njihovo mjesto.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 sep 2014, 22:19

Kad otjerate Ibrakovića tek ćete tad vidjet šta znači Tanov novac, taj čovjek je u Sarajevu ili bilo kojem drugom klubu da nahrani svoj ego i sujetu, dok vam god on igrače dovodi vama treba još jedan Tan

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 sep 2014, 22:28

slika
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 sep 2014, 22:35

Ja sam posle ove utakmice veci optimista da cemo uzet titulu nego sto sam bio.Bili smo puno bolji od Sirkog.Nasa stara boljka odbrana,je lose odigrala ,ljudi iz jedne sanse nam zabili gol.U svim segmentima igre smo ih razvalili.Sta smo sve promasili,ali sa Benkom danas,ne bih izgubili.Naravno da jos nista nije gotovo,na proljece nam sve ekipe dolaze na Kosevo.

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 28 sep 2014, 22:37

Joj, u našoj prvoj ligi većina seoski travnjaci, znači gadilo mi se gledati tekmu, nikakva akcija se ne može kako treba izraditi, kad je to ko krampom po terenu kopano. Mislim da Bayern, Arsenal ili Barca ne bi mogli "vezat" pasove i furati svoj stil igre.
Što se tiče tima.. Trebati će gospodin Tan uložiti koji miliončić, dovesti dva tri južnoamerikanca i još neke bolje strance, ako želi da nam bude većina utakmica laganica.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 sep 2014, 22:39

amypitar je napisao/la:Ja sam posle ove utakmice veci optimista da cemo uzet titulu nego sto sam bio.Bili smo puno bolji od Sirkog.Nasa stara boljka odbrana,je lose odigrala ,ljudi iz jedne sanse nam zabili gol.U svim segmentima igre smo ih razvalili.Sta smo sve promasili,ali sa Benkom danas,ne bih izgubili.Naravno da jos nista nije gotovo,na proljece nam sve ekipe dolaze na Kosevo.
Idi ba prosetaj ligom :lol: :lol: nemoj da ti sad citiram postove od prije par mjeseci
=\_1921_/=

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2014, 22:40

amypitar je napisao/la:Ja sam posle ove utakmice veci optimista da cemo uzet titulu nego sto sam bio.Bili smo puno bolji od Sirkog.Nasa stara boljka odbrana,je lose odigrala ,ljudi iz jedne sanse nam zabili gol.U svim segmentima igre smo ih razvalili.Sta smo sve promasili,ali sa Benkom danas,ne bih izgubili.Naravno da jos nista nije gotovo,na proljece nam sve ekipe dolaze na Kosevo.
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ima jedan strategija u fudbalu a zove se prepuštanje igre protivniku i čuvanje onog što imaš. Što su oni večeras uradili. Istina imali smo mi dvije ili tri dobre šanse, ali da smo ih razvalili :nene: :nene: :nene: :nene:
Ljudi su nas dobili na snagu i na taktiku, a to je način na koji mi ne znamo da igramo.
A taj Benko ako u prvom ili u drugom nastupu, ako uopće nekad nastupi, ne postigne gol slijedi mu sudbina Bilbije.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2014, 22:44

svima nam je jasno da igra i stanje na tabeli nije dobro al sta je tu je ,ono sto je sad dobro za kodru a i za nas vec smo prezaljeni i kao izgubili so sansu za titulu ,sto ce Kodri olaksati da radi i da malo trzne ovu ekipu a onda na polusezoni sve ovo posloziti i ja sam ubjedjen da mozemo na kraju biti prvi .ne treba nikog tjerati i mjenjati igrace osim ako Kodro ne kaze da mu neko od igraca ne treba ,ono sto nama treba je jedan iskusan zadnji vezni radovac i cimirot ne mogu sami to iznijeti . nekako imam osjecaj da sad kad krenemo iz drugogo plana da cemo bolje igrati tako je bilo i prosu sezonu kad je jarni otisao i kad su nas svi otpisali mi osvoji smo kup i u prvenstvu ne izgubi smo ,prizeljkujem nesto slicno ,nadam se da ce ih MEHO razdrmati i razbuditi .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bonton, Sarun i 32 gosta.