BaDa12 je napisao/la:I meni se sviđa što uvijek nešto "čanta" rukama, sugeriše suigračima... Vidi se da je to nešto što ima u sebi i što će isplivati uvijek, bez obzira da li on bio najmlađi na terenu, igrao prvu utakmicu ili bio tu godinama.
ima neki krkanluk u sebi nekad mi djeluje kao šef mafije,a i hodže su tu
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 27 sep 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Engleski komentatori su ga dans ocijenili solidnim. Primijetili su da je previse petljao u dvije situacije. U prvoj je trebao samo odigrati dupli sa saigracem a on je htio okrenuti protivnickog, koji mu je oduzeo loptu i stvorio opasnost pred golom Evertona. Druga je ona situacija sa Mariom.
Trebace mu malo te engleske brzine brze kombinatorike, ali doci ce to na svoje. Nadam se vec u nedjelju protiv Uniteda.
ako ne počne meč u EL, biti će to odličan znak da će počet' i naredni meč u PL, tim više jer je Mirallas povrijeđen Mirallasu sve najbolje, al' valjalo bi da ode jedno dva mjeseca na odmor
Chinaglia je napisao/la:ako ne počne meč u EL, biti će to odličan znak da će počet' i naredni meč u PL, tim više jer je Mirallas povrijeđen Mirallasu sve najbolje, al' valjalo bi da ode jedno dva mjeseca na odmor
Prognoze su upravo takve, mjesec minimalno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Drago mi je sto je Mume konacno dobio priliku da pocne jednu utakmicu u PL. Posebno je dobro sto je to bila bas ova utakmica i sto je on svoj posao odradio korektno. Moramo biti realni i reci da je u nekoliko situacija lose reagovao, ali da je veliku vecinu posla dobro odradio to stoji. Naravno treba mu jos dosta utakmica u nogama da dostigne taj nivo da moze dati 100% od sebe. Danas se u nekoliko situacija cinilo kao da su mu noge teske i da se sporo krece. Dok se malo uhoda sve ce to doci na svoje i vjerujem da bi vec ove sezone mogao postati vazan faktor u igri Evertona. Mislim da bi sredina sa njim i Barryem, kao spojem mladosti i iskustva, mogla dobro funkcionisati. Bitno je jos i da Everton pravi kakve-takve rezultate, jer nikako nebi bilo dobro da Martinez dobije otkaz.
Sve sto bude manje igrao Barry vise ce igrati Mume. Tandem za buducnost bi trebao da bude McCarthy - Besic kao dvojica zadnjih veznih. Jedini je problem sto je Barry potpisao na tri godine novi ugovor. Ovo sto sada igra Besic to nece igrati kada se vrati Barkley. U svakom slucaju super je da je odigrao i trener je pokazao da na njega najozbiljnije racuna. Sad zasad treba strpljivo cekati na svoje prilike. Povreda ili suspenzija Barrya ili McCarthya ga odma gura u prvi tim. Sve ostalo je klupa, osim ako ne bude serija povreda ostalih bitnih igraca sredine terena. Mislim da je ipak napravio pravi izbor kluba kao i trenera.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 sep 2014, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sumnjao samo oko izbora kluba mada sada mislim da nije pogrjesio ako gledamo dugorocno. I sa ovim odlicnim nastupom on je daleko iza Barrya i McCarthya i ne ocekujem da odigra puno utakmica kao starter u ligi. Osim u slucaju povrede ili kartona jednog od te dvojice igraca. Igru sa sve trojicom u veznom redu Barry, McCarthy i Besic istovremeno mislim da Martinez nece praktikovati cesto. Nadam se da grijesim. Ok za Mirallasa je bila greska Samo Barkley je siguran starter kao sto su Barry i McCarthy. U svakom slucaju Martinez me je jako pozitivno iznenadio sa njegovom odlukom da Mume pocne protiv Liverpoola i odigra 80 minuta.
“He’s very focused and low maintenance to work with,” said the Blues boss. “But he’s also a very passionate player and a good guy. He is warm on the inside even if he doesn’t show his emotions often.