NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 29 sep 2014, 13:56

Android je napisao/la:
northfront96 je napisao/la:mnogo realni administratori i portal :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Idemo dalje, vi se zamarajte sa Sirokim a mi cemo sa željeznicarom
BIt ce tesko sa mjesanim sastavom ali moze se, ne bi Kozulja stavio na klupu, a Wagnera ako bas mora...
Nek se niz nastavi :)
Bilobrk na gol,Lastro umjesto Brekala,Pehar umjesto Landeke,mislim da se te izmjene mogu ocekivati
Ljubić ili Matej umjesto Dine jer ima crveni, Ivanković od starta, Mihaljević u napadu, Barišić od starta..tako nekako bi ja rekao
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 29 sep 2014, 13:57

Ne vjerujem da će biti toliko rotacija. Ići ćemo mi tu ozbiljno.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 29 sep 2014, 18:56

Fina atmosfera,da je ovakvih posjeta vise! :thumbup:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 sep 2014, 20:46

Danijel Pajic sudi u srijedu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 30 sep 2014, 11:19

Još jedan nogometni spektakl na Pecari, osmina finala Kupa BiH protiv sarajevskog Željezničara

slika

Pecara sutra dočekuje još jedan nogometni spektakl. Nakon sjajne atmosfere i pobjede Širokog u derbi susretu Premijer lige protiv ekipe Sarajeva, ljubitelje nogometa sutra očekuje prva utakmica osmine finala gdje u goste stiže još jedna sarajevska ekipa, ovaj put Željezničar. Tim povodom danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija na kojoj su se novinarima obratili trener Slaven Musa i igrač Širokog Jure Ivanković.

Trener Musa je rekao da su svi igrači zdravi ali da će sastav u odnosu na utakmicu sa Sarajevom izgledati ipak malo drukčije. Najavio je promjenu na golu Širokog pa bi utakmicu trebao započeti Luka Bilobrk, napomenuvši da Luka uvijek brani kup utakmice. U sastavu bi trebali biti i Neven Laštro, Jure Ivanković, a umjesto Ćorića utakmicu će početi Ljubić. Musa je dodao da su moguće još neke izmjene sastava.

Jure Ivanković je igrač koji protiv Željezničara redovito odigra dobre utakmice a često puta je i strijelac. Novinarima je rekao da bi volio i sutra pogoditi mrežu gostiju. Atmosfera je dobra, očekujemo dobru podršku s tribina i naravno pobjedu- rekao je Ivanković.

Na kraju tiskovne i trener Musa je progovorio o sjajnoj atmosferi u klubu kao i odličnoj potpori igračima s tribina. Svi zajedno možemo doći i sutra do dobrog rezultata i još jedne pobjede protiv velikog rivala na Pecari.

Utakmica počinje u srijedu u 16:30 a na Pecaru stiže i pedesetak navijača Željezničara. Očekuje se lijepo vrijeme, dobro popunjene tribine. Nogometni spektakl može početi...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 sep 2014, 11:30

Ocekujem dvije veoma dobre utakmice između dva velika sportska prijatelja i rivala. :thumbup:
U prvoj utakmici se nadam rezultatu 1:1,a u drugoj jedna miroljubiva partija na Grbavici koja ce zavrsiti rezultatom 0:0 :mrgreen: Sutra se nadam da vam kapiten nece igrati :mrgreen:.
Kod nas ce se desiti isto promjena na golu,sansu se dobiti kao i u prvom kolu kupa Vedran Kjosevski.Momak je izuzetno talentovan i nadamo se da ce uskoro postati "jedinica" u Željezničaru. :cool:
Sretno objema ekipama sutra i nadamo se da ce Herc.live naci sponozora danas :thumbup: :wave:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 30 sep 2014, 11:38

Pa, svakako da bi trebala biti dobra utakmica, uvijek su dobre utakmice izmedju ta dva tima, a medjusobni respekt je velik.
Mozda je steta malo termina jer bila bi puno bolja popunjenost da je imalo kasniji, ovako je na granici, sto posao, sto skola, ja osobno takodjer ne mogu prije drugog poluvremena nikako.
Mislim da smo mi vise orijentirani na prvenstvo i vjerujem da ce biti vise izmjena u momcadi nego sto je najavljeno, sto bih osobno i podrzao, radije bih da do kraja polusezone pokusamo odmaknuti konkurenciji u ligi, nego da se trosimo na oba fronta maksimalno i onda kao prosle godine izgubimo oba trofeja u maltene jednoj utakmici, iako i dalje smatram da smo igrali najbolji nogomet i zasluzili minimalno jedan trofej.
Pa sad, ako treba ispasti od Zeljeznicara sada da osvojimo prvenstvo, potpisujem odmah, medjutim siguran sam da ce i oni koji udju gristi maksimalno, Ivankovic je uvjeren da je razlog ovakvih rezultata to sto vise ne postoji prva i druga momcad, nego svi koji udju daju svoj maksimum i disu jedan za drugog, tako da ipak ocekujem (minimalnu) pobjedu u ovom susretu, a Wagnera eto nek odmori bar jedno poluvrijeme, dosta je njemu poluvrijeme da rijesi utakmicu. :mrgreen:
Pozdrav za Zeljeznicar. :wave:

hercegovina live: Pronađen je sponzor prijenosa i utakmica Široki Brijeg - Željezničar ide uživo sutra. Uskoro više detalja. Ostanite s nama! :clap:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 30 sep 2014, 12:40

''Safet Sušić, umjesto Sejada Salihovića na pripreme pred duele sa Velsom i Belgijom pozvao je fudbalera Željezničara Josipa Kvesića.''
Je li ovo prvi put da je Širokobriježanin pozvan u A sastav BiH?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 sep 2014, 13:39

Galion je napisao/la:''Safet Sušić, umjesto Sejada Salihovića na pripreme pred duele sa Velsom i Belgijom pozvao je fudbalera Željezničara Josipa Kvesića.''
Mislim da je,cestitke Josipu :)

HRHB

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 30 sep 2014, 13:40

Galion je napisao/la:''Safet Sušić, umjesto Sejada Salihovića na pripreme pred duele sa Velsom i Belgijom pozvao je fudbalera Željezničara Josipa Kvesića.''
Igrao je i Sesar za A selekciju.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 sep 2014, 14:10

BurningLegion je napisao/la:
Igrao je i Sesar za A selekciju.
Yebes njega,ja ga ne smatram Sirokobrijezaninom :lol:

HRHB

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 30 sep 2014, 14:29

Dobro Kocerinjanin. :p

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 sep 2014, 14:37

BurningLegion je napisao/la:Dobro Kocerinjanin. :p
Hahahaha

Salim se,na njega sam skroz zaboravio,a Kvesic je zasluzio poziv,jako dobar ove sezone,da nije bilo one ruzne ozljede igrao bi u nekoj mnogo jacoj ligi...

HRHB

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 sep 2014, 18:59

U kakvoj je Pandza formi? Nisam ga uspio gledati od kako se vratio.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 sep 2014, 19:36

samoposmatram je napisao/la:U kakvoj je Pandza formi? Nisam ga uspio gledati od kako se vratio.
Ja bih rekao u odlicnoj,vrhunski je odigrao i protiv Veleza i protiv Sarajeva.

...

Jel se ovo osniva i ŽNK Široki Brijeg :D

HRHB

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 sep 2014, 20:00

Znaci jos uvijek je bog muskog fudbala. Dobro bi dosao reprezentaciji, ko Susicu samar.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 30 sep 2014, 22:00

Android je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:U kakvoj je Pandza formi? Nisam ga uspio gledati od kako se vratio.
Ja bih rekao u odlicnoj,vrhunski je odigrao i protiv Veleza i protiv Sarajeva.

...

Jel se ovo osniva i ŽNK Široki Brijeg :D
Ne bih rekao da je jos u fizickoj formi, pati mu pozicioniranje zbog toga, mada treba se i uigravati, ali apsolutno ne gubi duel u zraku, doduse, ili cvrsci kontakt.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 okt 2014, 11:56

Danas kup,vrijeme je prelijepo,jest malo zayeban termin ali vjerujem da ce i danas biti dosta gledatelja,volio bih da ne primimo gol,pa makar i 0-0 zavrsilo

HRHB

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 okt 2014, 12:35

Android je napisao/la:Danas kup,vrijeme je prelijepo,jest malo zayeban termin ali vjerujem da ce i danas biti dosta gledatelja,volio bih da ne primimo gol,pa makar i 0-0 zavrsilo
Nemoguce da 0 0 zavrsi, mi cemo dat gol sto posto, a po svemu sudeci iz zadnjih utakmica moramo i primiti bar, ja ocekujem 3+ gola

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, MiranGlasnic, StarmoCity, tutankamon1905 i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []