mislim da nisi razumio kolegu u potpunostiL_blancos je napisao/la:Radije cu gledati Varupu u reprezentaciji nego te sto nadjete iz naftalina. Cuj Mjondalen, pa nismo mi Tajikistan **** mater

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
mislim da nisi razumio kolegu u potpunostiL_blancos je napisao/la:Radije cu gledati Varupu u reprezentaciji nego te sto nadjete iz naftalina. Cuj Mjondalen, pa nismo mi Tajikistan **** mater
Maglica rodjen u Brckom. Cekamo poziv.hogarstrasni je napisao/la:E j.ebi ga Pape Susicu, ti ko bas ko Pape.PapeSusic je napisao/la: Sead Susic legenda? Po cemu?
A sto se tice dokaza:
http://www.transfermarkt.com/germania-s ... rater/1886" onclick="window.open(this.href);return false;
ako nisi cuo za Mjondalen, učesnika europa lige upucaj se kašikom sineL_blancos je napisao/la:Radije cu gledati Varupu u reprezentaciji nego te sto nadjete iz naftalina. Cuj Mjondalen, pa nismo mi Tajikistan **** mater
Susic sigurno nije ni znao da veceras igra Mjondalen, sigurno je gledao francusku ligu. Eto ko je nama selektor.Sabinho je napisao/la:Kapidzic danas zabio za remi Mjondalena u 90.minuti ali sta vrijedi kad nece nikad dobiti priliku od Germanije i njenih clanova![]()
![]()
Mozda da predje u HNL
Tincek dao gol nekim amaterima, sad se razmahali.bagrcavi je napisao/la:Safetovi klaunovi nastavljaju i dalje. Počeli su i ironiju furati
Dovoljno je reći samo Ibrahimović, iako je to bilo relativno davno. Pa koga smo mi sve olahko pustili... Na sreću pa su Pjanić, Begović, Medunjanin "uhvaćeni".hogarstrasni je napisao/la:Seferovic, Tankovic, Arslanagic, Halilovic,
Evo kakvi tipovi pljuju Safeta.Greivis je napisao/la:Seferovic je polako ali sigurno postao bolji igrac od Ibisevica. Hvala ti Safete.
Trenutno sam ja budan a Stephen Hawking vjerovatno spava ko bebica i nema pojma gdje se nalazi.Greivis je napisao/la:Trenutno je bolji igrac. Kakve veze ima sta je Ibisevic uradio?
I ja nasao sa Safetovim logicarem raspravljati.
Koja logika. Sad mi je jasno sto brane Susica.calcio je napisao/la:Trenutno sam ja budan a Stephen Hawking vjerovatno spava ko bebica i nema pojma gdje se nalazi.Greivis je napisao/la:Trenutno je bolji igrac. Kakve veze ima sta je Ibisevic uradio?
Zakljucak: ja sam pametniji od Stephena Hawkinga.
Od budnog Susica je pametniji i prosjecni konj koji spava.calcio je napisao/la:Trenutno sam ja budan a Stephen Hawking vjerovatno spava ko bebica i nema pojma gdje se nalazi.Greivis je napisao/la:Trenutno je bolji igrac. Kakve veze ima sta je Ibisevic uradio?
Eto neka je tvoja logika bolja, Seferovic dao gol i automatski je bolji od Ibisevica koji nije dao gol.Greivis je napisao/la:Koja logika. Sad mi je jasno sto brane Susica.calcio je napisao/la:Trenutno sam ja budan a Stephen Hawking vjerovatno spava ko bebica i nema pojma gdje se nalazi.Greivis je napisao/la:Trenutno je bolji igrac. Kakve veze ima sta je Ibisevic uradio?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.