evo ga jedvanoviclan je napisao/la:kakav lijep prijelaz kazana ajde litex ulitao se sa igracem vise

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Fordinjo je napisao/la:Evo i mog dubla za vecerasden bosch ne bi trebo prosuti bodove veceras mislim da bi mogli do pobijede s druge strane jong psv nema dobru realizaciju ili ti nemaju dobre napadace i slaba im je realizacija , X2 ne bi smio doci u pitanje dok pobijedu Den Boscha ocekujem ipak posto ce ici ovde u dubl ,uzimam dvoznak , o St. Petersburgu ne bi puno trosio rijeci u 10 utakmica postigli su 48 golova i svih 10 pobijeda sto ce reci 4.8 golova po utakmici pa kako da ih ne ispratim ,bila bi grehota zato ide ovo zajedno u dubl pa nek je Sretno .......
KHL Medvescak Zagreb - SKA St. Petersburg / Over 3.5 @1.74
Jong PSV Eindhoven - FC Den Bosch X2 @1.29
@2.24
Jel joj to procurilo ?gonzales je napisao/la:Sutra nam igra nasa draga Agniezka Radwanska,, dali ce ispostovati pitanje je sad,, i koliko uplatiti na kvotu 4,80
Ma brate kapi na sve straneConvicts1988 je napisao/la:Jel joj to procurilo ?gonzales je napisao/la:Sutra nam igra nasa draga Agniezka Radwanska,, dali ce ispostovati pitanje je sad,, i koliko uplatiti na kvotu 4,80
Zapisuješ datume i računaš značigonzales je napisao/la:Ma brate kapi na sve straneConvicts1988 je napisao/la:Jel joj to procurilo ?gonzales je napisao/la:Sutra nam igra nasa draga Agniezka Radwanska,, dali ce ispostovati pitanje je sad,, i koliko uplatiti na kvotu 4,80
![]()
![]()
![]()
curi kažeš? a što ako je trudna?gonzales je napisao/la:ispostovala je protiv Lepchenko,kvota bila 5+, tosam pogodio iz prve, pa onda protiv King sam uplatio na sitno, da nije slucajno ranijei to sam promasio, ali je zato sljedeci mec protiv Peng na jaku uplatu ispostovala
![]()
Sutra bi opet trebala izgubiti,, samo neznam kakva je ova Vinci, da je Radwanska neuzme
Onda ce da nas izradizgmiky je napisao/la:curi kažeš? a što ako je trudna?gonzales je napisao/la:ispostovala je protiv Lepchenko,kvota bila 5+, tosam pogodio iz prve, pa onda protiv King sam uplatio na sitno, da nije slucajno ranijei to sam promasio, ali je zato sljedeci mec protiv Peng na jaku uplatu ispostovala
![]()
Sutra bi opet trebala izgubiti,, samo neznam kakva je ova Vinci, da je Radwanska neuzme
o yebo li vas patak neće ni tozgmiky je napisao/la:macani dvojka na live 3.45 i slj.gol macani 3.25 igra se 78.min
O jebote ja ovo razumio kao MAN u21 i odigram oni daju sljedeci go po kvoti 4,50 i zabise u 87. minutizgmiky je napisao/la:macani dvojka na live 3.45 i slj.gol macani 3.25 igra se 78.min
hamzaTM87 je napisao/la:O jebote ja ovo razumio kao MAN u21 i odigram oni daju sljedeci go po kvoti 4,50 i zabise u 87. minutizgmiky je napisao/la:macani dvojka na live 3.45 i slj.gol macani 3.25 igra se 78.min
Hvala ti svakako![]()
![]()
HvalahamzaTM87 je napisao/la:Imaš ovaj public bet
Rojer/Tecau - Marrero/Verdasco 1 ˘@ 1,57
Ja sam maloprije na ovoj kvoti uhvatio u bet365, inace je u ogrnom padu. Verdasku je preminuo punac i zuri na njegov sprovod. Danas je treci set protiv Dimitrova bas lose odigrao i na kraju u zadnja 3 gema namjerno grijesio da sto prije izgubi. Inace i njegov partner ovdje dolazi poslije duze povrede i sa ne 100 % zalijecenom povredom. Inace igraju protiv jedne od najboljih svjetskih kombinacija.
Šanse da će predati su 90 %, ali nemas sta izgubiti
Ja bi to najradije preskočio jer je nedavno Simon baš lagano poražen 2:0 od Berankisa , a dugo vuče povredu ručnog zgloba pa se ne zna koliko je ovdje spreman.LloriS je napisao/la:HvalahamzaTM87 je napisao/la:Imaš ovaj public bet
Rojer/Tecau - Marrero/Verdasco 1 ˘@ 1,57
Ja sam maloprije na ovoj kvoti uhvatio u bet365, inace je u ogrnom padu. Verdasku je preminuo punac i zuri na njegov sprovod. Danas je treci set protiv Dimitrova bas lose odigrao i na kraju u zadnja 3 gema namjerno grijesio da sto prije izgubi. Inace i njegov partner ovdje dolazi poslije duze povrede i sa ne 100 % zalijecenom povredom. Inace igraju protiv jedne od najboljih svjetskih kombinacija.
Šanse da će predati su 90 %, ali nemas sta izgubiti
Nego ima ovaj par Bautista - Simon 1.80 - 1.90 Dobra kvota na Simona za odigrati, cudi me da je ovako velika kvota na njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.