Eh ovo je vec argumentGoalgetter je napisao/la:Ja sam igrao prosle godine protiv Cluja, izgubili smo 18:0.Momci dominiraju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Eh ovo je vec argumentGoalgetter je napisao/la:Ja sam igrao prosle godine protiv Cluja, izgubili smo 18:0.Momci dominiraju.
http://rutube.ru/video/cce06eebf2aee265 ... fe5f53a3a/" onclick="window.open(this.href);return false;Sabinho je napisao/la:Eh ovo je vec argumentGoalgetter je napisao/la:Ja sam igrao prosle godine protiv Cluja, izgubili smo 18:0.Momci dominiraju.
Pape lopove zovi Matea!
KOji si ti?Goalgetter je napisao/la:http://rutube.ru/video/cce06eebf2aee265 ... fe5f53a3a/" onclick="window.open(this.href);return false;Sabinho je napisao/la:Eh ovo je vec argumentGoalgetter je napisao/la:Ja sam igrao prosle godine protiv Cluja, izgubili smo 18:0.Momci dominiraju.
Pape lopove zovi Matea!
Rasturaju. Zovi Matea Pape!
---------
Dosta spamanja, hoce li Steva potpisati za Sarajevo?
Jel' te stidGoalgetter je napisao/la:Ja sam igrao prosle godine protiv Cluja, izgubili smo 16:0.Momci dominiraju.
Austrijski nogomet na aparatima.Goalgetter je napisao/la:Ja sam igrao prosle godine protiv Cluja, izgubili smo 16:0.Momci dominiraju.
Fali ti Vrsajevic u sastavu ostalo sve 5. Potpuno si u pravu tema kopni jer osim Prcica tupko odavno nije probao igraca vrijednog spomena. Dovoljno je reci Susic i regija se trese od smijeha. Nova medicinska jedinica za inteligenciju. Cekajmo naredno otresanje glavom i ostroumni pogled u krov stadiona.Adnan89 je napisao/la:kako stvari idu jos malo ce biti formacija
Susic
Susic Susic Susic Susic
Susic Susic
Susic TSSusic Susic
Susic
...ovu temu dok je ovaj trener bolje nazvati " Potencijalni igraci Germanije u reprezentaciju BiH "
Stevanovic je trenirao vec duze vrijeme sa prvim timom Drine, a nekad radi i sa kadetima i juniorimaHead je napisao/la:Neki dan pricasmo o Stevanovicu, samo da vam kazem da ce potpisati za Sarajevo, nisam nesto pretjerano sretan al eto.
Ima neku vrlo zeznutu povredu. Meni se cini da niko ne zna kad se on vraca. Dinamo fakat nije sretan klub za nase igrace.AllGunsBlazing je napisao/la:Sta je sa Arminom? Igra li on u Dinamu?
Nije jos, savjetujem mu da pocne ovcavinu jest, mozda se koljeno regenerise.Cartman je napisao/la:Saida nikad nismo zasluzili.![]()
@Head: Je li to ozdravio momcina?
Jesi li ti ozdravioHead je napisao/la:Nije jos, savjetujem mu da pocne ovcavinu jest, mozda se koljeno regenerise.
Povreda trbusnog zida, jedna od najgadnijih povreda za fudbalereCartman je napisao/la:Ima neku vrlo zeznutu povredu. Meni se cini da niko ne zna kad se on vraca. Dinamo fakat nije sretan klub za nase igrace.AllGunsBlazing je napisao/la:Sta je sa Arminom? Igra li on u Dinamu?
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bordocrveni, Google Adsense [Bot], hurem, Tracy3McGrady, zikerrz21 i 62 gosta.