FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 26 sep 2014, 17:09

alan_kardec je napisao/la: Kasnije te godine se na Marakani desio ambijent koji će teško nekad biti ponovljen, jbg naletili smo na Barsu sa Ronaldom i tu je bio kraj.
Moja prva utakmica uzivo na Marakani... :ljepota:

Ne znam koliko bih se slozio s tobom da je jaca Žigina generacija, ali u svakom slucaju obje su bile jake i jedna i druga su zasluzile mnogo vise nego sto su postigle, ali eto mi smo najnesrecnija ekipa u regiji po pitanju zrijeba i protivnika u nokaut fazama za plasman za LŠ i prezimljavanje u tadasnjem Kupu Uefa... :(
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 sep 2014, 17:16

marconato je napisao/la: Ne znam koliko bih se slozio s tobom da je jaca Žigina generacija, ali u svakom slucaju obje su bile jake i jedna i druga su zasluzile mnogo vise nego sto su postigle, ali eto mi smo najnesrecnija ekipa u regiji po pitanju zrijeba i protivnika u nokaut fazama za plasman za LŠ i prezimljavanje u tadasnjem Kupu Uefa... :(
Augentaler !

Neka nema veze, nama se u svoje vreme i nebo otvaralo . O tome mnogi ne mogu ni da sanjaju jer im tako nesto ne dopire do svesti.

DVA DVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 sep 2014, 17:48

Utakmica Borac Cacak- Crvena Zvezda igra se u ponedeljak od 19 casova. :mrgreen:

Predsednik FSS-a Tomislav Karadzic iznerviran prevelikom posetom na srpskim stadionima odlucio nakon razgovora sa ministrom policije poznatijim kao Nesa Slina da se utakmice Tole Super Lige igraju ponedeljkom i utorkom , kako bi se milionski fudbalski auditorijum koji svakog vikenda ispunjava srpske stadione do poslednjeg mesta , nekako umanjio te urazumio i drzavnom politikom sveo tek na potrebnih par stotina hiljada. Karadzic ce pauzu za vikend iskoristiti kako bi se odmorio " u pozadini " ( sta god to znacilo :hmmmmm: ) ,a ostatak vremena ce provesti u nekakvoj setnji .

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 sep 2014, 00:04

Tribalian je napisao/la:Utakmica Borac Cacak- Crvena Zvezda igra se u ponedeljak od 19 casova. :mrgreen:

Predsednik FSS-a Tomislav Karadzic iznerviran prevelikom posetom na srpskim stadionima odlucio nakon razgovora sa ministrom policije poznatijim kao Nesa Slina da se utakmice Tole Super Lige igraju ponedeljkom i utorkom , kako bi se milionski fudbalski auditorijum koji svakog vikenda ispunjava srpske stadione do poslednjeg mesta , nekako umanjio te urazumio i drzavnom politikom sveo tek na potrebnih par stotina hiljada. Karadzic ce pauzu za vikend iskoristiti kako bi se odmorio " u pozadini " ( sta god to znacilo :hmmmmm: ) ,a ostatak vremena ce provesti u nekakvoj setnji .
krades njuzneta, a???
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 sep 2014, 00:33

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 96400.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 sep 2014, 16:45

DANTES je napisao/la: krades njuzneta, a???
Jok, uvek originalan.

Ko prenosi utakmicu veceras ? Necu ici , pa bih gledao na tv-u .

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 29 sep 2014, 17:04

Arena 1, klasika kad smo gosti.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 sep 2014, 00:21

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2014, 19:48

[youtube][/youtube]

p.s. Zvezdan Terzić u narednih šest meseci neće moći da obavlja funkciju generalnog sekretara Crvene zvezde, kao ni predsednika Zajednice superligaša zbog incidenata posle meča Napredak - Crvena zvezda u Kruševcu, odlučila je Disciplinska komisija FSS.

Terzic je mnogo velika lopina, ali ono u Krusevcu je kradja velikih razmera .

TOLE ODLAZI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 okt 2014, 18:23

Crvena Zvezda- Vozdovac 2:2 . Veliko iznenadjenje, ocajna partija nasih igraca izuzev Lazovica.

05.10.2000-05.10.2014.

Ne mogu da se ovog dana ne setim svih Zvezdinih navijaca koji su dali dusu i srce a neki i zivot u borbi protiv teroristickog rezima Slobodana Milosevica . Ponosan na ljude sa kojima sam se borio rame uz rame za jednu novu i bolju Srbiju !!!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 okt 2014, 17:14

Ali kakva je komedija ovo žrijebanje za kup. :lol: 'ladno četiri puta za redom dobijamo protivnika sa kojim tri dana kasnije/ranije igramo i u prvenstvu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 okt 2014, 00:30

slika

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 okt 2014, 10:45

@Trib
De mi reci sta ocekujes od derbija ovako kao navijac ?
Sto se tice kladionice sta bi preporucio da se igra ? znam da se ne trebaju igrati derbiji na kladari,ali zadnjih par vasih derbija sam odigrao i prosla su,a danas nemam ideje sta da igram ?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 okt 2014, 13:28

Kazu da u derbiju nikada nema favorita, ali objektivno ovako mislim da Partizan u ovaj mec upravo ulazi u toj ulozi!

Iskusnija su ekipa, igraju kuci gdje prvenstveni mec nismo dobili u jesenjem dijelu 20-ak god. imaju manji pritisak, jer nisu ni jednom kisknuli do sada za razliku od nas... ;)

Moje misljenje naravno nije relevantno kada je u pitanju kladionica... :)

P.S.

Na mondu najavljen ovaj sastav:

Rajković - Mijailović, Lazić, Pavićević, Pečnik - Kovačević, Ristić - Gavrić, Bosančić, Lazović - Jović (Despotović).

:thumbup:

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 18 okt 2014, 18:27

Ja sam nocas sanjao da uzimamo 2:0, strelci u mom snu su bili Vukasin Jovanovic i Luka Jovic. :urnebes:
Nadam se da ce ostvariti rezultat, ali sam skeptican.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 okt 2014, 18:55

stream :pray:
1946

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 18 okt 2014, 19:54

Head je napisao/la:stream :pray:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mHfMQtxrGg

Nadam se da si vec nasao, ali ako nisi, ja gledam na ovom yt.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 okt 2014, 20:07

DejaNMG je napisao/la:Ja sam nocas sanjao da uzimamo 2:0, strelci u mom snu su bili Vukasin Jovanovic i Luka Jovic. :urnebes:
Nadam se da ce ostvariti rezultat, ali sam skeptican.
mogao ti se ostvariti da je on pogodio

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 okt 2014, 21:35

Opet su nam se ziherašenje, igra na bod, kalkulisanje obili od glavu, ko i u zadnjem derbiju proljetos. U drugom poluvremenu nas ne bijaše nigdje, mi ne možemo u možda najbitnijoj tekmi prvenstva, da pritisnemo rivala dvije minute a jurimo rezultat, izmjene nam zakasnile. Ristić :thumbup:
Jović dvije kolosalne šanse maši u prvom poluvremenu stim da je kod prve šanse bio u ofsajdu. Ne zamjeram mu ništa, on je još dijete, nek zabije sljedeći put i biće ok. Kataia poslati odakle je došao. Fali nam napadač, a i sigurnosti u odbrani. Kamara glupih faulova oko 16-erca u zoni šuta, a imali smo od ranije iskustva sa Drinčićem. Kod gola yebeni Lazović pobjegne Laziću ko omladincu.
Dosta toga lošeg nam je otkrio ovaj derbi, dal je na vrijeme, vidjećemo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 okt 2014, 21:43

Lijep derbi za gledati, sa dosta sansi. Sudjenje perfektno. Mazic je napravio samo jednu gresku, a to je da nije dao zuti karton Kovacevicu nakon sto je vukao Grbica sa zemlje.

Zvezda je bila bolja u prvom poluvremenu, Partizan u drugom. Opet je taj jedan momenat odlucio derbi.. Lalatovic je napravio neke cudne poteze sa izvodjenjem Bosancica i Ristica, jer su po meni njih dvojica bili najbolji na terenu.. dok je cijelu utakmicu ostavio Lazovica i Gavrica koji su bili ocajni. Kovacevic je rijetko glup igrac koji jos nije naucio da ne treba ulaziti u driblinge u pet igraca.

Jovic je promasio dvije odlicne sanse, ali ne treba mu zamjeriti. Ima 16 godina, nema on rutinu ni iskustvo. Mali zna fudbala i to ce sigurno pokazati u narednim godinama. Ristic je vec ozbiljan igrac.. A Rajkovic ce u narednim godinama postati jedinica Srbije. Onaj gol jeste da ide na njegovu dusu, ali je prije i posle toga skinuo dosta dobrih sansi.

Partizan je realno igracki bolji od Zvezde i zbog toga nisam ni tuzan zbog poraza. Ovog ljeta smo ostali bez najboljih igraca. Mrdja reseta u Japanu, Dauda je drugi strijelac lige, Ninkovic igra u Evijanu, Milijas vec postize golove i asistira u Manisi.. Da su oni tu za poraz ne bi bilo opravdanja. Ovako je dosao ocekivan rezultat, iako se u derbiju nikada nista ne zna.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.