PA BRAVO DOKTOREzgmiky je napisao/la:elfsborg-aik 1-0 80.min
sljedeći gol AIk 5.25
mislim da ćeovo završiti podjelom bodova

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
PA BRAVO DOKTOREzgmiky je napisao/la:elfsborg-aik 1-0 80.min
sljedeći gol AIk 5.25
Kao sto rekoh...nimaloL'Avvocato je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Nimalo.![]()
Ma kec bez imalo sumnje u ishod. Kakav Zeman i njegov 0-4-6 fudbal.
i ti ga još zoveš prijateljem? odyebi to jer to ti nije "prijatelj"BenjooJutub je napisao/la:
Kakva greška danas u Sloveniji.. U drugim kladionicama kvota na Kazahstan je bila 1,01.
Prijatelj digao 3000€ na ovom paru, a meni ništa nije javio :S
Ma dobro, nije pravi prijatelj, bivši moj trener, nismo u nekom kontaktuzgmiky je napisao/la:i ti ga još zoveš prijateljem? odyebi to jer to ti nije "prijatelj"BenjooJutub je napisao/la:
Kakva greška danas u Sloveniji.. U drugim kladionicama kvota na Kazahstan je bila 1,01.
SylvesterStallone je napisao/la:evo sigurne
Francuska/Ž - Mozambik/Ž (koš) 1
Australija/Ž - J.Koreja/Ž (koš) 1
Češka/Ž - Japan/Ž (koš) 1
Kina/Ž - Angola/Ž (koš) 1
Turska/Ž - Kanada/Ž (koš) 1
Bjelorusija/Ž - Kuba/Ž (koš) 1
SAD/Ž - Srbija/Ž (koš) 1
Španjolska/Ž - Brazil/Ž (koš) 1
Limoges - Nancy 1
kvota 2,30 dobitak 69,00KM
jao jao kretena i poklona neko vec od danas trazi novi radni angazman, a je li ovo 4 decembar da on moze podici ili ga mogu tezati do datumaBenjooJutub je napisao/la:Ma dobro, nije pravi prijatelj, bivši moj trener, nismo u nekom kontaktuzgmiky je napisao/la:i ti ga još zoveš prijateljem? odyebi to jer to ti nije "prijatelj"BenjooJutub je napisao/la:
Inače evo slike..
čak i pobjeda Zagreba, bravo momcizgmiky je napisao/la:flyngdutchman je živ i zdrav, banovan je s foruma i lik je legenda i dalje žari i pali nogometnim terenima i sve vas je pozdravio u nekoliko navrata. Tri puta mi je dao parove da vam stavim tu i dva puta smo svi skupa prošli a treći puta smo pali i onda su ljudi bili bezobrazni i narod kakav je jalan i bezobrazan kad jednom promašiš odmah ne valjaš i bili su bezobrazni i zato sad nemate ništa od njega, dečko nije to zaslužio ali eto šta je tu takav smo mi narodTara je napisao/la:banovan je sa foruma.
idemo malo rukometa da bude zanimljivije pratiti
Zagreb PPD-Kiel +6.5 H1 1.80
Znači igram da Zagreb ne gubi više od 6 razlike, Kiel se još nije zahuktao nisu još na radnoj temperaturi i u lijepoj atmosferi kakva se očekuje na ovoj utakmici zagrebaši bi mogli pružiti kakav takav otpor. Novi trener Vujović neće biti na klupi jer iam suspenziju od dvije utakmice ali Saračević i dečki će nadam se uspjeti ne izgubiti sa više od 6
1-1 ipakzgmiky je napisao/la:elfsborg-aik 1-0 80.min
sljedeći gol AIk 5.25
0-2 konačno pobjedili bilizgmiky je napisao/la:Trebao bi i Hajduk dobiti konačno pa na live probati 2 po 2.60 26.min
nisam očekivao razvaljotku ali da nisu mogli dobiti bar 1-0 ne znam...ali svi zaborave probleme kada treba povaljat rajuorbit je napisao/la:Ne znam miky što si očekivao da će ih Steaua razvaliti? Ako su oni u tolikim problemima kako to da su 3. na tabeli?
Još ja stavim pik1 i riknem ..![]()
(no hard feelings)
Ništa kralju,pa nisi ti krivzgmiky je napisao/la:zgmiky je napisao/la:elfsborg-aik 1-0 80.min
sljedeći gol AIk 5.25
@Tara žao mi za Steaua, velika Astra uzela bod![]()
dobro je nisam i ja banovan kako je krenulo kad sam vidio kako naš admin to dijeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.