Donese ti testiras ako radi platis muPolarstar je napisao/la:je l' mi to sigurno? da mi ko ne podvali, ipak je to osjetljiva elektronika
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
eh to jedino onda ide ako je u istom gradu
hvala momci
hvala momci
Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
Jucer saljem prijatelju mail i pokazujem mu svoj novi desktop na poslu tj. procesor, reko "Vidi moje nove avetinje."

Nakon par minuta, odgovara sa slikom od jednog od njihovih servera. Rekoh ja njemu "Ja desktop, a ti server."
Nema veze, opet me je nasmijao.

Nakon par minuta, odgovara sa slikom od jednog od njihovih servera. Rekoh ja njemu "Ja desktop, a ti server."
Nema veze, opet me je nasmijao.

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
ej kako bi meni letio 3DS Max na ovome

Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
momci, ima li kakav program za drivere, da je besplatan i da fino nadje odgovarajuce drivere koji mi fale ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re:
http://drp.su/" onclick="window.open(this.href);return false;Papastathopoulos je napisao/la:momci, ima li kakav program za drivere, da je besplatan i da fino nadje odgovarajuce drivere koji mi fale ?
Skineš sebi driver pack solution na stick ili dvd snimiš da imaš za ubuduće. Baza se može apdejtati sa novim drajverima a najveća verzija koliko se sjećam je 8-9GB.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Odjednom nece da mi pokrene utorrent...Cak sam deinstaliro, pa instaliro novi, ali kad pokrenem 'run', nista se ne desava... 
Neko?
edit:firewall bokirao neke dodatke, nesto privatna i javna mreza..stavio sam sve cancel
Neko?
edit:firewall bokirao neke dodatke, nesto privatna i javna mreza..stavio sam sve cancel
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 28 sep 2014, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Gora stvar od toga da ti matična ode kod pc-a je kada ti ode matična kod laptopa, 
Gdje uzeti jeftino bezicne upravljace za komp? Po mogucnosti da su slicni onim kod ps4. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Jeftino? Nigdje.
Nisam do sada ni vidio da ima bežično, a da je kinesko.
Nisam do sada ni vidio da ima bežično, a da je kinesko.
@Gre imas na piku logitech-ov F710 on je 100 KM, od njega nema boljeg

imas i neke replike onog ps3 kontrolera za PC po 35-40 KM na piku isto

imas i neke replike onog ps3 kontrolera za PC po 35-40 KM na piku isto
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako si u Sarajevu imas radnju preko puta tramvajske stanice na marin dvoru(na suprot elektronic radnje i lg techno shopa preko ceste) wireless jostick 25km,izgleda kao ps joistik-cijena 25km...Ja sam sebi uzeo i za sada dobro sluzi...moze se koristiti na pc i na ps3Greivis je napisao/la:Gdje uzeti jeftino bezicne upravljace za komp? Po mogucnosti da su slicni onim kod ps4.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Miki jesam napisao jeftino?
Ovaj od 25 moze proci. Hvala.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Ponos Torina
- Kontakt:
ovde imas par slika a vidis i cijenu vani
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Evo kupujem monitor 22'', i šta bih sada trebao znati?
Ok znam da ima full HD, ali izlazi
šta je VGA, a šta DVI-D?
Ok znam da ima full HD, ali izlazi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
zelim da nabacim XP na laptop, i kad dodje do onih particija, ima samo C particija, i kad hocu da je izbrisem i kreiram novu, izbaci mi "the partition you selected cannot be deleted"...hajd odem nazad i probam da to instaliram preko te postojece particije, izbaci mi "an error occurred while setup was updating partition information on: 57232 MB Disk 0 at Id 0 on bus 0 on atapi [MBR]. Setup canot continue" ...na svom kompu sam puno puta rusio pa dizao sistem, na jaranovim kompovima, na laptopu od starog, tako da mi to nije prvi put...u cemu je problem ?

Hvala druze_forzamilan_ je napisao/la:http://drp.su/" onclick="window.open(this.href);return false;Papastathopoulos je napisao/la:momci, ima li kakav program za drivere, da je besplatan i da fino nadje odgovarajuce drivere koji mi fale ?
Skineš sebi driver pack solution na stick ili dvd snimiš da imaš za ubuduće. Baza se može apdejtati sa novim drajverima a najveća verzija koliko se sjećam je 8-9GB.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
https://lh5.googleusercontent.com/proxy ... 12-h512-nc" onclick="window.open(this.href);return false;Klare je napisao/la:Evo kupujem monitor 22'', i šta bih sada trebao znati?
Ok znam da ima full HD, ali izlazišta je VGA, a šta DVI-D?
Lijevi VGA, desni Dvi, uglavnom dvi je noviji
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nemoj kupovati,ja sam zayebao,pa kupio mis,isto wless 2,4GHz,sve dalje od pola metra laga bas primjetno i svakih 10-15 dana moras mijenjat bateriju.Ne isplati se ove stvari kupovat' da prodjes jeftino,za 25 KM mozes kupiti super dzojstik obicni.Ako si stedljiv,doguraj kako do 60-65 i kupi sebi XBOX 360 wless joystick,mozes ih nac' na piku i onda si miran,a znam 100% da bez problema radi na PCuGreivis je napisao/la:Miki jesam napisao jeftino?![]()
Izlazi su povezani s tim full HD.VGA prenosi samo sliku,bez zvuka,HDMI hi-def sliku i zvuk,a DVI je isto kao HDMI (manje-vise)samo sto ne prenosi zvuk,ali ako ces iskljucivo koristiti za PC onda mozes komotno kupiti s DVI izlazom.Klare je napisao/la:Evo kupujem monitor 22'', i šta bih sada trebao znati?
Ok znam da ima full HD, ali izlazišta je VGA, a šta DVI-D?
Inace,kupujes monitor u skladu sa grafickom na PCu,pogledaj kakve izlaze na njoj imas i onda se tome prilagodjavas.
Ako gdje naidjes na marku HANNS-G kupi slobodno,jer su veoma jeftini monitori u odnosu na Samsung,LG,itd.,ja npr. koristim vec 4 i po godine od 19" bez ikakvih problema.
#miasanmia
Pa evo kaze Ponos Torina da ga dobro sluzi. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Ponos Torina
- Kontakt:
schweinsteiger@ mjesas kruske i jabuke,nemoj mis porediti sa jojstikom nikad jer to nije ista stvar....
Sve stvari zavise od cijene pa tako i Wireless mis ako zelis dobar moraces dobro da platis,ja sam uzeo bio neko smece mis i tastaturu wireless pa sam posle par dana odustao mis preskace,sporo reaguje i tastatura nije mogla da me prati koliko brzo pisem pa mi uvjek fale slova u svakoj rijeci....
Jojstick je nesto drugo s obzirom kakva se smeca prodaju u BIH ovaj jojstik je zlatan,ja sam ih promjenio bruku i rijetko je koji mjeseca-dva izdrzao....
Ovde je bitna samo zarada i nista vise,boli njih neka stvar za potraznju i sta kupci zele,kupe nesto za 9 dolara pa ovde prodaju za 50-60 km kao xbox replika i td....
Greivis@ zaboravio sam dodati imas 6 mjeseci ili godinu dana garancije na ovaj jojstik tako da mozes u svakom trenutku vratiti ako nesto nije ok...
Sve stvari zavise od cijene pa tako i Wireless mis ako zelis dobar moraces dobro da platis,ja sam uzeo bio neko smece mis i tastaturu wireless pa sam posle par dana odustao mis preskace,sporo reaguje i tastatura nije mogla da me prati koliko brzo pisem pa mi uvjek fale slova u svakoj rijeci....
Jojstick je nesto drugo s obzirom kakva se smeca prodaju u BIH ovaj jojstik je zlatan,ja sam ih promjenio bruku i rijetko je koji mjeseca-dva izdrzao....
Ovde je bitna samo zarada i nista vise,boli njih neka stvar za potraznju i sta kupci zele,kupe nesto za 9 dolara pa ovde prodaju za 50-60 km kao xbox replika i td....
Greivis@ zaboravio sam dodati imas 6 mjeseci ili godinu dana garancije na ovaj jojstik tako da mozes u svakom trenutku vratiti ako nesto nije ok...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.