Sportski kaladont
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportski kaladont
Vama izgleda treba crtati. Ne mozete pisati Halil Altintop, Shaquille Oneal, itd... SAMO pisite O'neal, Altintop, Drogba, Pjanic, Ronaldo... 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
AkvilaniEmir_ZENICA je napisao/la:OpačAK

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Nistelrooy
@Wade
U oba slučaja
@Wade
U oba slučaja

Cuj tako se cita, napisi kako se pise. Lejla idi oguli jabuku.lejla je napisao/la:AkvilaniEmir_ZENICA je napisao/la:OpačAKbgm, tako se cita

niksi
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Simplicio
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Edo_Majka je napisao/la:Iowa odn. Iovaomerbavarac je napisao/la:Simplicio
vardar

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Artmedia
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
neka bude artmedija
Javor

Javor
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Orlandoni
Orlando
Nimesomerbavarac je napisao/la:Orlandoni
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
DonovanNeutral je napisao/la:Orlando
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Estudiantes
EspanijolDevil je napisao/la:Nimesomerbavarac je napisao/la:Orlandoni
Tracy McGrady!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
OlimpijaEdo_Majka je napisao/la:EspanijolDevil je napisao/la:Nimesomerbavarac je napisao/la:Orlandoni
Jancker
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, L-Train i 9 gostiju.