shzna je napisao/la:BurningLegion je napisao/la:
Kad je tako objektivan i kad mu je toliko stalo do prenosenja vitalnih informacija, mogao je isto tako prenijeti i kako su od prve minute gosti poceli sa j.ebavanjem lištice i ostalim provokacijama, svim silama su isli da naprave skandal, incident, na sto su ih Škripari izignorirali kompletnu utakmicu i nijedna rijec im s tog dijela upucena nije, jedan jedini eksces je bio u tom momentu i to nitko ne opravdava, ali i ovakvo ''novinarstvo'' je dno dna!
I sutra netko dodje kaze vi to ne kontate, oni kontaju, a pola vremena se bavili svojim klubom nisu. .
Čekaj, psovanje Lištice je ista provokacija kao i prozivanje momka koji je poginuo?
Jel onda provokacija i kad su škripci pjevali "J3bem te Sarajevo"? Sastavni dio navijanja je psovanje suprotne ekipe, i to je uvijek tako bilo, ali izjednačavati do "prozivanje" sa prozivanjem mrtvog čovjeka je jadno, bijedno i ograničeno!
Ako ti pola vremena provedes kompleksirajuci, pljujuci i j.ebavajuci to sve, da, provokacija je, i ne, necu uopce usporedjivati, hocu reci da su od prve minute JASNO isli na provokaciju, ne bi li uspjeli izvuci reakciju i na moju veliku zalost i na zalost svih normalnih ljudi ovdje, a u debeloj su vecini, su je u jednom momentu i dobili. Od manjeg dijela publike. Nitko to ne osporava, nitko to ne opravdava. Ali, to naravno ne bi bila vijest da se predstavi kako je bilo, tako da hajmo mi od toga napraviti jedno fasisticko leglo, orgijanje 90 minuta cijelokupne publike na stadionu i spominjanje momka, valjda.
Taj ''sastavni dio'' u nas duze vrijeme ne postoji, ono cime se mi bavimo je svojim klubom i svojim gradom, protivnik nas ne zanima, to svatko zna tko udje u kavez Škripara danas i to su cinjenice i svatko tko krene s bilo cim drugim ce u startu biti prekinut i po potrebi odstranjen, pa taman nas 20 bilo na utakmici. Jednom je bilo to j.ebem te sarajevo, istina, nastavilo se na široki sampion, cetiri, pet puta zagrmilo i to je doslovno sve, a apsolutno nitko iz kaveza nije ni spominjao ni prozivao Vedrana ni bilo sto slicno, a to sto netko uzme reakciju dijela publike (i to one koja se nece pojaviti opet na utakmici do iduceg susreta) i sve izjednaci, e to je vec neka potpuno druga prica.
Ja se sjecam utakmice SA-ZE ne tako davno, i na skandiranja VP, na dijelu gdje je obicna publika ZE na snimku cujes ''ma j.ebo vas vise on, j.ebo ti on m...'' ili nesto slicno tome, i u biti par momaka iz Sarajeva mi isto to osobno potvrdjuje, pa sad bi ja trebao, ili ti, izgeneralizirati kompletnu tu publiku zato sto ces svugdje naci kretena? Ma nema smisla bolan, klasicno huskanje i propaganda. Koliko god je sramota takvo sto cuti, sramota je i procitati ovakav zalostan i nepotpun tekst.