FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Upravo tako. Uscuplic je promasaj uprave koji nas je unazadio mozda za jednu cijelu sezonu.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Jos bih dodao da se ne moze imati strpljenja par sezona za nekoga ko je krampa (ima ih vise,npr.Todorovic,a on nije tu par mjeseci) dakle cistke su neminovne kad se ispostavi nakon izvjesnog vremena da nemas adekvatno pojacanje za koje se u pocetku mislilo da to jeste. A sve to opet ide na dusu ljudi iz uprave,odnosno direktno onim koji rade na transferima,stoga podrzavam ovo misljenje koje je iznio Aragon,na kraju ako se desi da ne uzmemo titulu moze se komotno okriviti uprava iz navedenih razloga,plus ovo sa SŠ,tu je na kraju krajeva Dino preuzeo odgovornost. Ali ipak treba sacekati maj,da ne preudiciramo stvari sad,ima jos dovoljno vremena.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Stevanović vam potpisuje sutra najvjerovatnije
Samo ovo Dini ne treba ova druženja sa kriminalcima, ko je on sad, da se vrti oko vašeg kluba?
Samo ovo Dini ne treba ova druženja sa kriminalcima, ko je on sad, da se vrti oko vašeg kluba?
Grbavica naš je Hram!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Opet gase vatru. Koji kriminalac o cemu se radi?RiverPlate je napisao/la:Stevanović vam potpisuje sutra najvjerovatnije![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Faćo sa Dinom bio u loži na Pecari!Sarajlijc@ je napisao/la:Opet gase vatru. Koji kriminalac o cemu se radi?RiverPlate je napisao/la:Stevanović vam potpisuje sutra najvjerovatnije![]()
Grbavica naš je Hram!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidio sam nekakvog nepoznatog u kosulji pored njega ali se nije vidjelo fino.
Stari ako si gledao na onom stream-u nisi prepoznao ni DinuSarajlijc@ je napisao/la:Vidio sam nekakvog nepoznatog u kosulji pored njega ali se nije vidjelo fino.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gledao sam uzivo.Sabinho je napisao/la:Stari ako si gledao na onom stream-u nisi prepoznao ni DinuSarajlijc@ je napisao/la:Vidio sam nekakvog nepoznatog u kosulji pored njega ali se nije vidjelo fino.
Ne treba sad padati u ocaj, svakako poraz protiv sirokog nije neka tragedija, nego problem su oni kiksevi sa pocetka pa sad ovaj poraz se gleda kao mnogo veca tragedija nego sto u stvari jeste...tek je 9 kola proslo tako da ima jos vremena mnogo a i u ovoj utakmici se vidjelo da bez omalovazavanja ostalih timova Sarajevo ima najbolju ekipu, ali jednostavno slabija realizacija, igraci ubijeni u pojam od sad vec bivseg strucnjaka i jednostavno zbog svega toga smo mi trenutno na -7 u odnosu na siroki...ugl sad je novi trener dosao, istina imace veoma malo vremena da ekipu digne psihicki koliko toliko a ja se nadam vec od srijede da cemo krenuti u neki pobjednicki niz, koji bi nam digao samopouzdanje pred vazne utakmice koje nas cekaju do kraja ove polusezone zrinjski i zeljo pa i sloboda jer je tamo gostovati uvijek neugodno i ako uspije da ih prije svega psihicki digne na nivo koji je bio ljetos onda se ne brinem uopste i dalje cemo biti prvi favoriti za titulu a pogotovo sto na zimu ocekujem pojacanja i na golu i u odbrani i ispisnice igracima od kojih nemamo koristi tako da treba i dalje biti optimistican i vjerovati da ovaj tim moze na kraju doci do titule
Pyro is not a crime !
Sarajlijc@ je napisao/la:Gledao sam uzivo.Sabinho je napisao/la:Stari ako si gledao na onom stream-u nisi prepoznao ni DinuSarajlijc@ je napisao/la:Vidio sam nekakvog nepoznatog u kosulji pored njega ali se nije vidjelo fino.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Puno smo kvalitetniji od Sirokog, al fkt, ono je jedna seljadija koja je igrala na noz, a to im je kroz prste gledao sudija, nenormalni sudija, bezkrupulozni bezobraznik. Svaki start im je bio za zutog, svaki sudar je bio ili lakat u tijelo ili koljeno u butinu, stvarno odvratno i nesportski. Nasim zamjeram, moram se tako izraziti, pickastu igru, stvarno pickastu, jer nasi ni u jednom trenutku nisu odgovorili na takvu igru. Cimirot i Radovac, ja ne znam ko kojim kriteriima su dobili prolazne ocjene, pa to je za plakat, pogtovo Cimirot koji je kalibar reprezentacije, niti jednom nije povukao loptu i prenio je sa nase na njihovu polovinu, stvarno sramota.
Jedini koji ima prolaznu ocjenu, i to zaista veliku jeste Bojan Puzigaca, da imamo jos bar po jednog takvog u svakoj liniji, rahat bi gledao utakmice.
Berberovicu, Todorovicu, Puricu i Bandovicu dati raskid ugovora, dovesti nekog iskusnog zadnjeg veznog koji ima muda iznijeti loptu, tima Jajala, ma gdje i skim igro.
Jedini koji ima prolaznu ocjenu, i to zaista veliku jeste Bojan Puzigaca, da imamo jos bar po jednog takvog u svakoj liniji, rahat bi gledao utakmice.
Berberovicu, Todorovicu, Puricu i Bandovicu dati raskid ugovora, dovesti nekog iskusnog zadnjeg veznog koji ima muda iznijeti loptu, tima Jajala, ma gdje i skim igro.
- Mostarac1971
- Kontakt:
Znači i oni imali super SudijU da ih gotivi Ko Zrinje što su imale protiv nas.. Koji Sportisti ... Koji hrkljušimacahz je napisao/la:Puno smo kvalitetniji od Sirokog, al fkt, ono je jedna seljadija koja je igrala na noz, a to im je kroz prste gledao sudija, nenormalni sudija, bezkrupulozni bezobraznik. Svaki start im je bio za zutog, svaki sudar je bio ili lakat u tijelo ili koljeno u butinu, stvarno odvratno i nesportski. Nasim zamjeram, moram se tako izraziti, pickastu igru, stvarno pickastu, jer nasi ni u jednom trenutku nisu odgovorili na takvu igru. Cimirot i Radovac, ja ne znam ko kojim kriteriima su dobili prolazne ocjene, pa to je za plakat, pogtovo Cimirot koji je kalibar reprezentacije, niti jednom nije povukao loptu i prenio je sa nase na njihovu polovinu, stvarno sramota.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Ono sto je bitno da konacno u strucnom stabu dovedemo kvalitetne ljude koji su kvalifikovani i znaju raditi svoj posao,fitnes trener,strucnjak za odbrambene zadatke,za ofanzivne ljudi koji ce znati objasniti igracima kako da unaprijede igru,nadam se da ce Mehaga oformiti tim ljudi koji ce znati sta rade nije tu samo dovoljan kvalitetan sef strucnog staba jer ne moze on sve da radi,kad vidim da je Oruc godinama bio pomocnik
,zatim oformiti tim skauta koji ce pratit igrace iz Juzne Amerike a ne potpisivati igrace na preporuke nekakvih menadjera otici i uvjeriti se u kvalitete igraca kao sto i na Kosevo dolaze strucni ljudi velikih timova kad se igraju evropske utakmice.Potom angazovati psihologa jbg ako hoces da igras neku ulogu u Evropi moras dici organizaciju na mnogo veci nivo e tek onda ce se Sarajevo setati ligom.
Ja sam zadovoljan i kupom ove sezone,kad se pocne sistemski raditi onda ce to biti Sarajevo oh kome svi sanjamo,nije poenta dovesti bruku napadaca,imamo 4 nadapaca,2 zadnja vezna ni jednu zamjenu onda 2 stopera i jednog koji je sumljive kvalitete jbt mi ko barcelona pojacan napada a u odbrani balvani,golmana da ne spominjem.
Sada Meho Kodro treba da kaze koji mu igraci trebaju,na kojim pozicijama je prioritet da se pojacamo jer jbt koliko god Ibrakovic dovodio kapitalce trener se tu ipak nesto pita.
Ovaj projekat je tek poceo 9 mjeseci od dolaska Amidze,dug se vraca,grade se temeljim,vec iduce godine cemo imati 3-4 igraca pita Benko polahko ljudi sabur uvjek nas je **** euforija,stvaranje pritiska sada Mehi treba dati sansu a ja vjerujem da ce on to dobro posloziti.
Doci ce titule i to svak od nas zna,stvara se Evropsko Sarajevo samo sabur ljudi.
Sjever pamti te Puljicu Vedrane!!!
Ja sam zadovoljan i kupom ove sezone,kad se pocne sistemski raditi onda ce to biti Sarajevo oh kome svi sanjamo,nije poenta dovesti bruku napadaca,imamo 4 nadapaca,2 zadnja vezna ni jednu zamjenu onda 2 stopera i jednog koji je sumljive kvalitete jbt mi ko barcelona pojacan napada a u odbrani balvani,golmana da ne spominjem.
Sada Meho Kodro treba da kaze koji mu igraci trebaju,na kojim pozicijama je prioritet da se pojacamo jer jbt koliko god Ibrakovic dovodio kapitalce trener se tu ipak nesto pita.
Ovaj projekat je tek poceo 9 mjeseci od dolaska Amidze,dug se vraca,grade se temeljim,vec iduce godine cemo imati 3-4 igraca pita Benko polahko ljudi sabur uvjek nas je **** euforija,stvaranje pritiska sada Mehi treba dati sansu a ja vjerujem da ce on to dobro posloziti.
Doci ce titule i to svak od nas zna,stvara se Evropsko Sarajevo samo sabur ljudi.
Sjever pamti te Puljicu Vedrane!!!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sta ina dino kako ide
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne, nego se samo tako tjesite i jedni i drugi...Mostarac1971 je napisao/la: Znači i oni imali super SudijU da ih gotivi Ko Zrinje što su imale protiv nas.. Koji Sportisti ... Koji hrkljuši
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Znaci do kraja sezone je ostalo jos 21 utakmica i mi moramo dobit 17-18 uz mozda jos 1-2 kiksa ako zelimo titulu i ndadat se da ce Siroki vise puta kiksat 
amstaff je napisao/la:Upravo tako. Uscuplic je promasaj uprave koji nas je unazadio mozda za jednu cijelu sezonu.
Kako ste samo nezahvalni, možda da vam nije bilo Uscuplica, možda nikad ne bi došli do trofeja Kupa BiH, možda ne bi napravili onaj niz bez poraza. I on je imao svojih grešaka, ali reći da vas je unazadio
I Kodro ako zareda 3-4 loša rezultata ja mu ne bih bio u koži sa takvim navijačima koji jedva čekaju sve da popljuju
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
"El Trofejo" ce to poslozit vec do prekosutra. Od srijede div se budi.shzna je napisao/la:amstaff je napisao/la:Upravo tako. Uscuplic je promasaj uprave koji nas je unazadio mozda za jednu cijelu sezonu.
Kako ste samo nezahvalni, možda da vam nije bilo Uscuplica, možda nikad ne bi došli do trofeja Kupa BiH, možda ne bi napravili onaj niz bez poraza. I on je imao svojih grešaka, ali reći da vas je unazadio![]()
I Kodro ako zareda 3-4 loša rezultata ja mu ne bih bio u koži sa takvim navijačima koji jedva čekaju sve da popljuju
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Prvo gostovanje Mehe Kodre je Pod Bijelim Brijegom..... bice zanimljivo kako ce ga docekati "mostarci"..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
A mozda je bolje da ove godine ne bude nista od titule. Znam da je malo glupo sto govorim ali sa ovakvom ekipom Sarajevo uz malo srece moze u grupnu fazu Evropa lige, dok je Liga prvaka ipak predaleko.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], NazorUso, Serha, Vanja8 i 30 gostiju.