ne očekujem, to nisam napisao.Adviser je napisao/la:Meni je tvoje razmišljanje čudnije! Očekuješ pobjedu protiv kona a bojiš se TravnikaChWilla je napisao/la:a šta bi trebalo, da travnik (jedna od tradicionalno najdomaćinskijih ekipa u ligi) razvali ubjedljivo najskuplju ekipu u ligi na njenom stadionu?
razmišljanje ti je malo čudno, iz jednostavnog razloga što mi u deceniju i po imamo dvije pobjede u travniku (ekipa koju sad svi prizivate koja je uzela duplu krunu je zijanila tamo), a lagano pobijedili nismo - nikad. daleko od toga da ja mislim da ne možemo pobijediti. ali da je to lakša utakmica od veleža kod kuće - to zaista mislim da nije.
ili da nam je u derbiju izvjestan poraz? derbi je uvijek derbi, bez obzira ko igra. kad prošle godine u četiri utakmice nisu mogli pobijediti dininu ekipu s koca i konopca (sjetimo se koliko je u kupu bilo odsutnih), što bi i sad? ne kažem da možda neće. ali računati to k'o nešto izvjesno - mislim da je defetistički I nerealno.
i obarska kod kuće uopšte ne igra bunker i neće ni protiv nas.... Nebitno, o mišljenjima se ne raspravlja!
Samo kritikujete, nikakve prognoze da napišete, bojite se da vas ne kritikuju, šta li? Napiši nam ti prognozu (uz objašnjenje) narednih šest utakmica + kup , šta ti očekuješ, vjerujem, sve pobjede?
evo ja prognoziram tradicionalni x u derbiju, x ili poraz u banja luci (prije poraz) i ostale pobjede. za kup nisam pametan, objektivno su dosta jači, al' imam neki osjećaj da ih možemo namučiti.